Dan-Andrei Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) Vezi ca la Kawa Motors e un Repsol rupt . Carena fata mai e inca. Baga-te Editat Noiembrie 6, 2007 de Dan-Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Are cineva carenele si farurile de Repsol/2005 ramase in plus de la vreun casco, chiar daca au mici defecte ma intereseaza Mercic! eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 am si io niste Furci de CBR 6oo RR 2004 de vanzare. daca sunteti careva in Nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 unde gasesc si eu un cadru de 1000 rr din 2004 ca am cautat de mi-au sarit ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 unde gasesc si eu un cadru de 1000 rr din 2004 ca am cautat de mi-au sarit ochii. e acelasi cu 2005? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Am si eu un parbriz de CBR 600 RR 05-06 (nu stiu daca se mai potriveste si la alti ani). Daca e careva in cautare PM me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 e acelasi cu 2005? da, este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 hai ca v-am ascuns destul fata mea. iacata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 tu si cu nebunu ala de silviu.. ma dus si pe mine inspre giurgiu incolo pe curbele alea.. sunt faine dar n aspa pe vantul asta ! Scuze de offtopic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 hai ca v-am ascuns destul fata mea. iacata ...pai da' scoate casca aia obosita, ca nu se vede mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 sa va arat si noua mea jucarie, dupa ce am incercat VTR-ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 otto am prostul obicei de a purta casca in momentele de intimitate pe care le am cu motorul meu . hea hea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 otto am prostul obicei de a purta casca in momentele de intimitate pe care le am cu motorul meu . hea hea ...si in poza nr 2 eu vad ca ne arati...spatele, nicidecum fata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 in astfel de situatii conteaza mai putin "fatza" pilotului hi hi.. intelegi tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 pentru iubitorii de repsol.... am niste combinezoane in culorile repsol... take a look here. /index.php?showtopic=156896 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 daca are careva nevoie de manere stanga dreapta ptr 600 RR din 03-04 sa ma contacteze wink.gif le'am comandat gresit ptr suzuki'ul meu, si se potrivesc pe RR pret foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 ...pai da' scoate casca aia obosita, ca nu se vede mare lucru. las ca-i buna Shark RSI daca vad eu bine, azi m-am lipit si eu de una. deabea astept sa se opreasca ploaia sa bag un test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 sunt curios cat de repede ti se va largi casca aia ahahah am un amic care de la xs cat a fost initial, a devenit XL , la casca ma refer, sa nu se inteleaga altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 infinity nu imi jigni casca. e ca si cum ai zice unui BMW ca este peugeot. a mea e RSX - Varf de gama e vremea ei. Anul asta trec pe Arai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 robot de bucatarie nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 are cineva o oglinda stanga pentru cbr 1000rr? a mea s-a rupt de la transport. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 am o toba la semnatura daca stiti pe careva interesat.... (bolt on 3 suruburi - se potriveste la cateva modele de RR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Detinatorii de 600RR ar putea sa`mi dea si mie niste detalii despre acest motor ? manevrabil, obositor dupa anumiti km , cum se comporta la turatii mici si mari ... etc --- Mesaj completat în 08 Feb 2008 12:23 -------------bah da chiar nimeni cu 600RR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Uite ca am uitat sa ma inscriu si eu oficial pe acest post de CBR-isti, asha ca WELCOME ME! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 daca are careva nevoie de manere stanga dreapta ptr 600 RR din 03-04 sa ma contacteze wink.gif le'am comandat gresit ptr suzuki'ul meu, si se potrivesc pe RR pret foarte bun Le mai ai? Daca da,cat vrei pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate