andrei_c Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...lbum/album/1197 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 tinea motocicleta undeva intr-un garaj din drumul taberei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inamicul Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) @catutza : era la sediul firmei unde lucra .... Editat Februarie 13, 2007 de inamicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 intrebam daca isi tine motocicleta intr-un garaj de la parterul unui bloc din drumul taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 campanie anti-accidente in Marea Britanie.Trebuie sa facem si noi ceva neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Din fiecare accident sa invatam cate ceva. Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! ...cuvintele sunt de prisos...hai sa invatam din greselile altora. offf Doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Din fiecare accident sa invatam cate ceva. Noi tot invatam, ideea ar sa invete si conducatorii de autoturisme cate ceva. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 hai sa invatam din greselile altora. offf Doamne nu se poate invata, pana nu o patesti pe pielea ta. Si ii dureros sa zic ca abia dupa al doilea accident, care in comparatie cu primul a fost nesemnificativ, am reusit sa realizez ca viata ii mai importanta decat 30 de secunde de nebunie. Ii aberant de multa prostie, aroganta si neatentie in traficul din Romania. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut Cata. Condoleante, din nou ! Numai bine si fiti fratilor atenti, ca daca noi nu ne cascam ochii, atunci altii pentru noi nu o sa o faca, tinand cont ca nu o fac nici pt ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Sincere condoleante familiei indurerate la trecerea in nefiinta a lui NAFTANAILA MIRCEA CATALIN Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Inmormantarea va avea loc maine -14 februarie- la cimitirul Andronache, orele 14,00. Editat Februarie 13, 2007 de Mystyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 rip CARPE DIEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Sincere condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Sincere condoleante familiei,este o pierdere imensa,atat pentru familie cat si pentru intreaga comunitatea de motociclisti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ptk_R1 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 avand in vedere ca boby inca nu a ajuns acasa m-am gandit ca poate nu stie toata lumea despre inmormantarea de maine.....nu cunosc foarte multe detalii stiu doar ca maine la ora 11:00 la MC'donald din romana....ne adunam si de acolo totul stie bobby....R.I.P deci nu uitati ora 11:00 mec ROMANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 mdea..ai scris u repede.. deci ora 11 la romana..cei care vor ..moi o sa stam oana la 12 akolo sa ne strangem ,dupa care plecam spre cimitir..daca cineva stie si biserica .. sa mergem.. sau unde sta.. sa plecam odata cu el de akasa ar fii mai bine.. dak cineva stie ceva 0740139700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 da am fost si aseara pe la 9 acolo si urma sa ne anunte Boby atunci eu cred ca ma vad cu el si cu Prody mai repede si venim acolo R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 daca e vreo consolare pentru familie, nu s-a chinuit deloc. nu l-a durut nimic. si n-a stiut ca a murit. pacat. odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 si cerul plange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike mihai Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Am fost aseara la el acasa sa-mi iau ramas bun de la un prieten si fost coleg de servici,iar cand am ajuns acolo nu imi venea sa cred k acea persoana era Catalin,pur si simplu nu puteam realiza asa ceva.Pentru o clipa m-am gandit k nu se merita sa-ti inchei socotelile cu viata din cauza unor dobitoci pt care ceilalti participanti la trafic nu exista.Nici nu pot sa va descriu cata jale si durere era in sufletele celor prezenti.Am stat de vb cu fratele lui pana seara tarziu incercand sa ne aducem aminte numai de lucrurile frumoase....,dar....degeaba.Acum am in suflet shi in inima o URA puternica fata de toti cei care circula pe drumurile publice ca un curtea casei lor fara sa se gandeasca o clipa ca CEA MAI MICA GRESEALA POATE PUNE CAPAT UNEI VIETI NEVINOVATE!!! R.I.P. Inca o data Sincere Condoleante Familiei Indoliate si Dumnezeu sa-l Ierte.Pitzi fii tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 ai dreptate de aseara nu se opreste dar nu o sa ne opreasca pe noi sa mergem sa il conducem pe ultimul drum cu motoarele cine vrea sa ni se alature ati vazut punctul de intalnire si ora sa speram ca o sa fim cati mai multi condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Sincere condoleante familiei R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diablook Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) Sincere Condoleante Familiei Indoliate si Dumnezeu sa-l Ierte Am copilarit impreuna. PITZI fii tare siiii.............. nu mai am cuvinte Editat Februarie 14, 2007 de diablook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Dumezeu sa-l odihneasca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 saracu si eu am vazut la tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate