Geamanu Alin Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Salutare, Ieri am facut ciuning la a mea capra: am montat un ansamblu amortizor/arc de f650 funduro cu pre-tensionare reglabila din robinet - luat de la Roby, montat cu Roby (al meu era decedat saracul, cu pasager facea ca toti dracii...) Ideea e ca amortizorul e mai scurt cu aprox. 1 cm fata de cel de Pegaso si as vrea capra totusi sa ramana la aceeasi inaltime. Aveti idee daca oasele/dogbone/bratele de legatura de F650 sunt diferite de cele de Pegaso? Sau unde pot gasi un kit de inaltare suspensie spate? Ca am luat internetul la puricat de la 8 si n-am gasit nimic pana acum... Madalin stie pe cineva care i-a facut la funduro , adica la BMW Funduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Astept atunci sa zica unde ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Am gasit si eu un post vechi in care scria ca face oase, dar era de prin 2013, nu stiu daca se mai ocupa cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 A ramas weekend-ul 25-27? Nu promit nimic pentru ca s-a decalat concediul maica-mii.. Pe 19 am o nunta, iar weekend-ul 25-27 e singurul in care as putea sa ma duc acasa sa stau cu ea.. E super, ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 (editat) Intalnirea Aprilistilor 2017 - Editia a III-a - 25-27 august Locatie: Lepsa Pensiunea Roxy Pret: 60 lei/zi/camera Am vorbit cu femeia si ne asteapta cu drag. Pensiunea are 14 camere duble, deci nu ramane nimeni pe afara. Problema este ca nu se pot pune corturi in curte din cauza ca ar trebui sa le taxeze suplimentar pentru ca, zice ea, si cortarul consuma curent, apa etc. Ma rog. La banii astia nici nu prea merita sa mai cari cortul cu tine. Deci, ramane stabilit aici daca nu aveti alte pretentii. Azi-maine trebuie sa ne hotaram cati mergem ca sa stiu cate camere rezervam. Va trebui si un avans de minimum 200 de lei. Asa ca, hai cu tabelul final! http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/pensiunea_roxy-c40543.html# Eu - 1 persoana! Editat August 2, 2017 de madapribu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Madalin - 1 persoana Vlad - 1 persoana Completati mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 URAAAAAAAAAA Puiu - 1 persoana (daca mai vine vreun prieten va anunt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 (editat) Ohhhhh in sfarsit Vin si eu, deci, +1 Voi de cand ajungeti ? ma cam bate gandu' sa vin de joi, mai vine careva ? Mnoh, ca sa arate mai oficial: Madalin - 1 persoana Vlad - 1 persoana Puie - 1 persoana Mirela&Cristi - 2 persoane,deci 1 camera. Ionut - 1 persoana Editat August 2, 2017 de Acid~Burn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Sorin - o persoana Sper sa vin de joi, in cel mai rau caz ajung vineri si plec duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Madalin - 1 persoana Vlad - 1 persoana Puie - 1 persoana Mirela&Cristi - 2 persoane,deci 1 camera. Ionut - 1 persoana Manu plus sotia din dotare - 2 pers Emil - o persoana. Si eu vin de joi sa ciocnesc un pahar cu Cristi si cu cine o mai vrea. Neam prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Pfff...cine vorbeste,neamu' prost. Manu e meseriasul ce ne-a filmat cu drona anul trecut? Nu, e din Giurgiu, cu BMW 650 GS. Astia de la campie il stiu ca am mai facut ture impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Deci înseamnă ca o sa stăm cate doi in camera. Care se stie ca nu sforăie? Nu de alta dar nu cant bine cu dublaj si am nevoie de liniste multa înainte sa încep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livone Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Madalin - 1 persoana Vlad - 1 persoana Puie - 1 persoana Mirela&Cristi - 2 persoane,deci 1 camera. Ionut - 1 persoana Manu plus sotia din dotare - 2 pers Emil - o persoana. Liviu - 1 persoana; posibil de Joi voi veni! ... Sambata am o nunta (fara confirmare), dar parca vad ca voi ramane la intrunirea pana Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 (editat) Vlad, daca vrei ne combinam la o camera. Daca imi iau Olynth-ul nu sforai. Si daca ti se pare ca sforai, nu e asa, doar ma cred motocicleta. O sa vorbesc cu Alin sa vorbeasca mai departe. Editat August 2, 2017 de madapribu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Aş veni şi eu, dar încă nu ştiu când încep lucrul, deîndată ce aflu, vă anunţ aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Gata Madaline, asa facem! e bine ca tu dormi mult a doua zi, am observat ca ma trezesc înaintea ta. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Bun asa dom'le, suntem 10 deja, inca 4 si se gata vila ne vedem joi acolo, vreun magazin mai solid prin zona ? Sau ne gateste tanti de la cazare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Un gulas azi, un berbecut maine ... im all for it (aduce careva niscai eros pisa ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Nu ne gateste nimeni, doamna o sa fie plecata la nu stiu ce nunta. Dar bucataria este utilata, iar magazine presupun ca sunt. Lepsa e ditamai localitatea, chiar daca locatia este la 5 km de centrul comunei. Ne descurcam la fata locului. @Acid - Nu stiu ce calcule faci, dar cu 14 oameni nu ocupam vila. Aia are 14 camere, deci 28 de indivizi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Madalin - 1 persoana Vlad - 1 persoana Puie - 1 persoana Mirela&Cristi - 2 persoane,deci 1 camera. Ionut - 1 persoana Manu plus sotia din dotare - 2 pers Emil - o persoana. Liviu - 1 persoana; Alin si Elena= venim vineri posibil de Joi voi veni! ... Sambata am o nunta (fara confirmare), dar parca vad ca voi ramane la intrunirea pana Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Lol, in mintea mea erau 14 locuri ) neam prost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Madalin - 1 persoana Vlad - 1 persoana Puie - 1 persoana Mirela&Cristi - 2 persoane,deci 1 camera. Ionut - 1 persoana Manu plus sotia din dotare - 2 pers Emil - o persoana. Liviu - 1 persoana; Alin si Elena= venim vineri posibil de Joi voi veni! ... Sambata am o nunta (fara confirmare), dar parca vad ca voi ramane la intrunirea pana Duminica care m-ati taiat de pe lista, ce v-am facut?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 In Lepsa nu exista supermarket. Doar ceva magazine satesti. Mai gasiti pe la particulari un cas afumat, un lapte. Aveti grija sa nu va lipseasca esentialele Se poate merge in Tulnici pentru aprovizionare mai serioasa, nu e departe. Intr-una din seri sper sa va fac o vizita, daca ma primiti. Nu ma cazez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Aveti grija sa nu va lipseasca esentialele Da...am inteles. Ne trebuie ceva esenta de fructe...aka palinka. Pe langa gulas ne ocupam si de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Deci sa ne luam tigarile si berea favorita din orasele mai mari. Ca restul e doar de umplutura... Pana la urma, cate stickere sa fac? Si cea mai mare întrebare: La ce lungime va simtiti confortabil? Eu as opta pe una de 12 cm ca sa intre bine in nise. Preferati mai mare? Acel sticker, in caz ca v-a zburat mintea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate