mikepriest Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Buna ziua,Sunt nou pe forum si nou in ale moto ,deci nu prea cunosc multe chestii despre moto ,Conduc o Domnisoara de 125cc nu la fel de puternica si potenta ca a altor tineri motociclisti, dar are potential!Drepturi mare daca se ofera un mic grup de sanatosi sa iasa la o plimbare alaturi de prima mea iubire va astept cu mesaje , si eventual stabilirea unei ieseli ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salutari! Caut loc in garaj in zona strazilor Tg. Neamt - Topoloveni - Cetatea Histria. Unde stam acum, se va vinde garajul. In concluzie, daca e nevoie mai vin cu 2 baieti sau putem lua garajul intreg. Multumiri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skizzo01 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Salutare tuturor, acum am apucat sa citesc si eu acest topic sau ma rog mesajele postate de curand si eu locuiesc in apropiere de liceul Eugen Lovinescu, mai precis pe langa sectia 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Salutare tuturor, acum am apucat sa citesc si eu acest topic sau ma rog mesajele postate de curand si eu locuiesc in apropiere de liceul Eugen Lovinescu, mai precis pe langa sectia 25 Bine te-am gasit, skizzo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Salutare tuturor, un prieten bun si-a pierdut ieri catelul in zona Dr Taberei Favorit,. raspunde la numele de Aki si are o zgarda metalica la gat. Daca il vedeti, va rog reply aici sau tel. 0724.382.009. Multumesc. A fost gasit dementu', era pe la "trei ligheane". Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Salutare tuturor, acum am apucat sa citesc si eu acest topic sau ma rog mesajele postate de curand si eu locuiesc in apropiere de liceul Eugen Lovinescu, mai precis pe langa sectia 25 Salutare, Cred ca te-am vazut de cateva ori (pe sensul opus fata de unde stau eu, pe langa Azzurro). Incercam sa-mi dau seama ce motoreta e dar nu am putut. Citind aici cred ca tu erai. Bine ai venit in "satra" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skizzo01 Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Bine te-am gasit,pai cel mai probabil, pe la Azzurro trec destul de des, 2-3 ori pe zi, iti multumesc frumos Editat Mai 9, 2014 de Skizzo01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Salut, Avem locuri disponibile in garaj la parter de bloc, pe Targu Neamt colt cu Segarcea. Intra vreo 4 motorete lejer, momentan e doar una. Chiria e 100 EUR pe luna, plus curent si apa. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Sa-l iau la "plimbare" pe bulangiul care dadea forje pe Bd. Timisoara noaptea trecuta, la fix 03:34. De al 2lea, la 7 dimineata, nu mai zic... "Prietene", daca citesti aici... la ora aia e liniste si lumea doarme, e cartier de locuinte, nu pista. Stiu, te incanta linia dreapta... daca mai insisti, e posibil sa ies si sa-ti iei o caramida in casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 (editat) aia de pe Timisoara se aud pana in Valea Ialomitei(metrou nou),chiar ii cred si-i inteleg pe oamenii astia de langa bd.Tim. ca sunt deranjati! Editat Iulie 10, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikepriest Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Salut baieti , am si eu o rugaminte mica,mare daca cunoasteti pe vre-unu care vinde o masca cu faruri streetfighter si draguta si la bani ok va rog lasati un numar de telefon sau 0784.414.555 si va sunt recunoscator cu 5 beri! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrs Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 La mine la bloc nu conteaza daca vi usor maxim 2000 de ture cu ea , ca tot ma opreste vecina sa imi spuna ca ajung numai la ore tarzii 12 -1 noaptea si pe ea o deranjeaza domne , ca se aude ( evacuarea este ca una stock ) , ce sa mai spun de cei de pe bd Timisoara ca ii aud eu de la liceu lovinescu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 felicitari baietilor care se dau racing cu tobe sparte pe valea argesului seara de seara. Abia astept sa va imprastiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 felicitari baietilor care se dau racing cu tobe sparte pe valea argesului seara de seara. Abia astept sa va imprastiati. "Iti doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie" - cam asta ar fi o replica buna in cazul tau. Si nu, nu am tobele sparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Sa-l iau la "plimbare" pe bulangiul care dadea forje pe Bd. Timisoara noaptea trecuta, la fix 03:34. De al 2lea, la 7 dimineata, nu mai zic... "Prietene", daca citesti aici... la ora aia e liniste si lumea doarme, e cartier de locuinte, nu pista. Stiu, te incanta linia dreapta... daca mai insisti, e posibil sa ies si sa-ti iei o caramida in casca. Plusez cu baietii care o ard dupa 12 noaptea pe Prelungirea Ghencea, in zona Cartierul Latin. Ii aud cu geamurile inchise de la peste 150m, dupa un bloc in forma de patrat. Ca fapt divers, am si eu un vecin care are o CBR600RR care maraie frumos, dar nu o tureaza mai mult decat trebuie cand pleaca (iese din parcarea subterana). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Salutare, Caut garaj de cumparat la parter de bloc in DT Urgent Detalii pe PM Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Izolatii proaste si termopane ieftine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Izolatii proaste si termopane ieftine... Nu, doar reisari de bulevard nesimtiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Izolatii proaste si termopane ieftine... mai bine ne spui unde locuiesti sa trimitem toti reisarii la tine la bloc sa vedem cat de bune sunt ale tale....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 (editat) Prelungirea Ghencea. Ori am termopane bune ori somnul prea adanc. Racerii stradali vor exista intotdeauna. Multi imi spun ca : "decat sa dau 20 de lei pt 10 minute de circuit mai bine bag benzina si o ard pe strada, unde e skill adevarat". Asa ca lasati forjatorii sa vina la mine! Editat Septembrie 20, 2014 de 2xghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian166 Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Salut tuturor.Fac apel prin acest site la proprietarul motocicletei de culoare neagra marca Honda CBR600 sa aiba grija de ea,sau macar zi ca punem cheta sa iti luam o husa pt ea,a nins 2 zile pe ea continuu,iarna asta,a plouat direct pe ea toata toamna aproape si nu imi ziceti ca e o noua metoda de a-i creste capacitatea la 1000:-)).La un moment dat o bagasei la intrarea in bloc.Nu e treaba mea cum iti tratezi motorul dar e pacat de ea la cum arata!! » Post actualizat in 04 Dec 2014 14:21 Salut tuturor.Fac apel prin acest site la proprietarul motocicletei de culoare neagra marca Honda CBR600 sa aiba grija de ea,sau macar zi ca punem cheta sa iti luam o husa pt ea,a nins 2 zile pe ea continuu,iarna asta,a plouat direct pe ea toata toamna aproape si nu imi ziceti ca e o noua metoda de a-i creste capacitatea la 1000:-)).La un moment dat o bagasei la intrarea in bloc.Nu e treaba mea cum iti tratezi motorul dar e pacat de ea la cum arata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Vai, unde erai cand tineam si eu mobrele fara husa in fata blocului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Da ba Horia, dar a ta era protejata de panzele de paianjen de pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Taci ca s-au trezit "Drumetii" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate