TETEA. Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Ce ma enervati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 La multi ani, tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Va recomand pentru [perioada de iarna vizionarea miniseriei "band of brothers"-camarazi de razboi.Regia Steven Spilberg Vezi si "The Pacific" Neam prost! Oare sa-i primim pe Zappy si pe Banzay la Apriliana a 3 a?Sa nu-i primim? Hmmm... Multam, insa m-am tot chinuit de 2-3 ori sa ajung, vad ca nu mi-au iesit planurile, anul trecut am fost cel mai aproape de 'prieteneasca', (parca tin minte de august?), insa in septembrie am plecat si am fost cu alte pregatiri... Iar anul asta, daca ma prinde iarasi vara pe aici, ma arunc de pe un bloc inalt ceva... Sau caut alta solutie de plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Tot reusesti tu pana la urma,Andrei.Mah,sa nu te arunci de pe vreun bloc,ca spargi strada din fata... :lol:00 Drept e ca ar fi pacat de asfalt...deabia ce ne-au pus si noua asfalt prin cartier si nu stam decat in... centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 L-am vazut pana la capat, m-a fascinat mimica lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Daca nu a venit nimeni cu nicio propunere pentru data, pe mine cel mai mult m-ar incanta la sfarsit de august. Nu de alta, dar pe 1 septembrie imi incepe sesiunea de restante la facultate si as prefera sa vin in tara atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 La multi ani celor care intra pe acest topic , Aprilisti , neaprilisti dar motociclisti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Sa traiesti, rumanule! sa traiasca toata lumea! » Post actualizat in 01 Dec 2016 11:44 Vezi si "The Pacific" L-am vazut de doua ori- asta mi se pare mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 (editat) Ivane, sa traiesti, nepoate! @Cristi: Cum sa nu-i primim? Daca sunt cuminti si papa tot din farfurie... Salut nepoate! Tataie,deja am discutat de tine,ca esti asteptat la Apriliana de anul viitor. Daca nu-ti convine ceva,sa ne spui,fa.... In Moldova nu vin! Pas! Am destule experiente neplacute privind regiunea asta si altele, asa ca tot ce va insemna intrunire moto zonele Brasov, Moldova, Bucovina...nu voi participa! Scuze! Si nu vreau sa primesc si sa dau explicatii! Daca schimbati regiunea, cu draga inima! Editat Decembrie 1, 2016 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Pai daca-mi crapa vaca, sau imi fata capra si-mi moare vitelu'...e vina mea?! Tu esti sigur c-o sa vii?! Oricum, locul este peste 50% din acceptul sau refuzul meu de a mai merge la vreo intrunire...am piticii mei de care de-acum incolo voi tine cont (i-am neglijat in ultimii ani si am avut mereu de pierdut, asa ca n-o sa-mi mai neglijez piticii!). Acu' voi nu trebuie sa faceti o dezbatere nationala pe tema asta, cine vrea vine, cine nu...sta acasa! Io voi sta acasa! Conteaza motivele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 cam asa m-am gandit eu in mare pentru la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Alin, daca ajungi in Sighet, obligatoriu trebuie sa vizitezi inchisoarea - muzeu din localitate, daca nu ai vazut-o deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Alin, daca ajungi in Sighet, obligatoriu trebuie sa vizitezi inchisoarea - muzeu din localitate, daca nu ai vazut-o deja. nu am fost deloc in Maramures.Am sa opresc . Momentan caut obiective de vizitat. Cheile bicazului , chiar daca le-am vazut , Transraraul , Manastirea Barsana , salina Turda , Transalpina etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Salve, Cristi ! Voi incerca sa ajung. Totul tine doar de job. Stii ca anul asta daca puteam veneam cu scuter, cu masina... nu conta cu ce, dar visam sa va bem o bere impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Multumesc domnu'! Ce ochi de vultur ai! Multi ani si tie si sotiei, cu sanatate si liniste! Si nevasta-mea tot sagetator, pe 14. Cuplurile de sagetatori nu se plictisesc, asta e clar! ) O iarna scurta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Hai, la multi ani, sa traiesti Zappy! @Cristi: sa-ti traiasca nevasta! Drept cadou primeste link-ul cu filmarile din drona de la Capu Cetatii http://fastupload.ro/ad5f801a31dab787ecb43967b7f28ee4.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Legat de transrarau...drumu e super tare si au renovat hotelul din varf intr-un mare stil... Cristi tu cand pleci si revii din rusia? Ca sa participi si tu la aprilisti? heheheh Editat Decembrie 2, 2016 de ricomuerte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Nu confunda intrunirile alea de care si eu ma feresc sa particip,cu ceea ce se intampla la Aprilieni.Nicio legatura!La fel am si io pitici ce nu-mi permit sa particip la asa ceva. Daca pleci din start ca vei sta acasa,apai acolo sa sezi.Nu te obliga nime' la nimic. ... Nu confund nimic...dar pana la urma, este tot o intrunire moto, nu?! Si daca ma feresc de anumite zone (fiindca deh, am muscat-o candva, nu demult, si nu vreau sa repet faza!), daca piticii mei trebuiesc alimentati, da...voi sta acasa, sau poate voi merge in alta parte...nu stiu asta de-acum! Cert este ca te rog sa nu mai vii cu paralele si comparatii care nu-si au rostu'! Nu-mi place alegerea, si gata! Oamenii, prietenii...pot sa-i intalnesc si in alte locuri in care si io sa ma simt bine, nu doar ei! Si cu asta am terminat comentariile aici! Distractie maxima sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Pe mine ma pun pe ganduri observatiile lui @ivan pedala . E un motociclist cu multa experienta si in care am deplina incredere . Eu zic ca trebuie sa tinem cont si de sfaturile sale . Ce ziceti de Valea Cernei ? Intre Cerna sat si Petrosani e zona de adventure adevarata , putini motociclisti au facut zona . Am beneficia si de suportul logistic al lui nenea @ivan pedala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 In alta ordine de idei am tras azi o fuga pana la Brazesti,pe Valea Ariesului,in locul unde a avut loc Apriliana a 1 a. Am facut si mancat niste mici si retur. Iaca cateva poze,inclusiv cu Buc. Cum reusesti sa gasesti zone asa golase? Ia uite ce-i la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Dronei ii plac mai mult brazii iar uneori si bucatariile ! Editat Decembrie 2, 2016 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 » Post actualizat in 02 Dec 2016 17:18 Un filmulet de la Apriliana a 2 a: Cred ca fix atunci am ajuns eu si cu Remus. Ce cascadorie am facut eu pe drum... Acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Cred ca ar fi timpul sa ne-o povestesti pentru ca numai tu stii cum ai reusit-o . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Stii gluma aia cu "mi-a sarit pomul in fata"? Mie mi-a iesit o curba in fata, nu am putut sa o evit si am luat-o in plin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Sa-ti traiasca si sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate