aileea Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Dupa cum am anuntat si la intilnire, plecare la Oltenita, miine la ora 11:00 am, de la clasicul loc de adunare "gura de metrou Titan".Traseul, deja si el clasic, Bucuresti-Oltenita-Giurgiu-Bucuresti. Weather report: - Bucuresti - insorit - max. 18 grade C - Oltenita - insorit - max. 18 grade C - Giurgiu - partial nori - max. 18 grade C Daca sinteti dornici, lasati-mi un pm, cu nr. de telefon, pina miine la ora 9:00. Nu aveti chef de mesaje, vom astepta pina la ora 11:15 sa ne stringem toti. Asfalt uscat! eeeeeee.....Oltenita...ce amintiri!!!!! Va doresc plimbare placuta, vreme frumoasa si daca vin si incepatori cu voi sa nu ia virajele cu a 4a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Am vorbit cu Bogdan(nice_sun_man) sa mergem maine pe traseul Buc - Buzau - Siriu - Brasov - Cheia - Buc. Plecam pe la 10:30 - 11:00 si ne intoarcem pana la ora 18:00 Nu vreti sa mergeti si voi? Buc-Giurgiu l-am facut cand am iesit ultima oara, hai sa incercam si altceva... dany_cbr... poate vezi pana dimineata anuntul... esti invitatul meu ca imi place cum te lasi pe viraje si am vazut ca mergi in ritmul meu Dau o bere la Brasov daca vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cbr Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 De unde plecati? As veni, sper sa reusesc sa ma trezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 De la gura de metrou Titan Ti-am dat si mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 s-ar putea sa vin si eu sa vad daca reusesc sa ma trezesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Am vorbit cu Bogdan(nice_sun_man) sa mergem maine pe traseul Buc - Buzau - Siriu - Brasov - Cheia - Buc.Plecam pe la 10:30 - 11:00 si ne intoarcem pana la ora 18:00 Nu vreti sa mergeti si voi? Buc-Giurgiu l-am facut cand am iesit ultima oara, hai sa incercam si altceva... dany_cbr... poate vezi pana dimineata anuntul... esti invitatul meu ca imi place cum te lasi pe viraje si am vazut ca mergi in ritmul meu Dau o bere la Brasov daca vii ANULAT DIN CAUZA CONDITIILOR ATMOSFERICE NEFAVORABILE DE LA BRASOV Editat Septembrie 20, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Oltenita ramane valabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 eu tocmai am facut buc-cheia-brasov-buc ieri mi-a ajuns azi lenevesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 eu tocmai am facut buc-cheia-brasov-buc ieri mi-a ajuns azi lenevesc ! 2 zile la rand am dat de tine si de bigboy in trafic...ce bine e de unii ca au timp de plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 ma repet....daca ramane careva ..undeva...cu motoru in pana ..am o duba si-l pot ajuta cu placere daca pot 0752447970 sau septimiu_21 nu golesc buzunarele ...nu e cazul....asa k nu ezitati dc aveti prb asfalt uscat Unde erai cand ramasesem cu ea in drum? ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 @aileea : ti-am vazut motoreta ieri nu prea e sifonata ...eu ma gandeam ca e mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 @aileea : ti-am vazut motoreta ieri nu prea e sifonata ...eu ma gandeam ca e mai rau. Pp ca ai vazut-o in service la Catalin. Pt mine e destul de sifonata (te-ai uitat bine la ea?) Cartus o sa-i indrepte ghidonul..carena si codita nu stiu unde o sa le repar...iar toba trebuie schimbata...dar la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 ...plimbarica ceva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Pe unde.. pe unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 De ghidon nu stiam...dar asa estetic nu prea e sifonata......si toba e stramba rau dar se fac toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Pp ca ai vazut-o in service la Catalin. Pt mine e destul de sifonata (te-ai uitat bine la ea?) Cartus o sa-i indrepte ghidonul..carena si codita nu stiu unde o sa le repar...iar toba trebuie schimbata...dar la primavara. cauta-l pe forum pe oly ca el repara carene si ii spui ca vii din partea mea tare jocul asta: http://pachemon.labrute.fr Editat Septembrie 20, 2008 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 cine iese la un vrummm? pana acum suntem 5 hai sa ne adunam mai multi de maine se anunta vreme urata.. dati add dynamic_biker el ma rugat sa postez aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) iesiti si voi pe undeva in seara asta de ziua bucurestiului ..?? eu merg la 9 30 la Izvor la Brian Adams ...apoi pe la niste muzee...apoi la artificii la 12 toate muzeele-s deschise pana dimineata...pt doritori in rest ne plimbam ......DACA SI PE CINE INTERESEAZA ! 0752447970 septimiu Editat Septembrie 20, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 o intrebare pentru cei care m-au ajuns din urma dupa ce am plecat din Giurgiu Cu cat 200 la ora ati mers de m-ati prins din urma in apropiere de Bucuresti? Eu dupa ce am plecat am oprit la un petrom... bagat benzina... pierdut vreo 5 minute... pus manusile reising... pierdut alte 5 min (2:30 min pt fiecare mana ) mers cu vreo 70 la ora in localitati + mers intre localitati cu 160-180 la ora de imi facea capul numai asa -> Weekend-ul viitor se anunta vreme mai buna... poate facem o cheie si un siriu sambata si un amckart duminica... sau invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Maine pe seara poate ne vedem si noi la Ursu....macar la un cico daca vrea e nasoala ! Ganditi-va si ne auzim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 cauta-l pe forum pe oly ca el repara carene si ii spui ca vii din partea mea tare jocul asta: http://pachemon.labrute.fr da foarte tare http://bigrog.labrute.fr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Iese cineva acum la plimbare ??? Acum sau peste 30,50 ,120 minute... URGENT ca e soare afara Daca iese cineva .. sa dea un telefon/sms , cobor jos la motocicleta. 0723.439.498 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 @pochemon : cum naiba se joaca ala.. ca nu inteleg nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Maine pe seara poate ne vedem si noi la Ursu....macar la un cico daca vrea e nasoala ! Ganditi-va si ne auzim ! pai hai ne vedem sau nu ca si asa am treaba pana noaptea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 pai hai ne vedem sau nu ca si asa am treaba pana noaptea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate