Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 niste poze facute de R1der... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 niste poze facute de R1der... cam cati ati fost? ca in poze par cam putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 cam cati vezi in poze, atatia am fost. Cred ca 30 de motoare, max. Am gasit asta pe protv: http://www.protv.ro/filme/zeci-de-motocicl...ile=12819#12819 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 stirea (e si video): http://www.protv.ro/stiri/social/zeci-de-m...-colentina.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 cam cati vezi in poze, atatia am fost. Cred ca 30 de motoare, max. Am gasit asta pe protv: http://www.protv.ro/filme/zeci-de-motocicl...ile=12819#12819 Mai adauga si pasagerii... 30 ,40 ...cati om fi fost ,e bine ca am fost in ciuda frigului de afara ! Am fost pentru "CATA" si pentru noi !Iar pentru militieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Am fost acolo.. rusine celor care nu au venit din comoditate (frig, motorul desfacut..etc) am fost cu RATB-ul, am aprins o lumanare, am zis o ruga pt Catalin. Cred ca puteam fi mai multi acolo.. In legatura cu motoarele turate, in armata cand moare un soldat cu grad, si nu numai , se trag in aer cateva focuri.. de ce ? ca se dau mari soldatii ? IN SEMN DE RESPECT PT FOSTUL LOR COLEG Numai bine si aveti grija.. incepe sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 Ce-i drept a fost un frig senzational azi. E adevarat ca a cazut cineva in curba de la Arc azi, cand se pleca din Herastrau? Eu unul nu am vazut/auzit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 A scapat motorul doar.. un enduro din cate am vazut si cred ca era o fata(imi cer scuze daca am vazut gresit) si nu a cazut in curba, a cazut cand sa plece cred.. in 1 min a plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_bzz Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Din pacate am ajuns exact in momentul in care coloana pleca, cu toate astea, au mai ramas cateva persoane si am reusit sa fac si cateva poze (chiar si cu loganul galben d la pol rutiera). Aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Editat Februarie 18, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Iertat sa-i fie ce-a facut rau.. Odihneasca-se in pace, acolo unde va fi sa ajunga.. Un lucru zic: Doar D-zeu e'n masura sa ne judece.. Sa-l lasam pe El sa se ocupe de asta.. RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Condoleante familiei.... ma uit la sotia lui si are privirea acea care spune totul despre cum e sa pierzi pe cineva iubit,un om care nu a apucat sa-si traiasca viata din cauza unui nenorocit. sincer...imi pun intrebarea foarte serios:imi mai cumpar iar motor ?sau merg cu masina in siguranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 nu are nimeni stirea de pe protv? http://www.protv.ro/stiri/social/zeci-de-m...-colentina.html A scapat motorul doar.. un enduro din cate am vazut si cred ca era o fata(imi cer scuze daca am vazut gresit) si nu a cazut in curba, a cazut cand sa plece cred.. in 1 min a plecat nu era nici fata si nici enduro nu avea, sper sa nu ma insel dar cred ca i-a fugit roata din fata cand a pus frana ca a trecut un conservar grabit prin fata lui, nu a fost ceva grav a culcat-o putin pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 http://www.protv.ro/stiri/social/zeci-de-m...-colentina.html nu era nici fata si nici enduro nu avea, sper sa nu ma insel dar cred ca i-a fugit roata din fata cand a pus frana ca a trecut un conservar grabit prin fata lui, nu a fost ceva grav a culcat-o putin pe dreapta am vazut-o. multumesc... R.I.P. iar in ceea ce-i priveste pe cei care au turat motoarele, sa nu-i judecam. nu cred ca au facut-o sa se dea mari, ci mai degraba in semn de respect. sau ca un ultim salut... ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 parerea mea este ca am fost inadmisibil de putini.... Multumim pe aceasta cale si nesimtitilor de la Politia Rutiera care au binevoit sa ne filmeze dintr-un Logan galben motocicletele, in scop de a trimite mici hartiutze prin poshta posesorilor... nu au avut nici macar minimul de respect pentru motivul intalnirii de langa spital..... Deci ce vroiau roboții ăia?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Mi-a parut rau ca nu am intrat pe forum sa stiu de aceasta actiune Eu l-am intalnit pe Boby la Arc eram cu motorul cu Burlaco si am vazut motociclisti si ne-am intors.Acolo am aflat de actiune si ne-a parut rau ca nu am participat. Oricum despre atitudinea Militiei Rutiere nu e nimic de spus... Cataline odihneste-te in pace acolo sus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 cei care au turat motoarele au facut-o in semn de respect fatza de un om care iubea sunetul motorului . la arc a cazut , de fapt inclinat-o putzin un baiat cu un gs rosu pt k a pus farana fatza brusc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 daca imi ajungea motorul cu 2 zile mai devreme, veneam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 nu era intrunire , sa venit si cu r.a.t.b-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 baldy: R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) Si din cauza acestora toata lumea ne vede asa...o mare prostie, cred ca daca nu-si aratau ei "coltii" de masculi feroce pe motoare altfel ar fi iesit toata treaba. Sa fim seriosi, din cauza unora toti suntem vazuti la fel. Peace! baieti hai sa ii explicam omului cum sta treaba cu turatu motorului sau poate nu e nevoie ca stie si el ca doar a fost si la inmormantare (sau nu) si acolo in fata cimitirului andronache in momentul in care ne-am luat ramas bun de la Catalin am facut la fel cu motoare turate la maxim si cred ca zona cimitirului e una ideala pentru "a ne arata coltii de masculi feroce pe motoare " nu cred ca vreunul dintre noi se gandeste la asa ceva in asemenea momente cel putin din cei care am facut-o nu ne stau in caracter fitele asa ca trage singur o concluzie dumnezeu sa-l odihneasca Editat Februarie 19, 2007 de asfaltt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike mihai Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Multumiri tuturor celor care au venit shi au aprins o lumanare pentru Catalin.Propun,dak sunteti shi voi de acord ca in fiecare duminica la ora 16 sa ne intalnim tot in fata spitalului(in locul accidentului ) pt a aprinde o lumanare si pt a arata celorlalti participanti la trafic ca TOTUSI EXISTAM SHI CA CINEVA PLECAT DIN RANDURILE NOASTRE NU ESTE UITAT ASA USOR.Astept parerile voastre.Se poate sa ne intalnim si la Arc si sa plecam de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Am si eu o intrebare, poate fratele sau prietenii lui Cata imi raspund - nu ar trebui pusa si o cruce mica, cu poza lui Catalin acolo? In multe locuri unde s-au intamplat accidente exista asa ceva. Cine vrea sa spuna o rugaciune pentru el si sa-i aprinda o lumanare nu o face neaparat duminica la ora 16... ci atunci vrea si poate... Oricum, sunt de acord si cu <mike mihai>, nu e greu sa ne oprim o clipa din treaba si sa ne gandim la cei plecati dintre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate