Antistress Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) mie inca nu imi vine sa cred... Imi pare atat de rau ca nu am putut sa-i spun ce se va intampla incat aproape ce imi vine sa inebunesc. Nu pot sa cred ca nu il vom mai vedea asha vesel cum era cand venea pe la cate o conferintza de presa sau injurand cand statea cu apa pana la gat la inundatzii. Nu pot sa cred ca un suflet atat de tanar s-a stins dintr-o prostie. Parca ieri il vad in curte la "Realitatea Romaneasca" cand se suia pe mobra razand si spunand ca ne vedem maine. Din pakate nu o sa ne mai vedem niciodata. Cineva spunea ca "Nu e bine sa mergi mai repede decat poate zbura ingerul tau pazitor". Eu cred ca ingerul lui Nick ramasese fara aripi. Dumnezeu sa te ierte drag coleg si prieten. Editat Martie 12, 2007 de Antistress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Vestea aceasta nefericita i-a daramat azi pe colegii mei... Mai ales ca unii dintre ei sunt fosti colegi de-ai lui Nic de la alte publicatii. Din pacate, nu putem face nimic pentru el... Daca putem ajuta familia cumva... Cine stie detalii... Poate ne ajuta... Nic, Dumnezeu sa te aiba in paza Lui... Redactia ATAC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radualex Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Am sperat si m-am rugat zilnic ca Nic sa-si revina si se faca bine, dar iata ca Cel De Sus a considerat ca lui Nic ii va fi mai bine Acolo. O sa-mi lipseasca enorm prezenta si sfaturile lui de prieten bun si intelept! Nu pot scrie mai mult pentru ca nu ma pot stapani din plans cand imi aduc aminte ca acest prieten a plecat dintre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 R.I.P. il stiam din vedere, d p teren. nu poti sa scapi de soarta. indiferent cum mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOZ Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Dumnezeu sa-l ierte si..... sa ne aiba in paza pe toti. Doamne.... cu cate accidente a debutat sezonul asta.... Stau cateodata si ma intreb daca e oare indeajuns sa mergem prudent, sa "lasam gazul" in oras si sa incercam sa-i ferim pe toti ametitii din Bucuresti sau pur si simplu sa incercam sa evitam "plimbarile" in orasul asta care mai are mult de invatat. Stie cineva cand si unde va fi inmormantarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaelacuba Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Dumnezeu sa-l ierte si..... sa ne aiba in paza pe toti. Doamne.... cu cate accidente a debutat sezonul asta.... Stau cateodata si ma intreb daca e oare indeajuns sa mergem prudent, sa "lasam gazul" in oras si sa incercam sa-i ferim pe toti ametitii din Bucuresti sau pur si simplu sa incercam sa evitam "plimbarile" in orasul asta care mai are mult de invatat. Stie cineva cand si unde va fi inmormantarea? Nu stim inca unde va fi inmormantarea; stim doar ca maine la pranz il putem lua de la IML si-l vom duce la biserica Sf.Silvestru, care se afla la intersectia Calea Mosilor cu Eminescu... Va tin la curent cu ultimele vesti..unde si cand va fi inmormantarea...e posibil sa fie miercuri dar nu stim inca... o prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte greselile. Care Dzeu nu i-a iertat si ultima.. greseala care l-a smuls dintre noi. Saracul... Bine a zis cineva mai inainte: "Dumnezeu... Care Dumnezeu?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rainman Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Dumnezeu sa-l ierte...Chiar speram ca o sa se faca bine. Intamplari ca astea te fac sa te gandesti ca trebuie ne abtinem de la a-i da gaz in oras....dar din pacate doar te fac sa te gandesti, pentru ca efectul tine doar o zi-doua, dupa care redevenim din nou grabiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Sincere condoleante familiei greu incercate in aceste momente,prietenilor,colegilor si celor care l-au cunoscut... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 http://www.cotidianul.ro/index.php?id=9727...Hash=302184f99o Uitandu-ma la poza, imi dau seama ca eu l-am cunoscut pe baiatul asta, desi dupa nume nu imi dadeam seama cine este. Am ramas socat, chiar era un om care nu merita sa i se intample asa ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Sunt trist! Si dezamagit! Si poate o sa imi treaca! Si poate o sa uit! Dar acum sunt trist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_perry Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 R.I.P----sa.i fie tarana usoara---pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giabi Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Dumnezeu sa il ierte Daca este ceva de invatat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan1983 Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 PACAT!!!! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 dumnezeu sa il odihneasca , cine vrea sa il vada trupul lui Nick este depus la biserica Sf.Silvestru , intersectia mosilor cu Eminescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 S-au stabilit detaliile referitoare la inmormantare? Cand, unde.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 nu l'am cunoscut personal dar IMI PARE ENORM DE RAU! Dumnezeu sa'l ierte si sa'l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banderas Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Mare pacat...........si doar pentru o clipa de neatentie. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Era atat de incantat cand i-am vandut motorul... Acum aproape ca ma simt vinovat :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Poate drumurile sunt mai bune Acolo unde e acum.. Odihneste-te in pace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 R.I.P. ... fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 (editat) M-am intalnit azi cu Lucian, fratele lui. Nu-l cunosteam. Am schimbat doua cuvinte si am realizat ca e un om puternic. Cel putin pentru momentul asta a luat totul asa cum s-a intamplat. Sunt multi prieteni de-ai lui Nic pe aici. Pentru ei, si nu numai, Nic e la biserica Sf Silvestru. Stiu ca s-a mai anuntat. Detaliile privind inmormantarea le va da Lucianno. Tot ce pot sa va zic eu este ca va avea loc joi. Nici acum nu-mi vine sa cred. @radupop: n-ai nici o vina. Ba mai mult, Nic era efoarte mandru de Fazer. I-a placut mult de tot. Probabil ca era lucrul care-i placea cel mai mult. Nu-ti mai face griji. Editat Martie 13, 2007 de ahonen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate