ricomuerte Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Stie careva cum e treaba cu asigurarile moto? Se poate pt 4-6-8-10 luni? sau tot 6 si 12? Am vazut ca sunt la fel de mari ca anul trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Eu am reusit sa fac si pentru o luna in octombrie. Sunt doar cativa asiguratori care fac asta. P.S. Imi daduse Robert un pont, cica la Allianz aveau astia un bug in sistem, ca iti puteai face asigurarea pe 1 an cu acelasi ca pentru 6 luni. Nu stiu daca mai e asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Eu am reusit sa fac si pentru o luna in octombrie. Sunt doar cativa asiguratori care fac asta. P.S. Imi daduse Robert un pont, cica la Allianz aveau astia un bug in sistem, ca iti puteai face asigurarea pe 1 an cu acelasi ca pentru 6 luni. Nu stiu daca mai e asa. Si io care am auzit numai de raul Bug (ce ignorant). Intradevar la Tiriac asigurarile pe un an erau la acelasi pret ca cele pe 6 luni. Pretul cca 235 lei. Vedeti si discutia de aici. /index.php?/topic/608-totul-despre-rca/page-114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Mersi domnule pentru observatie. De-ar fi mai multi ca tine in comisia de BAC, nu pe forumul motociclism.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Si io care am auzit numai de raul Bug (ce ignorant). Unele cuvinte suna mai bine in engleza decat traduse, altele nici nu prea poti sa le traduci. Cum ai putea sa traduci cuvantul 'laptop', de exemplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 (editat) Stănpoală? sau poate pegenunchi... Editat Ianuarie 26, 2017 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Nu fiti rai, are dreptate. "Laptop" exista in dex, "bug" insa nu exista. In fine, greseala mea, trebuia sa verific in dex inainte sa postez. Sper sa nu se ajunga la scalpari daca nu scriem cu majuscule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Da, l-am trecut si pe Cosmin si pe Briciu. In principiu ne trebuie o vila cu peste 10 camere. eu s-ar putea sa ma dorm la cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 (editat) Victore, sincer chiar nu stiu ce inseamna bug. Si nici n-am dat "search" pe net sa aflu. Banuiesc ca nu e de bine pentru un sistem informatic. Da' pe mine m-a ajutat bug-ul ca mi-am facut asigurare pe un an cu un pret, zic eu, bun. Sa ne vedem sanatosi la vara. Editat Ianuarie 26, 2017 de k-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 (editat) Madalin, ma bag si eu. Daca nu apare ceva pana atunci, vin sigur. Trece +2. Cred ca in ritmul asta ne trebuie hotel Editat Ianuarie 26, 2017 de victor_peg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Victore, sincer chiar nu stiu ce inseamna bug. Si nici n-am dat "search" pe net sa aflu. Banuiesc ca nu e de bine pentru un sistem informatic. Da' pe mine m-a ajutat bug-ul ca mi-am facut asigurare pe un an cu un pret, zic eu, bun. Sa ne vedem sanatosi la vara. Asa e, sa ne vedem cu totii sanatosi la Apriliana cu numarul 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Madalin, ma bag si eu. Daca nu apare ceva pana atunci, vin sigur. Trece +2. Cred ca in ritmul asta ne trebuie hotel Hotel sa fie, BUG neam prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Hotel sa fie, BUG neam prost! Adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Subscriu! Madaline,iaca ce poa' sa faca Ducati-ul ala de-ti place mataluta la maxim: Neam prost! Da, da, asta e! Victore, las' ca-ti explic cand ne vedem, uitasem ca nu ai fost la ultima intruneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livone Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 neamuri proaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 hotel sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Benzinica si berici sa fie,putem dormi si-n sant dupa... Nu suntem baieti de sant, macar un pres , acolo ceva , o iarba » Post actualizat in 27 Jan 2017 10:16 intereseaza pe cineva ? 04_MVX_500_4T_15W50 (1).doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Ma uitam pe harta la trasee din Lepsa. Sunt o gramada, si spre Soveja, si in sud, spre cascada Lepsa. Se pot face tururi off de vreo 40-50 km. Fiind asa multe, aduc eu laptopul si ne hotaram la fata locului, ca internet avem. Si un presulet pentru Alin, ca vad ca vrea sa doarma in natura, nu-i convine 50 de lei pe camera. ))) In alta ordine de idei, vorbiti cu Marius, agentul RCA, ca zicea ca are nu stiu ce oferte pentru 650. La mine costa sigurarea 297 de lei pe 6 luni. Fuck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Eu as da si o tura pana la Slanic Moldova, inainte sau dupa intalnire, chiar daca e trist cu ce se intampla pe acolo (saracie mare, numai semne "de vanzare" pe la case, hoteluri, etc.), macar peisajul e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Eu as da si o tura pana la Slanic Moldova, inainte sau dupa intalnire, chiar daca e trist cu ce se intampla pe acolo (saracie mare, numai semne "de vanzare" pe la case, hoteluri, etc.), macar peisajul e frumos. Pai dupa intalnire, cel putin eu cu Andrea si Alin voiam sa dam o tura prin Moldova, sa trecem pasul Prislop in Maramures, sa stam o zi in Borsa, eventual sa dam o fuga pana la Cascada Cailor si pe urma sa ne intoarcem prin Reghin - Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Ma uitam pe harta la trasee din Lepsa. Sunt o gramada, si spre Soveja, si in sud, spre cascada Lepsa. Se pot face tururi off de vreo 40-50 km. Fiind asa multe, aduc eu laptopul si ne hotaram la fata locului, ca internet avem. Si un presulet pentru Alin, ca vad ca vrea sa doarma in natura, nu-i convine 50 de lei pe camera. ))) In alta ordine de idei, vorbiti cu Marius, agentul RCA, ca zicea ca are nu stiu ce oferte pentru 650. La mine costa sigurarea 297 de lei pe 6 luni. Fuck! imi convine , dar mi-ar placea si la cort, nu m-am hotarat inca.Eu am vorbit cu Marius si are o promotie la Alianz cu 250 lei pe an.Cred ca o fac luna viitoare , merita la pret » Post actualizat in 27 Jan 2017 12:50 Merge un Transrarau. Ne poate spune Cristi despre Editat Ianuarie 27, 2017 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Pai dupa intalnire, cel putin eu cu Andrea si Alin voiam sa dam o tura prin Moldova, sa trecem pasul Prislop in Maramures, sa stam o zi in Borsa, eventual sa dam o fuga pana la Cascada Cailor si pe urma sa ne intoarcem prin Reghin - Brasov. Am auzit ca Prislopul e "bombardat". Da' cu rabdare merge. Posibil sa ne alaturam si noi,eu as vrea sa ajung la Viseu sa vad puscaria. La Viseu nu este puscarie, numa' daca te inchide sefu' de post in debara. Poate la Sighet. imi convine , dar mi-ar placea si la cort, nu m-am hotarat inca.Eu am vorbit cu Marius si are o promotie la Alianz cu 250 lei pe an.Cred ca o fac luna viitoare , merita la pret » Post actualizat in 27 Jan 2017 12:50 Merge un Transrarau. Ne poate spune Cristi despre Vorbiram mai devreme despre promotia de la Allianz. Nu cred ca mai e valabila. Intereseaza-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Pe Bicaz-Gheorgheni-Praid e frumos tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Despre Trans-Rarau si Puiu cred ca va poate spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 atunci poate fi asa.Eu am facut drumul Tg Mures -Piatra Neamt si este frumos Praid , Ghiorghieni , Bicaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate