Geamanu Alin Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 aici a inceput totul cred ca trebuie sa ii multumim acestui om , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Corect. Alții o iau pe alte drumuri. Noi am rămas pe baricade sa continuam ce au început ei. Oricum,cinste lor,chiar dacă au evoluat într-un fel sau altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Motorul din primul post este al meu. L-am cumparat in 2008 de la cel care a inceput topicul. Nu am reusit sa mai dau de Gothmog de cativa ani, ca vroiam sa vad ce mai face. E un super baiat. Isi luase un TDM de 850 nou (statuse in reprezentanta vreo 2-3 ani) cu ce a luat pe Pegaso (evident ca a mai pus si el bani). Era incantat de TDM la drum lung. Pe vremea aia nu se punea problema de consum, fiindca in oras era mult mai mare, dar la drum lung tot cam pe acolo consuma. Chiar mi-ar face o reala placere sa stiu ca este bine, fiindca de vreo 2 ani nu l-am mai cautat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Am trimis pm acestui pionier!Astept reactia,poate ne onoreaza cu prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 E de luat in calcul si propunerea lui pegasus73, dupa parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-aprilia-pegaso-din-1994-575120.html arata destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 @Cristian 1 Locatia pare foarte ok. Pretul de asemenea pare foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Bom dia ! Intreba un frate aprilist mai in urma de ce aude anumite zgomote ciudate din zona lantului : sa verifice daca mai are rola superioara de limitare a cursei lantului . Daca a disparut sau e foarte uzata lantul freaca ori de axul rolei ori de galeria de evacuare . Deasemenea sa verifice cum a fost montat colierul de strangere a tobei pe galeria de evacuare , daca surubul colierului e in partea de jos freaca lantul de el , trebuie montat cu surubul in sus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 @Cristian 1 Locatia pare foarte ok. Pretul de asemenea pare foarte ok. DECI CONTAM PE TINE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Work în progress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 @alin Nu sunt inca convins pentru ca, din calculele mele, inseamna sa fiu o povara de minim 350 ron. Am gandit ca vor fi cam 700 km, si un consum de maxim 7l/100km rezulta 49 litri de benzina adica vreo 315 ron. @eugen Buna treaba, Eugene ! Cand reusesti sa ii faci "dozajul de drum lung" ai scapat de probleme si de griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Corect in privinta calculului.Daca mai iesi si din asfalt,o sa ai un consum mai mare.Ungatorul de lant l-am montat special pentru drumuri lungi.In oras e ok cu spray-ul de uns. Oricum eu sunt maniac cu ingrijirea lantului. Nu e saptamana in care sa nu il iau la periute » Post actualizat in 27 Jun 2014 18:27 Si o veste trista in seara asta.Niste vecini de strada,avand un copil de 20 de ani,au avut bucuria sa mai aiba un copil.I-au luat baiatului un Bmw seria 5 inmatriculat si azi au plecat cu masina spre Giurgiu.Baiatul mare era la servici.Tatal la volan,s-a dat zmeu in cateva depasiri,pana a comis-o..la 140 km/h i-a venit masina din fata.. Copilul mic a murit,parintii,fara centuri au scapat cu rani grave.. Fratilor,viteza mare si teribilismul ucid.. ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 (editat) Corect in privinta calculului. Daca mai iesi si din asfalt,o sa ai un consum mai mare. Ungatorul de lant l-am montat special pentru drumuri lungi. In oras e ok cu spray-ul de uns. Oricum eu sunt maniac cu ingrijirea lantului. Nu e saptamana in care sa nu il iau la periute » Post actualizat in 27 Jun 2014 18:27 Si o veste trista in seara asta. Niste vecini de strada,avand un copil de 20 de ani,au avut bucuria sa mai aiba un copil. I-au luat baiatului un Bmw seria 5 inmatriculat si azi au plecat cu masina spre Giurgiu. Baiatul mare era la servici. Tatal la volan,s-a dat zmeu in cateva depasiri,pana a comis-o..la 140 km/h i-a venit masina din fata.. Copilul mic a murit,parintii,fara centuri au scapat cu rani grave.. Fratilor,viteza mare si teribilismul ucid.. ( trist dar se-ntampla viata ti-o mai faci si cu mana ta ,destinul e doar o conjunctura , depinde de noi cum o abordam........ Editat Iunie 27, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Culmea e ca soferul bate spre 50 de ani si e genul de om care e in fiecare Duminica la slujba la biserica,om onest,nu fumeaza,nu injura,nu se cearta cu lumea. E sofer de multi ani,are o Solenta cumparata de noua,dar azi a luat masina baiatului.. betia vitezei, mama ei de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Foarte, foarte trist. Stim cu totii cum este cand creste adrenalina in vene si te apuca mancariciul si la ghidon si la volan. Dar nu cred ca vreunul dintre noi a riscat atat de mult incat sa nu se asigure sau sa riste cu orice pret pentru o depasire nesigura. Eu zic ca a fost "ceasul negru, pisica 13"... momentul in care se succed o serie intreaga de prostii pe care le faci si din care tot scapi la limita, iti creste si mai tare adrenalina si capeti "incredere". Asta pana cand te trezesti ca "fir-ar !!!" nu iti iese ultima manevra si o comiti. E cumplit sa fii parinte si sa iti omori copilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 iar eu zic ca era "sarac cu duhul" (asa imi reiese mie din ce s-a spus aici). vrei 140, iesi pe autostrada. sau ii dai cand ai liber in fata, pe drum drept. oricum nu in depasire cu masina noua pt tine. faptul ca mergea la biserica nu-l face bun sofer ci doar credincios. iar faptul ca nu injura il face om la locul lui, dar asta nu exclude varianta cu "duhul"... centura tot din teribilism nu si-a pus-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Vin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 propun data intalnire 06 sau 07 August cabana Nora , undeva dupaamiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Pentru mine e totuna,pentru ca ar trebui sa-mi dau din ture. E cam prost ca e perioada de concedii,bani nu sunt,dar o-m trai si-o-m vedea. In legatura cu vecinii mei,asa a fost sa se intample intr-un moment de scapare/neatentie. Azi am aflat ca el are coaste rupte,sotia are o mana rupta di fisura de bazin. Sunt in doua spitale diferite si inca nu stie nici unul dintre ei de moartea copilului.. Ca sa fie treaba treaba,azi am schimbat si eu bujia si cea veche am gasit-o afumata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 cam asa e si bujia mea. asta ce inseamna? amestec cu putin aer sau cu mult? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Hai ca am patit si eu o patanie. Nu grav. Geamu stopului spate s-a despartit de mine ieri si a lasat cele doua becuri de stop in pielea goala si albe, nebronzate. Ce ma fac? Adica vreau sa stiu daca stopu spate la modelul 2001 este compatibil cu cel pe care il are bodvyl (96 sau 98 parca?), ca sa stiu daca sa il cer sau nu... Pana atunci... sa-mi dau becurile cu oja rosie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 cam asa e si bujia mea. asta ce inseamna? amestec cu putin aer sau cu mult? merci verifica totusi , cu lera , si distanta dintre electrozi.... la mine era prea mica si de aceea se afuma , dadea rateuri , si da benzina multa ...se vede la consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 6-7 august cade in cursul saptamanii, s-ar putea sa fie o problema pentru unii - cred ca si pentru mine + ca pe 6 e ziua mea si as vrea totusi sa o petrec alaturi de familie. In alta ordine de idei, azi am reusit sa umblu si eu la filtrul de aer, pentru ca nu l-am curatat niciodata si mi se pare ca nu merge constant la relanti. Nu arata cum m-am asteptat eu, de fapt cred ca este o imnprovizatie + ca partea din dreapta jos nu este dreapta, ci are o scobitura. Asa trebuie sa fie sau e o alta improvizatie? Filtrul propriu-zis e o bucata de carpa subtire cu niste gauri in ea. Eugene, imi spuneai tu la un moment-dat ca ma poti ajuta sa cumpar un filtru - mai e valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Shumulica,ne auzim. Jupanu,ia legatura cu Daniel la nr din semnatura. Merge de Bmw F650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate