johnyebravo Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 a venit iarna in cartier... nu mai trece nimeni pe aici hai ca mai am o saptamana si ies pe strazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 Am fost si vineri la park dar eram doar 3 motoare. Asta e cand e un pik mai frig motoristii stau prin carciumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 nu prea se intalneste lumea din drumul taberei? eu nu am putut sa ajung vineri la parc dar am ratat ceva? daca e sa ne mai vedem sa anuntati si voi cu un post aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Sunt singurul din drumul taberei care mai iese cu motoru? cand ne vedem si noi mai multi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PanD@ Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Sunt singurul din drumul taberei care mai iese cu motoru? cand ne vedem si noi mai multi? Nu /index.php?showtopic=158876 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Nu /index.php?showtopic=158876 daca se anunta cu un topic cred ca aparea mai multa lume ....poate la inceputul anului prin ianuarie februarie facem o alergatura de asta...pe undeva (daca e vreme frumoasa) pana atunci mai iese cineva din casa in weekend? ne vedem la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 se baga cineva? /index.php?...300#entry986420 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 La multi ani la toata lumea si asfalt cat mai uscat! Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 La multi ani!!! poate bem un vin fiert la Olimpics ... ne adunam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 la multi ani baieti si fete abia astept sa revin si eu pe doo roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 LA MULTI AAAAAAANI!!! Bem orice ca e frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Olimpics? unde e asta, ca vin fiert sau orice altceva: la orice ora din noapte. .....mai ales ca pina nu se topeste zapada nu e sansa sa-mi dezgrop fieru din husa..... si ziua muncesc pina tirziu de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 la terenurile de tenis dintre Moghioros si Romancierilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) deci ramane pt vineri? 12 ianuarie? ora...? 8 e bine? sau 7? Editat Ianuarie 10, 2008 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Dorm motoarele in Drumul Taberei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 al meu nu doarme. ieri am iesit. dus am fost pana la otopeni. frumos a fost. mers linistit, tras de ambreiaj la momentul potrivit, mai tot timpul cu picioarele pe jos, merge. l-am si tavalit un pic. se lasase deja seara si se pusese poleiul. mergand pe kiseleff, am vrut sa fac dreapta spre mihalache si s-a dus dracu mobra jos parca rulam pe unt. pagube nu sunt, nici la mine, nici la mobra, doar maneta frana fata e indoita oleaca. una peste alta, am primit si eu botezul asfaltului. m-am ridicat de pe jos, de fapt nici nu stiu daca am cazut, pentru ca nu eram murdar pe haine, cert e ca motoreta s-a dus taras vreo 3 metri. am pufnit in ras, asta a fost prima reactie, am tras 3 cruci cu casca pe cap, am facut semnul de ok politiei care tocmai trecea si m-am dus sa ridic monsterul. din senin apare un tovaras motorist (posesor de suzuki gs) care era in trecere cu masina, pune mana si el, si am ridicat uratul pe 2 roti. omu se uita cam urat la mine, probabil voia sa ma injure ca sunt inconstient si il si inteleg. in fine, am plecat spre casa fara alte incidente, am bagat mobra la garaj si m-am dus sa beau o bere, satisfacut si plin de mine. shoul a urmat acasa, cand i-am povestit soatei. ea parca se blocase, din prost nu m-a mai scos, lucru pe care il accept si sustin cu tarie. pentru taberisti, daca vreti sa mai schimbati aerul de la olimpics, exista si pardon cafe de la favorit. bere ieftina(4 lei orice soi), muzica buna si caldurica. eu si conu coco, alt monsterist de drumul taberei, ne facem veacul pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 al meu nu doarme. ieri am iesit. Nenea,cauciuculile matale ale cuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 nu nenea. cauciucul de spate e cu un picior in groapa, adicatelea e slefuit de tot. stiu, sunt prost, dar sunt un prost norocos (deocamdata). pana la primavara am sa ies doar cu banditul soatei, ala are caucioace noi si trage si mai molcom decat monsterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 nu nenea. cauciucul de spate e cu un picior in groapa, adicatelea e slefuit de tot. stiu, sunt prost, dar sunt un prost norocos (deocamdata). pana la primavara am sa ies doar cu banditul soatei, ala are caucioace noi si trage si mai molcom decat monsterul. ...si cu frigul ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 reteta e asa. sosete alpinist, bocanci armata, pantaloni de ciclism de polar, pantaloni de schi pe deasupra, brau, tricou de bumbac, bluza polar mamouth, inca una cu windstoper peste, geaca moto si, cateodata, o geaca militara nemteasca de goretex peste toate. la cap, cagula de alpinist si casca. la maini, manusi ixs de iarna, nu trece vantul si nici ploaia prin ele. frig am simtit la ele doar la -5 grade, peste 100 la ora si distanta de peste 50 km. pe distante scurte sunt excelente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 mi se pare mie sau te antrenezi ptr Bikes on ice editia 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 nu ma dau deoparte, numai ca nu as merge singur. adicatelea, daca s-ar mai strange niste oameni din bucuresti, merg sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 So vineri ora 20.00 olimpics ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 20.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate