ricomuerte Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Hahahaha...o sa incerc si asa...pana imi iau manusi cu goretex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Cauta si la magazine SH. Noroc de prietena mea, ca a dat cu ochii peste o pereche de manusi super la doar 25 lei (second cica). Arata ca si cum n-ar fi fost purtate vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Cauta si la magazine SH. Noroc de prietena mea, ca a dat cu ochii peste o pereche de manusi super la doar 25 lei (second cica). Arata ca si cum n-ar fi fost purtate vreodata. 15776392_1715656175126937_794141225_o.jpg15820691_1715656341793587_1717612768_o.jpg Am o pereche exact la fel...dar nu sunt impermeabile...doar mai groase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 A mai ramas o problema pe care trebuie sa o rezolv. Este cineva cae ma poate ajuta cu piesa 32 http://www.apriliagenuineparts.co.uk/parts.php?hdnComponentID=1915 ? Unde as putea sa gasesc sau poate are cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Ai putea sa o cauti la dezmembrari, desi in general motorul se da cu totul. Cea mai buna solutie cred eu ca ar fi sa o faci pe comanda la vreun strungar priceput, sigur iese sub 40+ lire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 A mai ramas o problema pe care trebuie sa o rezolv. Este cineva cae ma poate ajuta cu piesa 32 http://www.apriliagenuineparts.co.uk/parts.php?hdnComponentID=1915 ? Unde as putea sa gasesc sau poate are cineva Selectorul sau jucarioara care tine cablul? la ei dupa cod, apare cu 102$. Vezi pe e-gay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Problema rezolvata ( cred). Una noua este 52£. Am aruncat un ochi pe e-gay si surpriza, carcasa ambreiajului cu tot cu acea furca la 38£. Deci am si piese in plus si piesa care trebuia. Acum mai ramane decat sa o primesc si sper sa fie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 (editat) Intrebare: voi ati mai comandat de pe e-gay produse din Franta? eu am comandat pe 8 aprilie un butuc pentru topcase-ul meu Givi si imi arata ca e "Shipping Info received" de o saptamana aproape si nu trece la "In Transit". Treaba este prin La Poste - Colissimo. Editat Aprilie 18, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Intrebare: voi ati mai comandat de pe e-gay produse din Franta? eu am comandat pe 8 aprilie un butuc pentru topcase-ul meu Givi si imi arata ca e "Shipping Info received" de o saptamana aproape si nu trece la "In Transit". Treaba este prin La Poste - Colissimo. Eu am comandat cam de peste tot. Daca ai folosit PayPal, nu prea ai de ce sa-ti faci griji, iti poti cere banii inapoi. In cazul tau, eu as contacta vanzatorul si l-as avertiza ca-mi cer banii inapoi si / sau ii dau rating mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Multumesc de raspuns, Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Sorin.. nu fi atat de dur. Misionarul, eu sunt la o aruncatura de bat de Franta si tureaza cam 1-2 chiar 3 saptamani sa primesc ceva. Este o nebunie cu vamile. Daca nu se trimite prin DHS atunci cu siguranta trebuie sa astepti putin mai mult. Pana la urma si francezii tot sange latin au Poti sa contactezi vanzatorul si sa intrebi cu cuvinte simple daca comanda a fost trimisa. » Post actualizat in 19 Apr 2017 09:45Ma este cineva care confectioneaza crash bar pt Pegaso 650? Sau poate este cineva care are de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 0 grade la ora 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Sorin.. nu fi atat de dur. Misionarul, eu sunt la o aruncatura de bat de Franta si tureaza cam 1-2 chiar 3 saptamani sa primesc ceva. Este o nebunie cu vamile. Daca nu se trimite prin DHS atunci cu siguranta trebuie sa astepti putin mai mult. Pana la urma si francezii tot sange latin au Poti sa contactezi vanzatorul si sa intrebi cu cuvinte simple daca comanda a fost trimisa. » Post actualizat in 19 Apr 2017 09:45 Ma este cineva care confectioneaza crash bar pt Pegaso 650? Sau poate este cineva care are de vanzare. Pai hai ca simteam eu ceva se pare. Am fost sunat azi de la posta romana ca am un colet la oficiul la care sunt arondat dar la adresa nu e trecuta decat strada. Zic bine, vin sa il ridic personal azi, nu e problema. Asa am si facut. Si de aici, incepe sa se strice ) Intru in posta, din 5 ghisee ma pun la ala cu mai putina lume (adica vreo 4 inaintea mea) si intreb daca pot ridica un colet. Mi se zice ca nu e asa simplu. Banuiam eu...E scrisoare voluminoasa sau e colet? Ii zic ca e colet (am dat cu banul). Zice bine, stau la coada care trebe DOAR daca nu tre sa platesc, caz in care nu ma primeste. Bine bine, e platit ii raspund. Sunt tare pe pozitii. Trece randul, o dom'soara din fata mea are din mama china un colet de ridicat. Doamna cauta, o pune sa se iscaleasca intr-un catastif, apoi in altul, apoi cauta prin spate, apoi vine baiatul care ridica sacii cu colete. Atunci pauza, doamna face pe munca in "back office" si ne scuteste de prezenta dansei vreo 5-10 minute. In fine, o rezolva pe cea cu china. Ajunge la mine, imi cere nr. de tracking. ii zic ca nu il am dar il aflu daca e musai. Clar e musai. Bine, incep sa intru pe telefon pe net. Si apoi completeaza pentru ea, "si nici asa nu stiu daca il gasesc". Hopa! ma opresc din cautat si o intreb daca mai caut sau ce plm fac ) Zice ca incearca macar, ok, continui sa caut. Timp in care vin alte 3 femei, fiecare cu intrebare diferita, de exemplu: cum se trimit acte ca vrea un formular sa il completeze de acasa pentru maine si cum poate cineva sa expedieze un carut pliabil cand nu gaseste cutie de carton de 1m lungime? Doamna e multitasking si raspunde la toate intrebarile, desi pentru unele aveam eu un raspuns de-al meu...Si in sfarsit, ii dau tracking number, cauta si zice da! e chiar la noi in oficiu...Ia un teanc de foi, ma intreba cum ma cheama, ii zic. ma uit peste tejghea, eram chiar primul, ea trece peste. O opresc si ii zic ca ala eram, da undo si ma gaseste. Si ca sa vezi, face un pas in dreapta, deschide o usa de langa biroul ei si apare coletul meu. SMR!!! Promtitudine si nimic mai mult. Peripetii din tara noastra. Si am uitat sa mentionez, incuietoarea s-a potrivit de minune. Topcase-ul e din nou utilizabil, am scutit cam 400 roni minim. Editat Aprilie 19, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 vre-o bara de protectie de care nu ai nevoie nu comanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Evit sa folosesc cuvinde cu impact negativ Nu cumva tu ti-ai confectionat acum ceva timp un crash bar pt Pegaso CRISTIAN ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Mihai Sandu e cu confectionatul.. dar nu mai e pe meleagurile noastre ) » Post actualizat in 20 Apr 2017 10:28@ Misionaru, cu Posta Romana am avut si eu numai peripetii, ca imi comand constant cate ceva din mother China. Ajunge coletul in 1-2 saptamani din China la Oficiul Postal Vamal (O.P. 5) si sta acolo, uneori, chiar 3-4 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Nu "decat"! "Doar" sau "numai". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Victor..... Cristian, multumesc de atentionare. Voi incerca sa fiu mai atent pe viitor la folosirea lui "decat". » Post actualizat in 20 Apr 2017 20:46Este cineva care stie unde vine piese 21? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Ok Iuliane,e un inceput. » Post actualizat in 21 Apr 2017 06:16 Corect.Nu am pe telefon acces la culoarea albastra pentru evidentiere.Tu ai prins izul propozitiei mele. Bun, bun ) » Post actualizat in 21 Apr 2017 07:01 Post actualizat in 20 Apr 2017 20:46 Este cineva care stie unde vine piese 21? Ce e piesa 21? Pare un arc. E o supapa de sens cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 (editat) Este cineva care stie unde vine piese 21? La cât este de lung ar putea foarte bine să vină fix pe interiorul furtunului pentru a evita gâtuirea. Editat Aprilie 21, 2017 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 La supapa m-am gandit si eu dar nu pare a fi o supapa. Ar fi o varianta sa aiba rol de sustinere a furtunului :-? pe interior sau mai logic ar fi pe exterior. Este cineva care area acest arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Piesa se cheamă "engine oil tube spring" şi după cum e desenată intră in furtun, cel mai probabil în zona curbată, pentru a împiedica apropierea pereţilor interiori ai furtunului. Cel mai sigur ne poate spune cineva care are încă furtunul original. Al meu sigur nu era... cineva şi-a bătut joc de motocicleta mea... avea garnitura de chiuloasă de carburată, etrierul faţă frâna cu o singură plăcuţă, mă rog... sper totuşi să nu mă prindă şi sfârşitul lui mai cu ea demontată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 In manual, printre primele pagini este circuitul uleiului. Repet. Acel arc e supapa de care am mai spus. https://www.google.ro/search?q=aprilia+pegaso+650+oil+circuit&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-ro&client=safari#imgrc=arZ45RENP-49sM: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 eh.. merge si fara. Am o intrebare legata de sistemul de franare. Stiu ca pentru Pegaso trebuie lichid DOT4. Eu am lighid pentru frana DOT 3 & 4 ( care este pentru race) si DOT4 care l-am foosit la masina. este vre-o problema daca il folosesc pe acesta? Are mai putin de1 luna. Acum pe ambalaj nu scrie ca nu poate fi folosit la motociclete. Azi am vrut sa ma duc si sa imi fac un fel de ITP si cand pe drum mi-am dat seama ca motorul imi merge franat. Cand opresc si pun degetul de frana spate... fierbinte. Dupa ce am lasat sa se raceasca si am ajuns iar acasa, am desfacut si era blocat o chestie din interior. Acum vreau sa schimb si lichidul daca tot sunt la cap acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate