Geamanu Alin Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 acesta este codul corect http://www.ngkpartfinder.co.uk/mc_search.php?type=SPARK%2520PLUGS&manufact=APRILIA&model=Pegaso%2520650%2520%2528Injection%2529%2520%25D812mm%2520Plug&engine=650 » Post actualizat in 07 Mar 2016 10:25iar asta carburatie http://www.ngkpartfinder.co.uk/mc_search.php?type=SPARK%2520PLUGS&manufact=APRILIA&model=Pegaso%2520650%2520%2528Carburettor%2529&engine=650 » Post actualizat in 07 Mar 2016 10:29http://www.ngkpartfinder.co.uk/mc_search.php?type=SPARK%2520PLUGS&manufact=APRILIA&model=Pegaso%2520650%2520%2528Carburettor%2529&engine=650 nu se copiaza decat linkul de start , nu stiu de ce . Cautati in catalog modelul , iar pentru variantele iridium sau platina/aur dati clik pe cod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Vad ca tot DR 8 EB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Mda, vad ca la mine e D8EA. Habar n-am cum sta treaba cu EA si cu EB. Aici vad ca e buna si asta a mea, iridium. http://www.cgmoto.com/motorcycle-spark-plugs-ngk.html?brand=APR&cubics=650&version=Pegaso+650+i.e.&year=2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 [...] Nici eu nu am inteles care e treaba cu bujiile si codurile si toate astea, ca pana la urma tot controlul vine de la bobina de inductie sau cel mult de la fisa de bujie, daca face vreun contact imperfect. Daca aveti drum prin Ploiesti ar merita sa incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Nici eu nu am inteles care e treaba cu bujiile si codurile si toate astea, ca pana la urma tot controlul vine de la bobina de inductie sau cel mult de la fisa de bujie, daca face vreun contact imperfect. Daca aveti drum prin Ploiesti ar merita sa incerc. ajung eu in Ploiesti sambata sa fac o mobra si daca vrei iti dau o bujie Denso , pe care am avut-o eu timp de doi ani , care a funtionat impecabil , si care e de rezerva la mine, o dau doar la proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Mno,serbus bajatii! Iaca ce am facut eu ieri cu Djebelul: se comporta bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Radulescu Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Neata tuturor ! O alta problema care ma framanta la Aprilica mea este ca imi curge lichidul de racire pe la garnitura pompei de apa.Intrebare este din ce as putea sa confectionez o garnitura sau de unde o pot cumpara ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 ajung eu in Ploiesti sambata sa fac o mobra si daca vrei iti dau o bujie Denso , pe care am avut-o eu timp de doi ani , care a funtionat impecabil , si care e de rezerva la mine, o dau doar la proba Daca vii la Lucian atunci stiu despre ce e vorba. Dupa asta poate iesim toti la o tura de endureala lejera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Daca vii la Lucian atunci stiu despre ce e vorba. Dupa asta poate iesim toti la o tura de endureala lejera da la el vin , iesim , numai ca a mea inca nu e gata .Astazi imi soseste bateria insa mai astept cu piesa de la carburator. Nu am asigurare , inca nu am vopsit-o si trebuie sa fac si revizia.Sper saptamana viitoare sa fie gata si a mea. » Post actualizat in 08 Mar 2016 08:27 Neata tuturor ! O alta problema care ma framanta la Aprilica mea este ca imi curge lichidul de racire pe la garnitura pompei de apa.Intrebare este din ce as putea sa confectionez o garnitura sau de unde o pot cumpara ? Multumesc anticipat. sub pompa de apa este un surub cu saiba de cupru , prin care se goleste antigelul. Dai jos lichidul , desfaci capacul apoi cureti cu smirghel fin partea pe care se aseaza garnitura ( nu capacul ). Daca ai un prieten care sa-ti dea un pic de pasta de etansare aplici o pelicula fina apoi montezi la loc , nu ar trebui sa mai curga.Asta ca sa nu mai cumperi » Post actualizat in 09 Mar 2016 13:05 din intamplare am dat de fisa tehnica :https://www.unimotors.ro/specificatii-technice-Aprilia-Pegaso-650-1994-48/34-PS-35/25-kw:70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Radulescu Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Multumesc frumos.sper sa-mi fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Neatza! Stie cineva, ceva, de lantul asta? Nu de alta, dar ma tenteaza pretul. In alta ordine de idei, am o foaie spate, aproape noua, de 44 de dinti, cu trei dinti mai mica decat originala. Merge perfect la drum lung si scade turatia motorului cu 5-700 de ture. Daca e cineva interesat, 70 de lei. O vand pentru ca eu imi iau kit cu foaie de 45 de dinti. Anyway, lantul e asta: http://www.motomus.ro/piese-accesorii/transmisie-lant/lant-transmisie/Lant-transmisie-RK-520-110-deschis-cu-Za-imbinare-agrafa-RK5116?CarVehicleId=131780 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Personal pot recomanda JT 520 vx2 oring 110 , il gasesti la motobikeshop.Eu am asa ceva si in 7000 km nu s-a intins decat foarte putin. Nu cunosc calitatea produselor RK insa mi se pare un pret foarte scazut » Post actualizat in 10 Mar 2016 11:19am gresit era did vx2 , JT este 520 x1r2 oring » Post actualizat in 10 Mar 2016 11:21https://www.motobikeshop.eu/ro/lant-transmisie-cu-x-ring-jt-520-x1r2-heavy-duty-110l-auriu-negru-cheita-de-nituit-siguranta » Post actualizat in 10 Mar 2016 11:23http://www.jtsprockets.com/catalogue/model/7111 » Post actualizat in 10 Mar 2016 11:24vezi ca pe pagina de start a motobikeshop este persoana de contact persoane fizice Florin , poti sa ii ceri oferta kit complet pentru mobra ta. » Post actualizat in 10 Mar 2016 11:42sau uite un pachet de motogear din Campina: lant -https://moto-gear.ro/lant-transmisie-moto-520x110-cu-oringuri-negru-auriu-produs-204122 foaie - https://moto-gear.ro/pinion-moto-spate-45-dinti-produs-24764 pinion- https://moto-gear.ro/pinion-lant-moto-bmw-16-dinti-produs-13484 » Post actualizat in 10 Mar 2016 13:26daca tot veni vorba , ma interesa produsele de aici.Stiu ca nu prea se comercializeaza in Romania , insa a auzit careva ceva de ei ? http://czretezy.cz/en/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Flo Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Salutare. Acum cativa ani mi.am vandut aprilia. Aceasta a fost revanduta si nu mai stiu de ea. As vrea sa o recumpar daca a mai ramas ceva din ea. Era model de 650 an 94,rosie. Si a plecat cu numarul meu pe ea bz92xxl. Poate stie cineva la cine a ajuns..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Va salut ! De cateva zile fratele meu s-a ales cu o Aprilia Pegaso 650 din 2000 si, desi suntem familiari cu motocicletele si cu mecanica,mai comitem cate " o romaneasca" din prostia proprie. Mi-a zis ca azi s-a apucat el de mentenanta si, din graba/prostie, a vrut sa completeze cu ulei in cutia de viteze, dar a bagat cateva sute de mililitri in alt orificiu...mai precis a desfacut pe partea dreapta un capacel ce se prinde cu doua suruburi pe care scrie ceva de genul " licquid cooled engine"... Deci, unde-a bagat desteptul ulei ?? Si cum putem remedia magaria ? Abia dupa ce-a comis-o si-a dat seama... Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 (editat) Ok ! Ideea e ca "istetul" a avut doar motoare de enduro in 2T, iar eu in 4T, daca ma intreba stiam sa-i spun ca uleiul din cutie cu cel din motor nu sunt separat. Cum s-a trezit cu ditai motorul , s-a apucat el de verificat si completat, fara manual bineinteles, ca noi le stim pe toate.... Intre timp am mai studiat si mi-am dat seama ca nu a avut unde sa bage ulei decat la filtrul de ulei, necazul e ca el a bagat ulei de cutie de viteze si nu de motor...deci treaba asta il va costa un schimb de ulei nou nout. Si uite-asa, cum spuneai, de-aia-s unele scule de kko ! Acuma ma apuc sa studiez forumul sa-mi dau seama cu ce se mananca Pegaso si motorul rotax... Multumesc ! Editat Martie 11, 2016 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Receptionat ! Multumesc mult ! Maine merg pe la el sa-i vad motorul si sa-i mai zic ce si cum, functie de cate vad si inteleg aici pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Il completez si eu pe maestrul Cristi: joja de ulei sa fie desfiletata cand verifici nivelul de ulei! In alta ordine de idei, pentru toate lichidele care trebuie completate, respectiv antigel si ulei, busoanele sunt facute pentru a se desface cu mana, nu cu chei sau surubelnite. Ca la masina, cand pui lichid de parbriz. Acum, daca tot va apucati sa schimbati lichide, poti sa-i schimbi si racirea, si lichidul de frana, fata-spate, si doi ani nu mai ai treaba cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Salut! Are careva idee pe unde pot sa remapez ECU de la o masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Daca e din grupul VAG stiu le cineva din Ghimbav, BV, care se pricepe foarte bine. Zic de Eric, de la DIO Performance. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Radulescu Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Neata tuturor!As dori sa achizitionez si eu un combinezon din piele bun calitate pret.Unde ma puteti indruma?Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Chair ma intrebam ce s-a intamplat de e pined Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Neata ! Am tot rasfoit, dar nicaieri nu am gasit un cric central disponibil. Asadar, ma intereseaza un cric central pentru Aprilia Pegaso Cube 650 model 1997. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Se gasesc greu accesorii pentru calutii lui Perseu . Trebuie sa cauti la cine dezmembreaza motociclete sau sa faci o copie dupa unul original . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Daca mai asteptati cateva zile o sa pot sa le confectionez eu. (alaturi de crashbars, suporti pentru genti laterale, standere si altele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate