emilia Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 si 16 si 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 In numele pustilor tineri si nelinistiti.. dar si celorlalti prietene ,le multumesc celor care au venit sa ii aprinda o lumanare lui Mircea-Catalin Dumezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) foarte buna stirea (reportajul) de la PROTV de la ora 19!!! Editat Februarie 18, 2007 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 In numele pustilor tineri si nelinistiti.. dar si celorlalti prietene ,le multumesc celor care au venit sa ii aprinda o lumanare lui Mircea-Catalin Dumezeu sa-l odihneasca in pace! Celor care au venit ,un mare BRAVO ! La fel si celor de la PRO-TV ! AVETI GRIJA DE VOI SI ASFALT USCAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Ce nu am inteles eu este daca baietii (vreo 3 sau 4) care la sfarsit si-au turat motoarele au facut-o in semn de protest, sau au facut-o pentru a le incalzi, ca se pregateau de plecare. Titlul stirii de la Pro a fost "Protest turat". M-a impresionat prezenta la eveniment a lui Nae din Giulesti, al carui frate geaman a murit anul trecut in accident de motor. PS Semnatura de sub acest text nu are legatura cu fanii Stelei, din ale caror randuri facea parte si Catalin. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Fratilor!!!! Am fost singurul comunist de la Colentina? Sau ca mine fara motor au mai venit si altii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Ce nu am inteles eu este daca baietii (vreo 3 sau 4) care la sfarsit si-au turat motoarele au facut-o in semn de protest, sau au facut-o pentru a le incalzi, ca se pregateau de plecare. Titlul stirii de la Pro a fost "Protest turat". M-a impresionat prezenta la eveniment a lui Nae din Giulesti, al carui frate geaman a murit anul trecut in accident de motor. PS Semnatura de sub acest text nu are legatura cu fanii Stelei, din ale caror randuri facea parte si Catalin. Dumnezeu sa-l odihneasca! Si din cauza acestora toata lumea ne vede asa...o mare prostie, cred ca daca nu-si aratau ei "coltii" de masculi feroce pe motoare altfel ar fi iesit toata treaba. Sa fim seriosi, din cauza unora toti suntem vazuti la fel. Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Unul din cei care au turat imi e prieten.A facut-o in semn de respect. Nu cred ca cei care le-au turat printre care si eu un pic am facut-o pt a le incalzi sau pt fitze. Aveti grija de voi mah ca nu se uita nici dracu la noi si nu le pasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Unul din cei care au turat imi e prieten.A facut-o in semn de respect. Nu cred ca cei care le-au turat printre care si eu un pic am facut-o pt a le incalzi sau pt fitze. Aveti grija de voi mah ca nu se uita nici dracu la noi si nu le pasa Prieten, neprieten, semn de respect...mai bine nu mai facea, macar ne privea lumea altfel decat aia care tureaza motoarele, fac burnout si se dau pe o roata. Sper ca ai inteles mesajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) In ciuda frigului, au venit multi motociclisti in Stefan cel Mare pentru a-i aduce un omagiu lui Catalin. Se mai opreau si trecatori sa intrebe ce-i cu multimea de oameni adunata acolo, exprimandu-si, la randul lor, regretul pentru disparitia unui om a carui viata s-a terminat prea devreme... Cat despre ambalatul motoarelor (nu doar in fata spitalului Colentina, ci si pe drum pana acolo si la intoarcerea la Arc), nu cred c-a facut-o careva pt "a-si arata coltii" , pur si simplu a fost un mesaj pt participantii la trafic cum ca MOTOCICLISTII EXISTA!!! NU SUNT INVIZIBILI!!! Frumos si faptul ca au dat la tv, bravo ProTV!!! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau, Catalin. Odihneste-te in pace! Editat Februarie 18, 2007 de Mystyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 parerea mea este ca am fost inadmisibil de putini.... Multumim pe aceasta cale si nesimtitilor de la Politia Rutiera care au binevoit sa ne filmeze dintr-un Logan galben motocicletele, in scop de a trimite mici hartiutze prin poshta posesorilor... nu au avut nici macar minimul de respect pentru motivul intalnirii de langa spital..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 RESPECT pentru toti cei care au venit si au aprins o lumanare pentru CATALIN! din pacate am ajuns la spit. COLENTINA dupa ce au plecat baietii in defilare si i-am gasit la ARC dupa ce au inkeiat defilarea. acum am ajuns si acasa si am pierdut stirea de pe pro-tv,o poate posta cineva aici ? -multumiri anticipate ! inca odata R.I.P. CATALIN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 poate vedem stirea la ora 11, in reluare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 poate vedem stirea la ora 11, in reluare nu are nimeni stirea de pe protv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 niste poze facute de R1der... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 niste poze facute de R1der... cam cati ati fost? ca in poze par cam putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 cam cati vezi in poze, atatia am fost. Cred ca 30 de motoare, max. Am gasit asta pe protv: http://www.protv.ro/filme/zeci-de-motocicl...ile=12819#12819 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 stirea (e si video): http://www.protv.ro/stiri/social/zeci-de-m...-colentina.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 cam cati vezi in poze, atatia am fost. Cred ca 30 de motoare, max. Am gasit asta pe protv: http://www.protv.ro/filme/zeci-de-motocicl...ile=12819#12819 Mai adauga si pasagerii... 30 ,40 ...cati om fi fost ,e bine ca am fost in ciuda frigului de afara ! Am fost pentru "CATA" si pentru noi !Iar pentru militieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Am fost acolo.. rusine celor care nu au venit din comoditate (frig, motorul desfacut..etc) am fost cu RATB-ul, am aprins o lumanare, am zis o ruga pt Catalin. Cred ca puteam fi mai multi acolo.. In legatura cu motoarele turate, in armata cand moare un soldat cu grad, si nu numai , se trag in aer cateva focuri.. de ce ? ca se dau mari soldatii ? IN SEMN DE RESPECT PT FOSTUL LOR COLEG Numai bine si aveti grija.. incepe sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 Ce-i drept a fost un frig senzational azi. E adevarat ca a cazut cineva in curba de la Arc azi, cand se pleca din Herastrau? Eu unul nu am vazut/auzit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 A scapat motorul doar.. un enduro din cate am vazut si cred ca era o fata(imi cer scuze daca am vazut gresit) si nu a cazut in curba, a cazut cand sa plece cred.. in 1 min a plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_bzz Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Din pacate am ajuns exact in momentul in care coloana pleca, cu toate astea, au mai ramas cateva persoane si am reusit sa fac si cateva poze (chiar si cu loganul galben d la pol rutiera). Aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Editat Februarie 18, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate