krieger Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 la autenticitate ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 la autenticitate ?! asam zis si eu.. cica s-a schimbat regula...tebuie sa corespunda datelor din talon. (cu cauciucul de pe fata de 700 am scapat...cica poate trece cu vederea, dar nu si toba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Salut, domnilor! Am un 636 din 2002, rosu, de o saptamana. A fost putin cazut, dar merge ok. Pun si niste poze, are 41000 km. Ma alatur astfel grupului vostru, cu rugamintea sa imi dati un semn cand mai iesiti - am vazut ca feceti niste drumetii frumoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 felicitari! poate o aduci la iarna linga a mea.ca mai surubaresc si eu pe timpul iernii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Multumesc! Am loc rezervat de ceva vreme, la Cristi la atelier, in Pantelimon. Vreau sa ii pun toba sport, filtre, bujii, cauciucuri etc. Are cineva idee daca oglinzile de la modelul 2006 se potrivesc si la 2002? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Multumesc! Am loc rezervat de ceva vreme, la Cristi la atelier, in Pantelimon. Vreau sa ii pun toba sport, filtre, bujii, cauciucuri etc. Are cineva idee daca oglinzile de la modelul 2006 se potrivesc si la 2002? Multumesc! daca schimbi toba fa mi un pret pt aia stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Ok, vorbim pe PM. Imi iau un Leo Vince, am gasit pe stoc in Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Multumesc! Am loc rezervat de ceva vreme, la Cristi la atelier, in Pantelimon. Vreau sa ii pun toba sport, filtre, bujii, cauciucuri etc. Are cineva idee daca oglinzile de la modelul 2006 se potrivesc si la 2002? Multumesc! Nu stiu daca se potrivesc,dar daca mai iesi cu ea poti trece pe la mine sa vezi daca se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 La primavara, din pacate! Am vazut la meteo ca se strica si mai tare vremea din weekendul asta. Dar pot sa dau jos o oglinda si sa trec pe la tine... Da-mi pm cu un nr de tel, te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALEX YZF Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) suport scarita dreapta pt pilot zx 6r 2005-2006 are cineva? AM SCARITA DREAPTA COPMPLECTA 100E YAMAHAR6_POWER AM SCARITA DREAPTA COPMPLECTA 100E YAMAHAR6_POWER VIND KAWASAKI ZX6R 2011 RECENT ADUS DIN GERMANIA 2700 KM ,ACCEPT SI SCHIMBURI +DIFERENTA NU VENITI CU ACARETE TAMPENI Editat Noiembrie 4, 2011 de ALEX YZF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Piese din dezmembrare kawasaki ninja zx6r 98-99. tel: 0724 794 456 sau 0752 374 483 /index.php?/topic/670576-dezmembrez-kawasaki-zx6r-98-99/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Nu stiu daca se potrivesc,dar daca mai iesi cu ea poti trece pe la mine sa vezi daca se potrivesc. Cred ca o sa mai ies anul asta, asa ca te sun. Am nr tau, mi-ai dat pm. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 A mai patit cineva sa ii scape lichid de frana pe la aerisitorul de la pompa de frana fata? Se umezeste zona de langa filet si asa imi intra aer in instalatie.Nu intra mult,dar cam la 1 saptamana trebuie sa o aerisesc.Pana acuma am dat vina pe lichid si l-am schimbat,dar acuma am observat ca se umezeste cam in 30 minute zona dupa ce am sters-o.Am aerisit din nou si am strans aerisitorul mai tare.Nu am dinamometrica,dar cred ca e mai mult decat ar trebui.Am asteptat si nu a mai aparut umezeala.O sa vad cum se comporta si dupaia,daca nu se opreste o sa iau un kit de reparatie.M-am uitat in manual si am vazut ca se schimba usor la pompa fata. Are cineva idee cat e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 A mai patit cineva sa ii scape lichid de frana pe la aerisitorul de la pompa de frana fata? Se umezeste zona de langa filet si asa imi intra aer in instalatie.Nu intra mult,dar cam la 1 saptamana trebuie sa o aerisesc.Pana acuma am dat vina pe lichid si l-am schimbat,dar acuma am observat ca se umezeste cam in 30 minute zona dupa ce am sters-o.Am aerisit din nou si am strans aerisitorul mai tare.Nu am dinamometrica,dar cred ca e mai mult decat ar trebui.Am asteptat si nu a mai aparut umezeala.O sa vad cum se comporta si dupaia,daca nu se opreste o sa iau un kit de reparatie.M-am uitat in manual si am vazut ca se schimba usor la pompa fata. Are cineva idee cat e? Daca te-a mancat in c*r sa iti pui furtune racing.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Nu au nici o treaba furtunele race.Astea(o-ringurile si celelalte ce sunt in kitul de reparatie)in manual sunt trecute ca si consumabile.Se schimba la 4,5 ani,daca imi aduc aminte.La fel sunt si furtunele de la radiator.Poti sa nu le schimbi cand scrie in manual si sa te trezesti ca se pisa motoreta cand iti e mai drag. Nu stiu daca are vreo importanta,dar am 5.1 in conducte de 1 an. Editat Noiembrie 7, 2011 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Salut, a cumparat cineva asa ceva de pe louis.de? http://www.louis.de/_406f608d41f2b842b0ed96ae2ee1db54a5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003393&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_xsord Eu am nevoie pentru un zx-6r din 2001 (zx600jj). Motorul meu este intr-un garaj, nu pot ajunge sa masor diametrul necesar pentru acest pin. Multumesc. Am fost la motor, am masurat diametrul interior, are 13 mm. Daca cineva o sa aiba nevoie, asta este adaptorul: http://www.louis.de/index.php?topic=search&searchterm=10003393&lang=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
id Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Are cineva de vanzare un amortizor de ghidon pentru 636 - 2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Am de vanzare daca are cineva nevoie un capac monopost de zx636 2005-2006 Pret 250 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lamiie Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Salut,am de vanzare multe piese pt. 636 model 03' 04,printre care un set de carene de curse,pret:200 e,amortizor directie MATRIX cu 11 trepte de reglaj+ sistemul de prindere,pret:150 e,rel. la tel.:0724 391 050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) salut oameni, ma gandesc sa-mi pun o toba sport, sh bineinteles pt zx6r 07, poate stiti sa-mi raspundeti la niste chestii: 1.ce se-ntampla cu controlul valvei fluture (trebuie dat jos?) 2.ce se-ntampla cu consumul? intreb doar de curiozitate, momentan scot 5.6/100km lejer (ma gandesc la un slip-on "de marca" leo, micr, etc..) 3.NU vreau sa iasa in afara mai mult decat codita, am ce sa-i fac? nu as vrea sa tai din "toba" bafta+iarna scurta! Editat Noiembrie 19, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Daca schimbi numai finala n-ar trebui sa ai treaba cu cu fluturi si albine. Consumul e irelevant la un motor sport, o sa ajungi singur la concluzia asta in viitor. Cel mai probabil n-o sa fie nicio modificare la stilul tau de mers. Daca iei toba speciala pentru modelul tau, o sa vina la fix, nu trebuie sa tai din ea. Recomand MIVV GP Carbon, neaparat cu silencer in oras. Decat toba mai bine te orientezi la un PC, reglat cum trebuie o sa inceapa sa-ti placa sa tragi de motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Daca schimbi numai finala n-ar trebui sa ai treaba cu cu fluturi si albine. Consumul e irelevant la un motor sport, o sa ajungi singur la concluzia asta in viitor. Cel mai probabil n-o sa fie nicio modificare la stilul tau de mers. Daca iei toba speciala pentru modelul tau, o sa vina la fix, nu trebuie sa tai din ea. Recomand MIVV GP Carbon, neaparat cu silencer in oras. Decat toba mai bine te orientezi la un PC, reglat cum trebuie o sa inceapa sa-ti placa sa tragi de motoreta. Ms de recomandare fireste ca luam toba pt modelul meu:) doar ca am vazut la multe cu toba sub sa ca iese mai in afara toba si nu-mi place. Vreau doar sa sune mai mult a moto, nu vreau sa umblu la softul ei, o las ca-n fabrica. legat de valva fluture, zici ca n-am treaba cu ea.. nu prea-nteleg, vin niste cabluri etc exact pe finala din fabrica...alea or sa ramana in aer sau cum? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 salut oameni, ma gandesc sa-mi pun o toba sport, sh bineinteles pt zx6r 07, poate stiti sa-mi raspundeti la niste chestii: 1.ce se-ntampla cu controlul valvei fluture (trebuie dat jos?) 2.ce se-ntampla cu consumul? intreb doar de curiozitate, momentan scot 5.6/100km lejer (ma gandesc la un slip-on "de marca" leo, micr, etc..) 3.NU vreau sa iasa in afara mai mult decat codita, am ce sa-i fac? nu as vrea sa tai din "toba" bafta+iarna scurta! Salut! O sa iti creasca si consumul cu 1 sau 2 L,mie cel putin asa mi s-a intamplat.La ex-up trebuie sa pui o tablita sa il pacalesti,altfel ti se aprinde fi-ul in bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Daca schimbi numai finala n-ar trebui sa ai treaba cu cu fluturi si albine. Consumul e irelevant la un motor sport, o sa ajungi singur la concluzia asta in viitor. Cel mai probabil n-o sa fie nicio modificare la stilul tau de mers. Daca iei toba speciala pentru modelul tau, o sa vina la fix, nu trebuie sa tai din ea. Recomand MIVV GP Carbon, neaparat cu silencer in oras. Decat toba mai bine te orientezi la un PC, reglat cum trebuie o sa inceapa sa-ti placa sa tragi de motoreta. Ms de recomandare fireste ca luam toba pt modelul meu:) doar ca am vazut la multe cu toba sub sa ca iese mai in afara toba si nu-mi place. Vreau doar sa sune mai mult a moto, nu vreau sa umblu la softul ei, o las ca-n fabrica. legat de valva fluture, zici ca n-am treaba cu ea.. nu prea-nteleg, vin niste cabluri etc exact pe finala din fabrica...alea or sa ramana in aer sau cum? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Eu am pus Leo Vince pe mobra, era gata sa dispara - am gasit un surub de prindere lipsa si celelalte slabite tare, si am facut si curatare de carburatoare si sincronizare la Deusx. Aveam un filtru pe care credeai ca s-a varsat sacul de la aspirator dupa o luna de folosire... Evident, in carburatoare era ca pe plaja... mult nisip. Acum e bine, de-abia astept sa vina primavara... Mai e mult, stie cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate