JAGI Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Doar cele fabricate in 2008 au probleme? Cat despre consumul de ulei ba am auzit ca doar 2008 consuma ba ca toate, nu stiu ce sa mai cred... Vezi ca am postat acum o luna pe acest topic un recall oficial de la Honda.2008 consuma cel mai mult, are probleme si la proiectarea vilbrochenului care nu se unge si crapa prematur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Stiam de problema cu vibrochen la modelele 2008-2010,cred ca tot de la tine,rasfoind paginile acestui thread. Deci va ramane R1,singurul motor ce inplineste atat cerintele cat si "capriciile" . Ms pentru sfaturi,apreciez ajutorul acordat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Salut baieti am trecut si eu la RR 2007 si vreau sa ii pun power commander 5 si quickshifter, sa inteleg ca nu pot pune qs fara pc ? care e diferenta intre http://www.ebay.com/itm/Dynojet-Power-Commander-Quick-Shifter-Expansion-Module-/311208176388?fits=Year%3A2007|Make%3AHonda|Model%3ACBR600RR&hash=item487573eb04&vxp=mtr si http://www.ebay.com/itm/Dynojet-Quickshifter-HONDA-CBR600RR-2007-2008-fur-PCIIIu-/380927649079?hash=item58b10ea537 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Unul este unitatea de control,si altul este senzorul care il montezi pe schimbator din ce ai pus in link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) pana acum intrebai pe topicul de r6,ti-au raspuns si acolo n persoane , acum ai inceput sa intrebi si pe topicu de 600 rr? nu ai tinere de minte sau crezi ca la 600rr se intampla ceva diferit? si mai este o varianta ca noi iti raspundem si o facem degeaba ca tu oricum nu pricepi sau nu vrei sa pricepi ce ai tu de pe ebay in linkurile acelea nu merg separat ,acelea merg impreuna si-ti da un qs standalone cel ma simplu pt tine poti cumpara senzorul de qs dynojet + power commander 5 ,deschizi portul pt qs din interfata pc5`lui si ai si qs si harta de power Editat Octombrie 13, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 O sa intrebe si la zx6 imediat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Darcobr mai bine nu te baga te rog eu ca m-ai luat peste picior si ma tratezi cam aiurea,in primul rand am intrebat pt r6 ca vroiam sa pun pe r6(2003) intre timp am zis sa trec la atlceva mai nou si mai competitiv si sa nu bag bani in r6-ele ala vechi avand in vedere ca ambele sunt motociclete de pista iar la partea asta cu qs si pc chiar nu ma pricep la r6 ala am inteles cmd cum statea treaba cu qs ala stand alone pentru ca pt modelul de r6 2003 nu prea gasesti dynojet power commander 5 si qs iar pt rr 2007 gasesc o gramada eu vreau un pc 5 + qs si de asta intrebam,sa zicem ca ai fost putin cam rau cmd dar am inteles pot luat pc 5 + senzor fara unitatea aia doar daca vroiam qs standalone trebuia sa iau si unitatea nu a fost asa greu iar intrebarea mea era putin diferita acolo era vb de un qs standalone pt r6 2003 si ce fel de modele de qs sunt si daca trebuie neaparat pc sau altceva aici de pc 5 + qs si ce trebuie luat mai exact. Deci daca am inteles daca vreau pc5 + qs imi trebuie doar senzorul daca vreau qs standalone imi trebuie senzorul + unitatea de control ? Editat Octombrie 13, 2015 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) nota 10 ! » Post actualizat in 13 Oct 2015 11:38 eu te sfatuiesc daca vrei sa cumperi doar qs stand alone sa-ti arunci privirea si peste ceilalti producatori ,sunt o gramada de variante mai ieftine care-si fac treaba foarte bine Editat Octombrie 13, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Sincer nici nu stiu ce sa fac daca iau pc 5 nu prea stiu sa fac harta pt ea iar pe net nu am gasit harta pt ce am eu pe ea sa ma duc sa imi faca harta personalizata cine stie cat mai dau probabil 100 de euro si nu stiu daca castigul de putere este semnificativ cred ca ma orientez spre un qs stand alone uite sa vezi ca nu ai vorbit aiurea am pastrat linkul cu qs ala http://www.ebay.com/itm/SP-SYNCROtech-Quickshifter-Yamaha-YZF-R1-YZF-R6-Complete-System-Road-and-Race-/281773186008?hash=item419afd9bd8 era salvat sa merg tot pe asta dar pentru rr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 eu pentru honda cbr 600 rr 2007 pot sa-ti recomand asta http://www.ebay.co.uk/itm/HM-QUICKSHIFTER-SUPER-LITE-HONDA-CBR600RR-2003-2015-FREE-SHIFTROD-/321801831979?hash=item4aece2462b » Post actualizat in 13 Oct 2015 11:59poti sa-l intrebi si pe Theos,din ce stiu eu el a fost ultimul care a cumparat dintre cunoscuti ,a fost acum la rosbk si a testat qs`ul,cred ca poate sa-ti spuna cum a fost presupun ca mai sunt si altele care merg foarte bine insa eu nu stiu altceva ce sa-ti recomand P.S nu am contract cu ei,nu am nimic de castigat de pe urma asta,nu castig nimic,ti-am recomandat ce am pe motocicleta si merge perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Cu toata increderea mergi pe HM , ceea ce recomanda cmd ! Si eu am mers "pe mana lui" si sunt foarte multumit. Vezi ca iti dau tija cadou, cand faci comanda trebuie sa precizezi cati mm/cm sa aiba tija (eventual daca tija sa aiba capat tip surub sau tip piulita). Eu nu am precizat si mi-au trimis o tija pe care nu am putut s-o folosesc. Editat Octombrie 13, 2015 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Ok va multumesc mult ! atunci voi merge si eu tot pe asta, bine ca mi-ai spus o sa precizez cati cm sau mm are tija si cum e ca sa imi trimta ce trebuie ! bun ma bucur ca am rezolvat si asta. Inca ceva de unde se pot modifica timpii qs sau e standard? Editat Octombrie 13, 2015 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 La modelul asta tinand apasat nu stiu cate secunde cand pui contactul. Licare ledul o data = fast Licare ledul de 2 ori = mediu Licare ledul de 3 ori = slower Implicit vine pe mediu si asa l-am lasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Cu placere. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) stabileste corect lungimea tijei de care ai nevoie pentru ca nuca care iese din cutie si cu tija sa faca un unghi de 90Grade nu te lua dupa cum a montat ala de pe youtube pt ca nu e bine tija cu nuca 90grade » Post actualizat in 13 Oct 2015 13:05ai aici ceva care te va ajuta http://www.annitoriqs.com/gallery.php dai pe SHIFT ROD MEASUREMENT GUIDE mai te poti uita si aici sa-ti faci o idee http://www.kawiforums.com/how-tos-faqs/326634-how-install-hm-superlite-quickshifter-2013-zx6r.html Editat Octombrie 13, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Eu am CBR 1000 RR 2005 cu QS stand-alone de la dynojet, adică ăsta: http://www.powercommander.com/powercommander/Products/QuickShifterExpansionModule/powercommander_quick_shifter_expansion_module.aspx montat cu Pressure Shift Sensor (Push Type) si merge foarte bine pe CBR si asa cum zic si colegii, cam oricare model merge la fel de bine. Unele pot fi configurate, adica se poate seta durata intreruperii, altele nu. Bafta! P.S. Se pot face harti pe dyno si la noi... Editat Octombrie 13, 2015 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Multumesc CMD si Morpheus, la noi unde? si cam cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Himura, al cui CBR l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Ti-am trimis PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 asta-i blana de urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Salut. Va sugerez ca la achizitia evacuarii aflate la vanzare de la userul @darcorcbr sa solicitati "colet cu verificare". Eu am solicitat (pe banii mei) acest lucru, a sosit coletul fara, el a insistat ca este ce trebuie, ca mai apoi cand i-am propus sa expedieze din nou(tot pe banii mei),dar cum trebuie, a refuzat si mi-a trantit ca "are si altii interesati". Nu zic, poate nu a avut chef, a fost suparat, etc. insa eu unul nu platesc pentru poze si vorbe. Ceea ce va recomand si voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Am specificat concret cum stau treburile pe topicul dedicat "900 rr fireblade" si chiar nu ma deranjeaza ceea ce ai postat.bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Am si eu o problema imi lipsesc cateva clipsuri si de pe r6 si de pe rr am luat de pe olx diferite marimi pentru test si nu prea se potriveste nici unu..... unde pot sa gasesc si eu clipsuri pentru carene care sa se potriveasca ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 ebay.Se gasesc la citiva dolari setul de minim 6 piese. Problema e sa stii cum se numesc pe ebay.Eu, fara sa caut gasisem, dar nu le am salvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate