Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De vanzare nu are nimeni un CBR 600 ?? :)

... preferat an de la 2002 in sus si sa fie in Bucuresti ... sper ca nu sunt prea pretentios :)

bafta tuturor

prietene cauta la vanzari vezi ca erau niste baieti cu preturi chiar bune pe www.pro-bike.ro si pe bikeshop.ro succes la cautari, faci bine sa alegi dupa 2005 sau chair dupa 2006 sa aiba amortizor stoc.

bafta si spor la cautari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De vanzare nu are nimeni un CBR 600 ?? :laugh:

... preferat an de la 2002 in sus si sa fie in Bucuresti ... sper ca nu sunt prea pretentios :D

bafta tuturor

vezi ca vinde un prieten asta la pretz foarte bun /index.php?...978&st=6780 postul #6785

Link spre comentariu

Ar fi o iddee buna dak ne-am intalni. Daka stie cinev ceva sa ne anunte si pe noi.

Ms si asfalt uscat!

OK PROPUN SAPATAMANA VIITOARE MARTI , MIERCURI SAU JOI LOCATIA SA CADEM TOTI DE COMUN ACORD.ASTEPT PROPUNERI SI PAREREI.

MERSI

STEF

Link spre comentariu

Eu propun de exemplu joia viitoare la ora 20:00 la rondul de la piatza Alba Iulia!

Astept pareri pro\contra!

Respect!

PREZENT

MA GANDEAM LA O ALTA LOCATIE ... CUM AR FI PIATA CONSTITUTIEI SAU ALTE LOCATII

Link spre comentariu

joia e intalnirea cbr-istilor? parca auzisem ceva de casa poporului joia.

Va astept Joi la ora 19.00 in Pta. Constitutiei. Initial era CBR 600 F meeting, acum e CBR Meeting. :blink:

Link spre comentariu

Salutare. Am un 600 RR din 2004 si am o problema. Cand am schimbat bateria, am scapat din greseala un cap de surubelnita (de ala mic de 2 cm, interschimbabil) in carena. A cazut langa baterie si a mers in jos undeva, nu a mai iesit de acolo. Am scuturat un pic motorul, gandindu-ma ca este undeva o gaura comunicanta prin care sa pice afara, dar nimic. Am incercat apoi cu o scula de aia lunga cu magnet in varf, destinata pentru asa ceva, dar n-am reusit. Ieri am fost la service sa-mi intind lantul si zicea mecanicul ca nu prea are pe unde sa pice singur, ca nu e nici o gaura pe-acolo pe unde sa cada singur afara. Face un zgomot ciudat cand merg incet, probabil si cand merg tare, dar atunci nu-l aud din cauza tobei :). Daca stie cineva cum as putea sa-l scot, fara sa dezmembrez tot motorul, il rog sa posteze. Mersi mult. :lol:

Link spre comentariu

Salut ! Stie cineva de unde pot cumpara un capac monopost pentru Honda CBR 600rr din anul 2008 ? Multumesc mult.

www.ebay.co.uk

la mine mare belea.... am rebobinat statoru si dupa 4 ore de forjare.... o facut pooccc adica o crapat... pentru cei cu 1000 rr din 2004 recomand stie www.electrosport.com pentru stator si releu de incarcare.... preturile sunt ceva mai bune ca la noi plus ca ti le trimit rapid si poti plati cu cardu... eu le astept cum ajung va dau de veste cu merg ..... in rest ce sa mai zic... ma simt trist si nefericit ca is pieton :laugh:(

Link spre comentariu

Am scazut pretul la Power Commander la 250 de euro

:laugh:

Cu 230 euro se achizitioneaza un PW nou, fara garantie, livrare in 10 zile maxim. Nu din Romanica. Deci, fara suparare, un 150-170euro, i-l dai pe criza asta. Stiu ca si al tau e nou, dar romanul vrea fara amprente. Fara suparare, stiu ce vorbesc.

Link spre comentariu