enos Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Am eu iridum pus si se simte diferenta. Fara nici un fel de reglaj facut, doar inlocuitul bujiei normale cu iridium si se simte o diferenta in sensul ca motocicleta trage mult mai bine (motocicleta fiind un pegaso din 1992). Acelasi lucru l-am simtit si la cbr 600 dupa inlocuirea bujiilor cu cele iridum, asa ca sunt mai scumpe dar net superioare. Am uitat sa specific ca diferenta nu se simte la turatii de 15000 de ture ci de la 2500-3000 ture la pegaso si de la 5000 ture in sus la cbr. ce cod are bujia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otrava Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 sault!! am un pegaso din 94 si tot imi scuipa bujia !! imi puteti zice careva ce ii prob?:| ca ma dispera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 patetic, nepatetic, ma inscriu si eu pe lista posesorilor.... pegas din 98... an bun dom'le la productie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo C.P. Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 ce cod are bujia? dr8eix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otrava Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 sault!! am un pegaso din 94 si tot imi scuipa bujia !! imi puteti zice careva ce ii prob?:| ca ma dispera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 sault!! am un pegaso din 94 si tot imi scuipa bujia !! imi puteti zice careva ce ii prob?:| ca ma dispera Am patit asa la MZ ETZ. Era paradit filetul gaurii din chiulasa in care se monteaza bujia .A trebuit sa scot chiulasa si sa-i faca la un atelier filet majorat (conic cica) si o bucsa adaptoare. Noroc ca la MZ scosul chiulasei era joaca de copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 auuu sa inteleg ca nu-i ceva tocmai placut sa se intample... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magiaru Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Salut baieti, are cineva un semnal stanga fata pentru un model de '96 (contra cost bien sur). Mi l-a spart o usa deschisa in trafic. Si una pereche handguards. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata18tm Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Salut ! Nu prea am avut timp sa intru pe comp. in ultimul timp (aproape deloc) am nevoie sa stiu unde e seria motorului si daca cineva imi poate spune daca e nevoie de chit pentru a repara carena Multumesc. http://img97.imageshack.us/i/12022011918.jpg/ http://img846.imageshack.us/i/12022011917.jpg/ http://img641.imageshack.us/i/12022011916.jpg/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 salutare.stie careva unde as putea sa gasesc si eu un furtun ca cel care leaga radiatorul de pompa de apa(partea stanga).multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 salutare.stie careva unde as putea sa gasesc si eu un furtun ca cel care leaga radiatorul de pompa de apa(partea stanga).multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo C.P. Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Total offtopic..da cine stie..poate umbla pe aici vreun pegasist posesor de afacere care are nevoie de asa ceva. Vand imprimanta matriciala Epson TM-U220B, NOUA, nefolosita, cu sigiliile pe ea, la jumatate din pretul de raft. Pret magazin 1.221,97 lei -> AICI <- Pretul cu care o vand eu: 500 de lei. Telefon: 0751.92.92.50 Mail: petregeorgian@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata18tm Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Nu stie nimeni unde e seria motor maine vizitez motorul si am nevoie de serie, pentru ca trebuie sa iau vopsea. multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magiaru Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 (editat) Salut, atasat ai o poza cu locul unde gasesti seria motorului, e in diagrama a doua. Din cate tin minte nu e prea greu de reperat daca cureti putin acolo. Succes! Editat Martie 4, 2011 de magiaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo C.P. Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Nu stie nimeni unde e seria motor Seria motorului e stantata pe partea din spate a motorului si e vizibila pe dupa bascula spate.Mai frumos nu stiu cum sa ti explic si nici n am motoru aproape sa i pot face poza, da daca nu ma insel era specificat lucru asta si n manual . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata18tm Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 @magiaru @Geo C.P. Multumesc, m-ati ajutat.. dar din pacate nu am vazut motorul weekend-ul asta. Apropo, cineva stie unde as putea monta un crashbar ?(in TM daca e posibil) Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 @magiaru@Geo C.P. Multumesc, m-ati ajutat.. dar din pacate nu am vazut motorul weekend-ul asta. Apropo, cineva stie unde as putea monta un crashbar ?(in TM daca e posibil) Asfalt uscat ai cumparat crashbar-ul sau l-ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Cu parere de rau anunt ca ma despart de calutul meu care ma dus pe drumuri din 2007 pana in toamna 2010. Nu ca asta ar interesa pe careva:)), dar o dau pe piese. So, care aveti nevoie de piese Aprilia Pegaso 1995 dati un semn, in afara de bendix si cablu de kilometraj care este rupt am tot. Care aveti nevoie dati un pm sau email buioca.mircea@gmail.com. Nu imi dau telefonul pentru ca lucrez f mult si nu prea am cum sa raspund la el. Salutare tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Cu parere de rau anunt ca ma despart de calutul meu care ma dus pe drumuri din 2007 pana in toamna 2010. Nu ca asta ar interesa pe careva:)), dar o dau pe piese. So, care aveti nevoie de piese Aprilia Pegaso 1995 dati un semn, in afara de bendix si cablu de kilometraj care este rupt am tot. Care aveti nevoie dati un pm sau email buioca.mircea@gmail.com. Nu imi dau telefonul pentru ca lucrez f mult si nu prea am cum sa raspund la el. Salutare tuturor. niste poze daca ai putea sa pui ar fi super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata18tm Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 ai cumparat crashbar-ul sau l-ai facut? Imi cer scuze, m-am exprimat gresit unde pot cumpara+monta crash-bar preferabil in tm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Se vinde cauciucul din imagine plus roata.Careva interesant? up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Se vinde cauciucul din imagine plus roata.Careva interesant? up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thebambamguy Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Salut domnilor, Dezmembrez in continuare Pegaso din 96 (sau 95) de care ziceam si in decembrie. Motivul e ca s-a defectat bendixul si nu imi permit sa il repar. Motocicleta e impecabila (aparte bendixul dar si cauciucurile care sunt cam folosite). Diafragmele de la carburator au fost schimbate, sunt nou noute, la fel si semeringurile de la telescoape si garnitura de chiuloasa, bateria e noua, cablu de km nou. Sa custom noua, dupa cum se vede in imagini. Am dat din ea: - ghidonul si comenzile - etrier spate; - manete frana si ambreiaj; - handguarduri - far - ornamente toba; - cabluri de frana; - CDI; - scarite pasager; In rest le cam am pe toate.... id: thebambamguy mail: soceavlad@gmail.com Cam atat, bafta si spor la toate ! Mesaj completat Salut domnilor, Dezmembrez in continuare Pegaso din 96 (sau 95) de care ziceam si in decembrie. Motivul e ca s-a defectat bendixul si nu imi permit sa il repar. Motocicleta e impecabila (aparte bendixul dar si cauciucurile care sunt cam folosite). Diafragmele de la carburator au fost schimbate, sunt nou noute, la fel si semeringurile de la telescoape si garnitura de chiuloasa, bateria e noua, cablu de km nou. Sa custom noua, dupa cum se vede in imagini. Am dat din ea: - ghidonul si comenzile - etrier spate; - manete frana si ambreiaj; - handguarduri - far - ornamente toba; - cabluri de frana; - CDI; - scarite pasager; In rest le cam am pe toate.... id: thebambamguy mail: soceavlad@gmail.com Cam atat, bafta si spor la toate ! s au mai dat si parbrizul si vasul de expansiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Salut domnilor, Dezmembrez in continuare Pegaso din 96 (sau 95) de care ziceam si in decembrie. Motivul e ca s-a defectat bendixul si nu imi permit sa il repar. Motocicleta e impecabila (aparte bendixul dar si cauciucurile care sunt cam folosite). Diafragmele de la carburator au fost schimbate, sunt nou noute, la fel si semeringurile de la telescoape si garnitura de chiuloasa, bateria e noua, cablu de km nou. Sa custom noua, dupa cum se vede in imagini. Am dat din ea: - ghidonul si comenzile - etrier spate; - manete frana si ambreiaj; - handguarduri - far - ornamente toba; - cabluri de frana; - CDI; - scarite pasager; In rest le cam am pe toate.... id: thebambamguy mail: soceavlad@gmail.com Cam atat, bafta si spor la toate ! Mesaj completat s au mai dat si parbrizul si vasul de expansiune pret pentru tobele de esapament ? lasa nr de telefon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata18tm Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Salut domnilor, Dezmembrez in continuare Pegaso din 96 (sau 95) de care ziceam si in decembrie. Motivul e ca s-a defectat bendixul si nu imi permit sa il repar. Salut Mai ai oglinzile ? Daca da, da-mi te rog un PM. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate