Kayne Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 off topic: bancul zilei: Romania-Franta 2-1 (Nicolita,Nicolita,Nicolita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Uite inca un sarbatorit, mai ar trebui sa facem o petrecere, un gratar ceva intr-un weekend... La multi ani, Eugen! Sa fii mereu sanatos, plin de energie, multi ani superbi cu motoreta si excursii de neuitat! Editat Iunie 10, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Re 2 all Merci Raven!!! Nu e rea ideea asta a ta cu grataru' mai ales ca eu nu refuz niciodata cand e vb de o friptura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 La multi ani oltene !!! Sa fi iubit, sanatos si norocos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Re 2 all Merci Andrei!!! @all Titanii diseara la 19:00 in Gepeto fac cinste cu bere. Cine are placerea sa vina e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Re 2 all Merci Andrei!!! @all Titanii diseara la 19:00 in Gepeto fac cinste cu bere. Cine are placerea sa vina e binevenit. La multi ani cascadorule!!! Unde e Gepeto asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 La multi ani breh.. dupa cum am mai si zis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 La multi ani cascadorule!!! Unde e Gepeto asta? Dupa ce treci de cimitirul de langa Petrom, prima la dreapta si o sa vezi o reclama Rosie si Mare pe care scrie Gepeto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Uite inca un sarbatorit, mai ar trebui sa facem o petrecere, un gratar ceva intr-un weekend...La multi ani, Eugen! Sa fii mereu sanatos, plin de energie, multi ani superbi cu motoreta si excursii de neuitat! si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 la multi ani kiddo vin sa bem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cum imi iau A-ul o sa va fac si io o vizita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 pana iei tu A'ul, trece ziua lu eugen si se incalzeste berea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Eh, si tu acum...Pot sa vin si cu B-ul da' nu-i la fel de fun...Oricum, La Multi Ani, Eugen! O sa ne si cunoastem, sper, cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ooo, la multi ani omule. sa (ne) traiesti multi ani, desigur calare pe motoreta!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Merci, Merci.... Va astept diseara pe la 19:00 sa mai vb si nu trebuie sa veniti calare ca berea cu doua roti nu se prea impaca (va spun din experienta proprie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Re 2 all Merci Raven!!! Nu e rea ideea asta a ta cu grataru' mai ales ca eu nu refuz niciodata cand e vb de o friptura. Inca sunt putin in aer, datorita examenlor la facultate si schimbarilor la motor, insa o sa am in vedere sa organizam ceva gratar Titanii... Merci, Merci.... Va astept diseara pe la 19:00 sa mai vb si nu trebuie sa veniti calare ca berea cu doua roti nu se prea impaca (va spun din experienta proprie) Bre, vedem, vorbim...poate trec si eu...nu sunt sigura. Editat Iunie 10, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 La multi ani!!numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 La Multi Ani, Eugen! Sanatate si bani, ca restul se cumpara. Inteleg ca la o tura, azi, nu prea sunt clienti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cine vrea, eu diseara la ora 18 ma intalnesc cu mai multi prieteni, mergem sa ne plimbam cu barca in herastrau...cine mai vrea...e binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 distractie placuta si ink o data in rest ne vedem vineri asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 La multi ani domnu Oltean! Sa fiti sanatos si fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ba daca ai tort si suflii si in lumanari vin si eu (nu stiu unde dar vin ) hai sa ne traiesti 1000 de ani fara reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Deci carciuma e intre cimitirul de langa Petrom Salajan si Mol mai departe un pic e Billa. Pe prima straduta la dreapta e un banner mare si rosu pe care scrie Gepeto. De la 19:00 va astept pe acolo la o bere. Asta daca va face placere. AVIZ NU DAU BERE CELOR CARE VIN PE 2 ROTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Arc cineva azi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Arc cineva azi?! Re 2 all Nu azi e periculos pt mine sportul pe 2 roti. De fapt nu stiu bine cum dracu am ajuns azi la munca cu motoru. In fine nu am schimbat treapta a 2-a si am ajuns cu bine (cu greu dar am ajuns). La un semafor m-a depasit chiar si o bicileta. Eu astazi sunt in refacere prefer ceva racoros, fara multa lumina si fara zgomote stridente. @Andrei R5 adresa mea de mail este george.iliescu@allianztiriac.ro stii tu ce trebuie sa faci mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate