JhOn Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 JhOn va ureaza drum bun, asfalt uscat si fara tembeli:( ati observat .... aseara la intoarcere am ramas mai in urma .... imi fugise roata spate pe glodul de pe sosea ... ***** aia au iesit de pe santierele din comuna si era pe asfalt numai noroi. a fost o senzatie naspa ....... numai bn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 nu inteleg prea bine afirmatia ta! poti fi sa fi mai explicit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 @ametist poate chiar nu o fi ziua lui vulturu... oricum din motive obiective nu am putut sa te vizitez vulture, sper ca v-ati distrat pe cinste am reusit doar o plimbare pana la Dunare (Oltenita) ... am cam inghetzat si pana acolo, deci imi dau seama cum ma congelam pana la Moeciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 nu inteleg prea bine afirmatia ta! poti fi sa fi mai explicit? ... ziua omului nu a fost pe 02.11 ci va fi pe 05.11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 uncle: incantata de cunostinta pacat ca nu ai putut veni si tu la ploiesti. a fost foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 ... ziua omului nu a fost pe 02.11 ci va fi pe 05.11 a fost o urare anticipata, ca multe altele dealtfel! nu trebuia ptr asta sa arunci cu pietre parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Atunci: LA MULTI ANI VULTURE!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Dublu post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Triplu post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 La multi ani vulture, multa sanatate si multi km cat mai frumosi cu enduroaica ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 , sincer ...... VA MULTUMESC si imi pare rau ca nu ati putut veni la ''cheltuiala'' care am facut-o. Poate la anul .... , o sa fiti mai indrazneti. Eu sambata vreau sa ies cu vaca la alergat, mai vine cineva ??? In curand o sa pun cateva poze cu ce ati pierdut sambata. Va multumesc inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) Sa fii sanatos, sa ne traiesti...si tu si vacuta ta!!! sincer imi pare tare rau ca am ratat un astfel de eveniment (plimbare+petrecere), sper sa nu fii dezamagit de colegii de cavalerie, ca nu au putut veni Editat Noiembrie 6, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) VA SALUT PE TOTI !!! @vulturul: la multi ani si numai lucruri bune sa ti se intample !!!! (scuze pt intarzierea urarilor... dar n-am mai intrat de mult pe forum) @noi veniti: Bine a-ti venit !!!! vad ca s-a discutat despre "stena" grupului .... yo zic ca pana la primavara o sa gasim noi ceva... dar pana atunci... eu cred ca ar trebui sa aiba elemente comune, dar sa aiba si ceva unic fiecaruia dintre noi... poate moto din imagine sa fie cea a motoretei noaste (moto fiecaruia in parte) si restul la fel ca la ceilalti. Editat Noiembrie 6, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZOG_honda Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) hi.. sunt si eu nou pe aici, stau pe la Pta. Rm Sarat am 21 ani si de vreo cateva sapt sunt posesorul unde honde CBR 600 F4 din `00 sper sa ma bucur de ea fara evenimente. Am uitat sa precizez k i`am dat-o unui prieten sa faca o tura..si a intrat intr`un parapet..mi-a rupt furca dar se repara :-) Editat Noiembrie 6, 2007 de TZOG_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 felicitari pentru motocicleta si te vom astepta la intalnirile Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 hi.. sunt si eu nou pe aici, stau pe la Pta. Rm Sarat am 21 ani si de vreo cateva sapt sunt posesorul unde honde CBR 600 F4 din `00 sper sa ma bucur de ea fara evenimente. Am uitat sa precizez k i`am dat-o unui prieten sa faca o tura..si a intrat intr`un parapet..mi-a rupt furca dar se repara :-) Salut!Bine ni te-ai alaturat !!Ai grija data viitoare cui incredintezi mobra,mai ales daca nu are permis,daca patea ceva omul puteai ajunge cu dosar penal.Eu unul mai degraba dau femeia decat motorul:D...fara sa fiu deloc misogin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 iesiti si voi....adik cei kre veneau la titan ..... in seara asta la ARC?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 se pare ca sezonul moto de anul acesta s-a cam incheiat. frig + problema serioasa in zona ambreiaj/cutie de viteze = abandon pe marginea drumului + drum la service "pe targa". acum astept diagnosticul care sper sa nu = "gaura in buzunar de nu mai vine Mos Craciun". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 haha ai facut transportul cu un prieten de-al meu, Dilly. Cu el am luat si eu atunci motorul de la busteni. pana una alta: /index.php?...=151410&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 pfoa! sa o stapanesti sanatoasa si sa va distrati. arata foarte bine. numai experiente placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 @vlad sry bro' ... chiar ma bazam pe faptul ca w/endu asta iesim la o plimbare @raven bravo sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente si a mea scoteam un fum/ miros ciudat aseara sper sa nu se duca si a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 merci frumos la amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Pai,Raven,ti-ai luat-o?cand vii si tu la Titan sa ne vedem ca sa nu mai fiu singura p-acolo, drum uscat,si aveti grija la frigu asta ca eu am pus=o de o raceala buna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 momentan e inca in germania, va urma si transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Pai,Raven,ti-ai luat-o?cand vii si tu la Titan sa ne vedem ca sa nu mai fiu singura p-acolo, drum uscat,si aveti grija la frigu asta ca eu am pus=o de o raceala buna rau Uauu, ai fost singura pe acolo si eu n-am stiut! Data viitoare vin cu un vin fiert! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate