mony Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Fiatul 500 cu suicidal doors a fost visul meu neimplinit. Mi-a placut intotdeauna masinuta aia. Am avut un coleg in facultate care a avut unul din asta si inca unul dupa aceea cu usile normale. Ce fiara de masina !!! Sunetul motorului, vibatiile, totul era sublim. Am sperat ca atunci cand ma voi face mare, voi cumpara unul. Au trecut peste 20 de ani de atunci... si nu mi-am implinit visul Dar sunt un optimist, inca mai sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosscat Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 (editat) salutre Florin_escu, Ale tale sa fie. O sa tebucuri de ele iti garantez. Te astept cu un telefon. Costin PS. referitor la CDI, din pacate l-am resetat de n ori, e ceva cu el ... de aceea mi-am luat un Beaglebone Black si poate ma apuc sa ii fac o clona; daca imi iese se poate pune pe orice Pegaso chiar si ala cu carburatie, mai mult de atat, vreau sa ii fac o app pe Android si sa pot vedea parametrii si sa ii modific de pe telefon (adica sa fac profile pentru diferite situatii). Sa vedem insa, mi-a promis cineva ca ma ajuta cu o reprogramare, daca nu ma apuc de treaba Referitor la asta, are cineva un CDI ars, stricat etc. ca sa ii iau mufa (contra cost)? Editat Iunie 20, 2014 de cosscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Cam in aceeasi perioada a avut si colegul meu masinile. Suntem cu totii suflete de artisti Eugen este si el un suflet mare, si de asta ma tem cel mai mult... Ca imi va fi greu sa refuz asa colegi. Si Cristi... sa stii ca inca suntem copii doar ca acum avem jucarii mari. Si aici ma refer la motociclete, nu la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Faith no more... ca doar avem aproximativ aceeasi varsta si probabil ascultam aceeasi muzica. Sunt bucuros ca exista asemenea oameni printre noi, in comunitatea noastra. Nu iti promit nimic... dar voi face tot posibilul ori sa vin, ori sa va ajut cat de mult pot cu tot ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 ...subscriu la ''hora aprilistilor'' si contribui cu 100 ron ,macar sa putem sa ne-adunam mai multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 (editat) Vad. Frumos spiritul aprilistilor. Va multumesc tuturor pentru frumusetea gestului. Nu va pot da raspunsul acum, fiindca in acest moment as refuza in mod sigur din motivele pe care le-am invocat in posturile anterioare. Dar ma flateaza gandul vostru bun si hotararea voastra. Simt ca hotararea mea de a nu veni incepe sa se diminueze si asta din cauza bunatatii voastre. Lasati-ma vreo saptamana sa imi pun gandurile in ordine si va voi confirma daca vin sau nu... sau poate daca nu cu motorul, cu masina. Ma gandesc ca ar fi o varianta sa fie si o masina. Dar asta discutam peste cateva zile cand ies din starea asta de euforie Editat Iunie 21, 2014 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Imi reafirm disponibilitatea de a sprijini realizarea acestui demers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Poze, poze, poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 De acord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Eu raman la zona Sibiului: E echitabil ca si distanta pentru toti , este zona foarte frumoasa , posibilitati de cazare multiple ; de acolo putem face trasee in imprejurimi nu la distante mari ,Alba , Shighisoara, Ocna Sibiului , Transalpina etc Unul din elemente definitorii cred ca va fi " masa" : Camping sau restorant , conteaza pt ca trb sa stim ce aducem de-acasa , Eu optez pentru farmecul unei mese in aer liber si un foc aprins intre bolovani( dac e posibil ) , Cazarea ? Un camping ar fi perfect , casute , cort , motel -optiuni multiple aceeasi locatie » Post actualizat in 22 Jun 2014 15:06 Eu raman la zona Sibiului: E echitabil ca si distanta pentru toti , este zona foarte frumoasa , posibilitati de cazare multiple ; de acolo putem face trasee in imprejurimi nu la distante mari ,Alba , Shighisoara, Ocna Sibiului , Transalpina etc Unul din elemente definitorii cred ca va fi " masa" : Camping sau restorant , conteaza pt ca trb sa stim ce aducem de-acasa , Eu optez pentru farmecul unei mese in aer liber si un foc aprins intre bolovani( dac e posibil ) , Cazarea ? Un camping ar fi perfect , casute , cort , motel -optiuni multiple aceeasi locatie Avand in vedere ca pe motor nu putem cara chiar tot ce ne trece prin cap , rog pe cei care au mai facute excursii moto de acest gen sa posteze necesarul , in mare , de echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 tijele alea 2 de la membranele de cauciuc de la carburatoare, daca le cobor la maxim inteleg ca ar scadea consumul. pt ca intra in niste jiglere si scad debitul de benzina. asta nu e exact acelasi lucru cu accelerat mai putin din maner? si daca nu, de ce? ca tot asa, cand o turez mai putin, tijele alea stau mai jos, deci scade debitul de benzina. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Nu, nu e acelasi lucru. Acele (tijele) se ridica odata cu obturatorul de aer si practic din reglarea lor incerci sa ajungi la raportul optim aer / benzina (stoechiometric) de 14.7:1 Daca le reglezi mai sus sau mai jos se va schimba fluxul de benzina prin tubul tip Bernoulli si in felul asta intra mai multa sau mai putina benzina in aceeasi cantitate de aer. Cand insa accelerezi din maneta, tija miscandu-se odata cu membrana si obturatorul isi pastreaza raportul aer/benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 (editat) Aduc eu o tuica,o conserva,o maslina... De-o 'ciorba' particip si eu daca e de acord Mony sa vina, stiu si eu cum e sa treci prin momente mai nasoale (Cristian, fac apel la tine sa imi aduci aminte, daca nu mai intru pe aici). Mai trebuie sa imi ajunga niste banuti de la niste piese care le-am dat si pun deoparte ceva! Nu e vorba de cine stie ce, ci doar niste colegi care se ajuta cu inima deschisa! (Si sa stii mony ca si eu sunt la fel ca tine, am ajutat la viata mea dar am retineri cand e vorba sa fiu ajutat si eu si nu e chiar ok, cred ca vine din vechea mentalitate romaneasca). Editat Iunie 22, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 corect mony, m-am prins acum, merci. sa inteleg ca daca avand sigurantele alea la pozitia de mijloc (3) moto mergea bine iar cand le-am pus la pozitia cea mai de sus (cu tijele coborate la maxim) da semne ca moare moto inseamna de fapt ca amestecul e aiurea si sa revin la pozitia initiala. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costyn Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 (editat) Azi am fost la o plimbare mica cu calutul in port la Oltenita asa singurel, totul ok dar tot nu-mi dau seama de c'è se aude zgomotul acelasi la lant ca si cand ar avea zale blocate sau pinionul tocit,asta e incepator domunle nu se pricepe,dar dak nu ii dau de CAP pana la urma ma rup si vad cum fac sa cumpar un chit de lant desi bugetul e auster,dak e cineva la Bucuresti care se pricepe,as fii recunoscator dak s ar uita un pic si la calutul meu,asa sa nu mai am eu dubii. » Post actualizat in 22 Jun 2014 17:29 Azi am fost la o plimbare mica cu calutul in port la Oltenita asa singurel, totul ok dar tot nu-mi dau seama de c'è se aude zgomotul acelasi la lant ca si cand ar avea zale blocate sau pinionul tocit,asta e incepator domunle nu se pricepe,dar dak nu ii dau de CAP pana la urma ma rup si vad cum fac sa cumpar un chit de lant desi bugetul e auster,dak e cineva la Bucuresti care se pricepe,as fii recunoscator dak s ar uita un pic si la calutul meu,asa sa nu mai am eu dubii.image.jpgimage.jpgimage.jpg » Post actualizat in 22 Jun 2014 17:31 Ps ..... Scuzati gramatica dar cu tehnologia asta e cam greu )) Editat Iunie 22, 2014 de costyn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 corect mony, m-am prins acum, merci. sa inteleg ca daca avand sigurantele alea la pozitia de mijloc (3) moto mergea bine iar cand le-am pus la pozitia cea mai de sus (cu tijele coborate la maxim) da semne ca moare moto inseamna de fapt ca amestecul e aiurea si sa revin la pozitia initiala. merci un sfat: vezi ce scrie pe jiglerul aferent cuielor; la mine sunt de 130 , am inteles ca normal ar fi de 115 -120 ,Astfel imi afuma mult de tot si aveam consum destul de mare .Am pus siguranta pe pozitia doi de sus in jos si am rezolvat- nu mai afuma si consumul foarte bun ( 60 km cu 3 litri doua persoane , mai mult in oras ) asa ca ..... toate elementele unui carburator merg mana in mana , iar cand schimbi ceva se schimba toata joaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Azi am fost la o plimbare mica cu calutul in port la Oltenita asa singurel, totul ok dar tot nu-mi dau seama de c'è se aude zgomotul acelasi la lant ca si cand ar avea zale blocate sau pinionul tocit,asta e incepator domunle nu se pricepe,dar dak nu ii dau de CAP pana la urma ma rup si vad cum fac sa cumpar un chit de lant desi bugetul e auster,dak e cineva la Bucuresti care se pricepe,as fii recunoscator dak s ar uita un pic si la calutul meu,asa sa nu mai am eu dubii.image.jpgimage.jpgimage.jpg » Post actualizat in 22 Jun 2014 17:29 » Post actualizat in 22 Jun 2014 17:31 Ps ..... Scuzati gramatica dar cu tehnologia asta e cam greu )) Salut. Bine ai venit printre noi. In ce cartier locuiesti? » Post actualizat in 23 Jun 2014 04:51 Eu raman la zona Sibiului: E echitabil ca si distanta pentru toti , este zona foarte frumoasa , posibilitati de cazare multiple ; de acolo putem face trasee in imprejurimi nu la distante mari ,Alba , Shighisoara, Ocna Sibiului , Transalpina etc Unul din elemente definitorii cred ca va fi " masa" : Camping sau restorant , conteaza pt ca trb sa stim ce aducem de-acasa , Eu optez pentru farmecul unei mese in aer liber si un foc aprins intre bolovani( dac e posibil ) , Cazarea ? Un camping ar fi perfect , casute , cort , motel -optiuni multiple aceeasi locatie » Post actualizat in 22 Jun 2014 15:06 Avand in vedere ca pe motor nu putem cara chiar tot ce ne trece prin cap , rog pe cei care au mai facute excursii moto de acest gen sa posteze necesarul , in mare , de echipament Eu, de obicei, imi iau haine de schimb, ceva scule, o bujie de rezerva, spray de lant, solutie de curatat, un cablu de curent + cort, saltea, pompa de umflat salteaua (in loc de saltea iti poti lua niste paturici din izopren care iti ocupa mai putin loc, dar dimineata te trezesti cu oasele amortite),cearceaf, patura, prosop, inainte sa ajung la locatie imi iau un bidon mare de apa, aragaz de voiaj cu ibric / cana / cafea / cani de plastic / metal, nelipsita hartie igienica, prosoape de hartie, vesela (lingura, cutit, furculita), supe instant si un recipient cu capac pe filet (mai scot 2-3 mese cu astea, deci rezulta economie la buget), eventual daca nu am de unde lua la locul de campare, ceva bere / sau zeama cu cifra octanica mare Pe langa asta, trebuie sa ai chingi, elastice de prins bagajul, eventual o plasa de prins casca pe care sa o pui peste bagajul suplimentar care oricum nu are loc in top-case-uri..Chiar daca zici ca nu iei multe, la o plecare de 2-4 zile iti trebuiesc destule. Pentru drum, intotdeauna ai nevoie de o sticluta cu cafea gata preparata si o sticla de apa pentru hidratare, asta ca sa nu dai cand te opresti pe cine stie ce zona in care dai 5 lei pe o sticla de apa plata la 0,5 litri, sau 8 lei pe o cafea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Salut. Bine ai venit printre noi. In ce cartier locuiesti? » Post actualizat in 23 Jun 2014 04:51 Eu, de obicei, imi iau haine de schimb, ceva scule, o bujie de rezerva, spray de lant, solutie de curatat, un cablu de curent + cort, saltea, pompa de umflat salteaua (in loc de saltea iti poti lua niste paturici din izopren care iti ocupa mai putin loc, dar dimineata te trezesti cu oasele amortite),cearceaf, patura, prosop, inainte sa ajung la locatie imi iau un bidon mare de apa, aragaz de voiaj cu ibric / cana / cafea / cani de plastic / metal, nelipsita hartie igienica, prosoape de hartie, vesela (lingura, cutit, furculita), supe instant si un recipient cu capac pe filet (mai scot 2-3 mese cu astea, deci rezulta economie la buget), eventual daca nu am de unde lua la locul de campare, ceva bere / sau zeama cu cifra octanica mare Pe langa asta, trebuie sa ai chingi, elastice de prins bagajul, eventual o plasa de prins casca pe care sa o pui peste bagajul suplimentar care oricum nu are loc in top-case-uri..Chiar daca zici ca nu iei multe, la o plecare de 2-4 zile iti trebuiesc destule. Pentru drum, intotdeauna ai nevoie de o sticluta cu cafea gata preparata si o sticla de apa pentru hidratare, asta ca sa nu dai cand te opresti pe cine stie ce zona in care dai 5 lei pe o sticla de apa plata la 0,5 litri, sau 8 lei pe o cafea... Deci sa inteleg ca mergi pe "masa la patura" si cort , ma ajuta sa ma orientez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Oricum ar fi bine pentru cei care sunt mai multi si pleaca din acelasi loc (Bucuresti de exemplu) sa se stabileasca din timp ce sa se ia: Nu are rost daca sunt 10 motoare sa se ia 10 bujii, cu 10 chei, 10 cabluri de curent... intelegeti ideea. E de ajuns o singura bujie cu cheie, o camera fata / spate pentru toti plus o singura trusa de scule, un singur set de cabluri de curent, un singur compresor sau pompa... Eventual, un singur spray de lant si de curatat lantul (asta se poate discuta cum se poate pune la comun). In felul asta se poate salva destul spatiu pentru bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Oricum ar fi bine pentru cei care sunt mai multi si pleaca din acelasi loc (Bucuresti de exemplu) sa se stabileasca din timp ce sa se ia: Nu are rost daca sunt 10 motoare sa se ia 10 bujii, cu 10 chei, 10 cabluri de curent... intelegeti ideea. E de ajuns o singura bujie cu cheie, o camera fata / spate pentru toti plus o singura trusa de scule, un singur set de cabluri de curent, un singur compresor sau pompa... Eventual, un singur spray de lant si de curatat lantul (asta se poate discuta cum se poate pune la comun). In felul asta se poate salva destul spatiu pentru bagaje. corect si asta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Dragii mosului, stiti cumva de unde pot achizitiona un cablu de reglaj al relantiului pentru Aprilia Pegaso 97? Azi am ramas cu el in mana! Relantiul este mic si motorul se opreste! Si ma ia capu'! Va multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) Nu poti sa-l reglezi cu ceva pana nu se mai opreste si sa-l lasi asa? Ieri am fost si eu la ce am crezut ca o sa fie o mica plimbare. Am fost pana la targoviste si de acolo intelesesem de la cineva ca e un drum misto pe langa, dar nu stiam fix care. Am dat un google si am vazut pe forumu asta ca lauda cineva drumu Moreni - Visinesti. Asa ca am zis, la 8 juma seara, Visinesti, here I'm coming! Numa ca de la moreni in loc sa o iau pe drumul national 710 am luat-o pe la marginea orasului (ca am vazut pe harta ca exista drum pe acolo). Exista drum, dar coclaur 70%. Ma mai opresc, ma mai uit la harta, ori intorc ori o iau in fata pana la Cricovu Dulce si de acolo fac dreapta sa intru pe drumul national. Ptiu ce drum misto pe coclauri, si inca mai e ceva lumina, n-am sesizat unde sa fac la dreapta, de bucurie. Ma opresc iar, ma uit la harta, am trecut demult de Cricovu Dulce. Futu-i. Nu ma intorc nici daca ma pui sa mai stau inca odata la cort fara toalete ca lumea (aka Seawolves). Fac pipi in padure. Am servetele umede si pregatite. Sterg cascheta. Dreapta la Iedera, trec un pod peste rau luat parca din Indiana Jones si imbatranit cu alti 500 de ani (serios! era d-ala de se hatana stanga dreapta si sus jos), si dau in drumu national pe care il lauda nenea useru de pe forum. URAAAAAT, nu era. Frumos rau. Il laud si eu. Inainte de renumitul visinesti se face o despicatura a asfaltului in doua, un fel de rascruce, ca intersectie nu-i, ca-i un Y, deci un fel de raspantie, deci da intersectie. Dreapta scrie pe o placuta campina, inainte visinesti. Inainte cu asfaltu se intampla o extorsiune a unui degajament de bitum, gen asfaltu, puBIPla rau. Iar eu, putulica mica ca dardaiam deja de vreo jumatate de ceas. Intorc in 100 de metri (limita maxima la care imi permit mie sa intorc, daca trec de ea, tine-o pe unde te-ai decis sa o iei, nataraule) dupa ce ma conversez cu un caine blajin si mangaiabil cand era motoru inchis si vorbaret si enervant ca Andreea Cretulescu cand era in miscare. Deja s-a dus si crepusculu si amurgu si inseratu asa ca ajunsese noaptea. Deci am facut stanga, care mai devreme era dreapta. Chioara mea vede bine doar daca beleste bine faru (lunga si scurta). Impreuna cu viziera mea polishata fac o echipa ceva mai buna ca Anglia la mondiale. Orbesc niste indivizi care faceau grataru-n drum si foarte cumsecade ca s-au dat din drum sa trec. Ce-as mai fi stat 5 minute langa jaru ala..., trec de ei, in nici 5 minute, cat as fi stat langa jar, PAAC alta despicatura a asfaltului. Stanga asfalt, dreapta asfalt si o placa d-aia de anunta lucrare europeana (termen finalizare 2008). Zice proiect pentru pod peste nu stiu ce raulet (sultanu daca nu ma insel). O, deci sa fac pe aici zic, e si terminat din 2008. Trec un pod de 5 metri si ajung langa niste cai care se intrebau ce fac fratii lor de sub mine. Le-am spus ca-s gelosi ca n-au si ei mancare asa ieftina si din belsug si nepoluanta. In fata pasune cu deal, fantana si noroi. Super proiect european zic, si ma intorc la ultima rascruce si fac dreapta, care era stanga mai devreme. Incepe un druuuuuummm, dar un druuumm, ce zic io drum, o nestemata, o ceva superb, curcubeu pe fundu sheii. SI o zooonaaa, dar o zona, ce zic eu zona, na, ce sa mai, de oprit si pufait. Noaptea, pustiu, pe varful unui deal, eu, canceru fumegand in mana, animalu de langa mine pe care-l vedeam si celelalte animale pe care nu le vedeam. O priveliste!!! Superba. Cred. Ca nu vedeam nimic. (dupa consultari cu amicu de le stie pe toate, google, am ajuns la concluzia ca asta era privelistea pe care nu o vedeam: https://www.google.ro/maps/@45.133756,25.616756,3a,75y,115.25h,85.34t/data=!3m4!1e1!3m2!1sHqAYmYEK65DD8-TkpEsEAQ!2e0 ) Si in continuare drum bunicel, pana in Poiana Campina apoi pe deneu pana acasa, prin ploiesti ca era mai cald decat pe centura, si pe deneu nu pe a3 ca tot asa, un pic mai cald speram. Concluzia e ca data viitoare cand mai ies la o 'mica plimbare' sa-mi iau dracu ceva de imbracat la mine ca pana acum zgribulesc! Si poate plec si eu pe zi d-acasa. (poza facuta inainte sa plec, pe dedesupt un tricou, maieu si chiloti) Si cam asta a fost traseul daca n-aveti chef sa cititi: https://www.google.ro/maps/dir/44.4535386,26.1276416/T%C3%A2rgovi%C8%99te/Moreni/45.0981765,25.5779521/Provi%C5%A3a+de+Sus/45.103364,25.754686/44.4536034,26.1275513/@45.0366143,25.6796265,12z/data=!4m59!4m58!1m5!3m4!1m2!1d26.0897437!2d44.4911586!3s0x40b2025f70971905:0x5e2ef24649ae2e07!1m5!1m1!1s0x40b2f6bf2770f35b:0xcaaa1bbf5896e8a0!2m2!1d25.4566667!2d44.9241667!1m15!1m1!1s0x40b257a25283b62d:0x1c5af422c28f4232!2m2!1d25.6444444!2d44.9802778!3m4!1m2!1d25.633184!2d45.0175113!3s0x40b25620b8152c45:0xb7034d5cf976a12a!3m4!1m2!1d25.6250072!2d45.031861!3s0x40b2f8b74b1dfe95:0xe488489fa44cbfb4!1m0!1m10!1m1!1s0x40b301f227d136b9:0x74faf117223d2f4c!2m2!1d25.6381742!2d45.1332891!3m4!1m2!1d25.7191865!2d45.1291777!3s0x40b30065d9aa9523:0xb4b76a3df163c9b7!1m15!3m4!1m2!1d25.9692952!2d44.9654811!3s0x40b24bf985624e09:0xe060d375fa369356!3m4!1m2!1d26.0250362!2d44.9390176!3s0x40b2498bef9eaacd:0x1095bbe27e37ef83!3m4!1m2!1d26.0774534!2d44.8482534!3s0x40b239e2284dfc93:0x5c4ee0e85cf24362!1m0!3e0 Si o poza din deal: Dupa cum vedeti becul de la vitezometru nu merge Vreo solutie? Ma gandeam sa pun un led d-ala de la bicla pe ghidonu motocicletei. Si nici martoru de benzina nu-mi merge, de incep sa ma fac expert in masuratul doar din sunet a cantitatii de lichid dintr-un recipient neuniform. Sfaturi, solutii lejere cu munca putina, rapida si ieftina? -------------- Si da, ma bag si eu la cheta. Putem facem ca la zile de nastere. Anu asta n-ai tu job, strangem restu bani, anu viitor n-am eu job strangeti restu bani Deci mony, ca sa vezi altfel lucrurile, nu este un gest caritabil ci doar rulajul unor bani intre membrii unei comunitati, singura variabila fiind timpul. Si poate vin si eu, daca sunt in tara si pe profit. Doar ca vreau la cazare, ca la cort o perioada zic pas (toaleta nu-i o fiță). Editat Iunie 23, 2014 de shumilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 salutare. un contact pentru aprilia tuscany tibet 2004 si buson rezervor? cu cheie cu tot gasesc oare de cumparat sh? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) Nu poti sa-l reglezi cu ceva pana nu se mai opreste si sa-l lasi asa? Ieri am fost si eu la ce am crezut ca o sa fie o mica plimbare. Am fost pana la targoviste si de acolo intelesesem de la cineva ca e un drum misto pe langa, dar nu stiam fix care. Am dat un google si am vazut pe forumu asta ca lauda cineva drumu Moreni - Visinesti. Asa ca am zis, la 8 juma seara, Visinesti, here I'm coming! Numa ca de la moreni in loc sa o iau pe drumul national 710 am luat-o pe la marginea orasului (ca am vazut pe harta ca exista drum pe acolo). Exista drum, dar coclaur 70%. Ma mai opresc, ma mai uit la harta, ori intorc ori o iau in fata pana la Cricovu Dulce si de acolo fac dreapta sa intru pe drumul national. Ptiu ce drum misto pe coclauri, si inca mai e ceva lumina, n-am sesizat unde sa fac la dreapta, de bucurie. Ma opresc iar, ma uit la harta, am trecut demult de Cricovu Dulce. Futu-i. Nu ma intorc nici daca ma pui sa mai stau inca odata la cort fara toalete ca lumea (aka Seawolves). Fac pipi in padure. Am servetele umede si pregatite. Sterg cascheta. Dreapta la Iedera, trec un pod peste rau luat parca din Indiana Jones si imbatranit cu alti 500 de ani (serios! era d-ala de se hatana stanga dreapta si sus jos), si dau in drumu national pe care il lauda nenea useru de pe forum. URAAAAAT, nu era. Frumos rau. Il laud si eu. Inainte de renumitul visinesti se face o despicatura a asfaltului in doua, un fel de rascruce, ca intersectie nu-i, ca-i un Y, deci un fel de raspantie, deci da intersectie. Dreapta scrie pe o placuta campina, inainte visinesti. Inainte cu asfaltu se intampla o extorsiune a unui degajament de bitum, gen asfaltu, puBIPla rau. Iar eu, putulica mica ca dardaiam deja de vreo jumatate de ceas. Intorc in 100 de metri (limita maxima la care imi permit mie sa intorc, daca trec de ea, tine-o pe unde te-ai decis sa o iei, nataraule) dupa ce ma conversez cu un caine blajin si mangaiabil cand era motoru inchis si vorbaret si enervant ca Andreea Cretulescu cand era in miscare. Deja s-a dus si crepusculu si amurgu si inseratu asa ca ajunsese noaptea. Deci am facut stanga, care mai devreme era dreapta. Chioara mea vede bine doar daca beleste bine faru (lunga si scurta). Impreuna cu viziera mea polishata fac o echipa ceva mai buna ca Anglia la mondiale. Orbesc niste indivizi care faceau grataru-n drum si foarte cumsecade ca s-au dat din drum sa trec. Ce-as mai fi stat 5 minute langa jaru ala..., trec de ei, in nici 5 minute, cat as fi stat langa jar, PAAC alta despicatura a asfaltului. Stanga asfalt, dreapta asfalt si o placa d-aia de anunta lucrare europeana (termen finalizare 2008). Zice proiect pentru pod peste nu stiu ce raulet (sultanu daca nu ma insel). O, deci sa fac pe aici zic, e si terminat din 2008. Trec un pod de 5 metri si ajung langa niste cai care se intrebau ce fac fratii lor de sub mine. Le-am spus ca-s gelosi ca n-au si ei mancare asa ieftina si din belsug si nepoluanta. In fata pasune cu deal, fantana si noroi. Super proiect european zic, si ma intorc la ultima rascruce si fac dreapta, care era stanga mai devreme. Incepe un druuuuuummm, dar un druuumm, ce zic io drum, o nestemata, o ceva superb, curcubeu pe fundu sheii. SI o zooonaaa, dar o zona, ce zic eu zona, na, ce sa mai, de oprit si pufait. Noaptea, pustiu, pe varful unui deal, eu, canceru fumegand in mana, animalu de langa mine pe care-l vedeam si celelalte animale pe care nu le vedeam. O priveliste!!! Superba. Cred. Ca nu vedeam nimic. (dupa consultari cu amicu de le stie pe toate, google, am ajuns la concluzia ca asta era privelistea pe care nu o vedeam: https://www.google.ro/maps/@45.133756,25.616756,3a,75y,115.25h,85.34t/data=!3m4!1e1!3m2!1sHqAYmYEK65DD8-TkpEsEAQ!2e0 ) Si in continuare drum bunicel, pana in Poiana Campina apoi pe deneu pana acasa, prin ploiesti ca era mai cald decat pe centura, si pe deneu nu pe a3 ca tot asa, un pic mai cald speram. Concluzia e ca data viitoare cand mai ies la o 'mica plimbare' sa-mi iau dracu ceva de imbracat la mine ca pana acum zgribulesc! Si poate plec si eu pe zi d-acasa.10486958_885184228163036_1041290112_o.jpg (poza facuta inainte sa plec, pe dedesupt un tricou, maieu si chiloti) Si cam asta a fost traseul daca n-aveti chef sa cititi: https://www.google.ro/maps/dir/44.4535386,26.1276416/T%C3%A2rgovi%C8%99te/Moreni/45.0981765,25.5779521/Provi%C5%A3a+de+Sus/45.103364,25.754686/44.4536034,26.1275513/@45.0366143,25.6796265,12z/data=!4m59!4m58!1m5!3m4!1m2!1d26.0897437!2d44.4911586!3s0x40b2025f70971905:0x5e2ef24649ae2e07!1m5!1m1!1s0x40b2f6bf2770f35b:0xcaaa1bbf5896e8a0!2m2!1d25.4566667!2d44.9241667!1m15!1m1!1s0x40b257a25283b62d:0x1c5af422c28f4232!2m2!1d25.6444444!2d44.9802778!3m4!1m2!1d25.633184!2d45.0175113!3s0x40b25620b8152c45:0xb7034d5cf976a12a!3m4!1m2!1d25.6250072!2d45.031861!3s0x40b2f8b74b1dfe95:0xe488489fa44cbfb4!1m0!1m10!1m1!1s0x40b301f227d136b9:0x74faf117223d2f4c!2m2!1d25.6381742!2d45.1332891!3m4!1m2!1d25.7191865!2d45.1291777!3s0x40b30065d9aa9523:0xb4b76a3df163c9b7!1m15!3m4!1m2!1d25.9692952!2d44.9654811!3s0x40b24bf985624e09:0xe060d375fa369356!3m4!1m2!1d26.0250362!2d44.9390176!3s0x40b2498bef9eaacd:0x1095bbe27e37ef83!3m4!1m2!1d26.0774534!2d44.8482534!3s0x40b239e2284dfc93:0x5c4ee0e85cf24362!1m0!3e0 Si o poza din deal: WP_20140622_22_16_03_Pro1.jpg Dupa cum vedeti becul de la vitezometru nu merge Vreo solutie? Ma gandeam sa pun un led d-ala de la bicla pe ghidonu motocicletei. Si nici martoru de benzina nu-mi merge, de incep sa ma fac expert in masuratul doar din sunet a cantitatii de lichid dintr-un recipient neuniform. Sfaturi, solutii lejere cu munca putina, rapida si ieftina? -------------- Si da, ma bag si eu la cheta. Putem facem ca la zile de nastere. Anu asta n-ai tu job, strangem restu bani, anu viitor n-am eu job strangeti restu bani Deci mony, ca sa vezi altfel lucrurile, nu este un gest caritabil ci doar rulajul unor bani intre membrii unei comunitati, singura variabila fiind timpul. Si poate vin si eu, daca sunt in tara si pe profit. Doar ca vreau la cazare, ca la cort o perioada zic pas (toaleta nu-i o fiță). unde scria Campina - la dreapta , era mai bine acolo stau eu , poate faceam impreuna un traseu,,,,,zona orasului meu e superba te invit la o intrunire moto, la Magureni langa Campina 4-5 -6 iulie cred ca pe 5 ma duc si eu ....si ai ajuns in Poiana Campina si n-ai zis nimic , sa nu mai faci asta niciodata.... si sa nu mai pleci la drum lung singur NICIODATA » Post actualizat in 23 Jun 2014 18:07 http://ananas7b.de/ro/galeriefoto.htm#35 am gasit ceva aici , Editat Iunie 23, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate