jamalex2000 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) nu mi a venit tura...la 8 8 si 10 si 15 apar si eu ...sper sa mai fiti si voi ca vrea si eu la artificii sau ceva de genu'! LE : unde sunt artificiile? rezolvat multumesc pachemon... Editat Iulie 4, 2008 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 salut! mai merge careva azi la "finala" artificiilor?! ca a fost frumos aseara... P.S. daca se poate sa-mi trimita cineva si mie pozele de aseara pe mail sau id-ul casper_alex12 P.P.S sunt alex baiatu cu cbr-ul alb/albastru...multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 poze artificii ... le scot si eu putin mai tarziu dupa ce se incarca telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 salut! mai merge careva azi la "finala" artificiilor?! ca a fost frumos aseara... P.S. daca se poate sa-mi trimita cineva si mie pozele de aseara pe mail sau id-ul casper_alex12 P.P.S sunt alex baiatu cu cbr-ul alb/albastru...multam uite pozele: /index.php?...=234785&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) Plecare la intalnirea de la TG Secuiesc azi la 15 00. Amatori? Editat Iulie 5, 2008 de greenhorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Plecare la intalnirea de la TG Secuiesc azi la 15 00. Amatori? have fun... eu nu mai pot iesi cu motorul la drum lung pana nu schimb lantul...vai ce ma oftic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 hai care mergeti la o cafea ca e ultima zi cand mai am moto de imprumut! am dat o tura "mica"! m-am salutat cu niste bajeti la biserica de lemn titan pe pantelimon ... Trafic lejer, soferi neatenti mers incet etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace_of_spades Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Salutari. Am o intrebare pentru voi. aveti idee cam in cat timp aflu daca am luat un radar pe A1 sau am scapat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 pana la 3 luni dureaza sa iti vina amenda acasa daca nu apare in 3 luni nu mai vine chipurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 In weekend din lipsa de musterii amatori de excursii am dat o tura prin SAI. Am facut vreo 150 km si am ramas impresionat de calitatea asfaltului, drumul prin padure si unele linii drepte lungi sau curbe cu adevarat dificile. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ravenitzo', hai ca tu stii mobra mea veche...fa'mi reclama pe aici In weekend din lipsa de musterii amatori de excursii am dat o tura prin SAI. Am facut vreo 150 km si am ramas impresionat de calitatea asfaltului, drumul prin padure si unele linii drepte lungi sau curbe cu adevarat dificile. Recomand. Ceva detalii legate de traseu? Sincer interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Ceva detalii legate de traseu? Sincer interesat Ieri seara am mai bagat o tura Si deloc surprinzator, la ora 10 in Buc erau 28 grade si in padure 21. Deci aseara: Buc-DN1-Snagov-Gruiu-Moara Vlasiei-Balotesti-DN1-Buc. Evident sunt posibile multe variantiuni - de ex Nuci-Dridu-cu iesire in DN2, etc Ca si km sunt cam 70-100 pe tura In alta ordine de idei cine are navigatie gps - aici gaseste fisierele cu radarele fixe www.pdiromania.ro - un site bine facut, recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Ravenitzo', hai ca tu stii mobra mea veche...fa'mi reclama pe aici Pai reclama sau nu, motorul ala merita cumparat. Se stie renumele F650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) cum a fost aseara? la ursi? Editat Iulie 9, 2008 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 caut pe cineva serios kre sa imi aduca un motor din italia din anunturile d p moto.it un suzuki gsr600 sau kawasaki er6n Septimiu 0752447970 sau ID: septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 sal all!!! la festival la DACORUM ....merge careva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Buna tuturor.... nu am mai intrat de un car de timp.... apropo de Dacorum.. eu si ovidiu o sa mergem da nu stim exact cand e deschiderea si exact unde e circuitul moto gp de la ciolpani, stiu unde e izvoraniul si stiu unde sunt studiourile castel film din izvorani de la padure.... ar putea sa ma lamureasca cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Intrunirea incepe maine ora 12 la Ciolpani, seara concerte. Sambata de la 11-12 o sa fie parada moto Ciolpani-Bucuresti Arc Triumf-Ciolpani. Mai multe detalii va pot da maine la intrunire daca veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Cam nasol drumul nu stiu ceai vazut bun dar,spre nuci nu te aventura ca sunt gropane . Ieri seara am mai bagat o tura Si deloc surprinzator, la ora 10 in Buc erau 28 grade si in padure 21. Deci aseara: Buc-DN1-Snagov-Gruiu-Moara Vlasiei-Balotesti-DN1-Buc. Evident sunt posibile multe variantiuni - de ex Nuci-Dridu-cu iesire in DN2, etc Ca si km sunt cam 70-100 pe tura In alta ordine de idei cine are navigatie gps - aici gaseste fisierele cu radarele fixe www.pdiromania.ro - un site bine facut, recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Astazi la ora 16:30 in benzinaria Lukoil de pe Pallady. Ultima benzinarie inainte de intrarea pe autostrada. Plecare spre Vama prin Medgidia-NegruVoda (evitare aglomeratie). Nu intrebati porcarii despre viteza medie, ete etc. Cine are kef vine. Luk - trapezului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 sal all!!! la festival la DACORUM ....merge careva??? Salut, Pleaca cineva spre intalnire sambata dupa-masa, pe la 5-6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 io o sa ajung seara (ziua dau o fuga pana la Babele:D ) ne vedem acolo la bauta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 io am fost si am intalnit "baiati si fete fe titan" ffffff fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 cum a fost?? cred k super tare....sau schimbat planurile mele si am fost la mare.... cavaleria se prezinta la arc?? la ce ora plecati,poate mergem in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 salut vecinii!!!! Miercuri dau examenul si eu.....sper sa iau permisul si sa trec vinerea viitoare sa va vad ......daca nu-l iau..stau acasa sa plang Numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate