yamahaia Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 a mea arata exact ca a ta insa am luat-o cu 2000 ... de ce naiba o vinzi acum si n-ai vindut-o asta primavara !? nah...asta primavara nu aveam bani de 900. Dupa cum vad ca se "intreaba" cred ca raman anul asta cu el...dar nu e bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Are cineva o schita foarte detailata a telescopului? Insist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salutare tuturor! Am trecut si eu pe aici ca sa transmit toate cele bune TDM-istilor! Nu prea am mai avut timp sa intru pentru m-am mutat datorita serviciului si nu am avut net. Acum poate reusesc sa mai intru mai des (am la serviciu conexiune) Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Telescopul nu este demontabil. Se schimba cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Doctore, multa bafta! Ma bucur ca mai auzim de tine. Mai astept vesti de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salutare tuturor!Am trecut si eu pe aici ca sa transmit toate cele bune TDM-istilor! Nu prea am mai avut timp sa intru pentru m-am mutat datorita serviciului si nu am avut net. Acum poate reusesc sa mai intru mai des (am la serviciu conexiune) Numai bine! Salutari Cristi , nu ti-e dor de Romania ? Ca nici noua nu ne e !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salutare tuturor!Am trecut si eu pe aici ca sa transmit toate cele bune TDM-istilor! Nu prea am mai avut timp sa intru pentru m-am mutat datorita serviciului si nu am avut net. Acum poate reusesc sa mai intru mai des (am la serviciu conexiune) Numai bine! cum e vremea in spania?? numai buna de calarit??? Mesaj completat Insist m-am uitat la asta care il am in casa dar nu-mi dau seama daca se poate demonta. are arcurile pe el si nu am cum sa le dau jos ca sa pot cerceta mai mult. vorbeste cu Noro ca el a dezmembrat TDM-ul. vezi cat cere pe el. in semnatura mea link catre topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Dupa cum mentionam pe pagina anterioara, daca ajungi in Bucuresti te pot trimite la cineva care mai mult ca sigur i-ar da de cap, orice ar avea. Alta varianta ar fi sa-l trimiti prin posta / curier aici. Pe de alta parte tipul nu lucreaza chiar ieftin din cate stiu asa ca n-ar fi exclus sa gasesti un amortizor SH in banii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Dupa cum mentionam pe pagina anterioara, daca ajungi in Bucuresti te pot trimite la cineva care mai mult ca sigur i-ar da de cap, orice ar avea. Nu mie imi mentionai, ci lui V1n3ri, dar oricum, iti multumesc atat tie cat si lui Marius '95, respectiv Cavaleru Intre timp (aseara dupa munci grele ) i-am dat de cap, e rupt un stift care regleaza amortizarea Se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Nu mie imi mentionai, ci lui V1n3ri, dar oricum, iti multumesc atat tie cat si lui Marius '95, respectiv CavaleruIntre timp (aseara dupa munci grele ) i-am dat de cap, e rupt un stift care regleaza amortizarea Se rezolva baga niste poze si pt restu care se vor lovi de problema asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 baga niste poze si pt restu care se vor lovi de problema asta... Daca imi promiti ca faci ordine in topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 imposibil asa ceva Mesaj completat PS: rahat. a luat gol CFR-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Topic nou! Si de data asta scrie TDM cu litere mari. Deci cum ramane cu a doua intalnire TDM pe anul asta? PS: Inca o intrebare. Ma apropii de revizia de 40'000 Km cand trebuiesc reglate supapele. La ce service sa ma duc pentru operatia asta? Astia de la Yamaha din Bucuresti nu prea imi inspira incredere. Editat Septembrie 28, 2010 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Topic nou! Si de data asta scrie TDM cu litere mari.Ma apropii de revizia de 40'000 Km cand trebuiesc reglate supapele. La ce service sa ma duc pentru operatia asta? Astia de la Yamaha din Bucuresti nu prea imi inspira incredere. Nu mai stiu daca am postat concluziile dupa ceam facut verificarea supapelor, acum vreo 2 luni. Ideea e urmatoarea: nu o face. Am vorbit cu mai multi oameni priceputi in domeniu, mai mult sau mai putin (in general mai priceputi decat cei din service-urile Yamaha, oricum) si toti mi-au spus ca nu este o operatie necesara. In cazul in care apar jocuri, acest lucru va deveni evident la un moment dat (sunete la motor) si oricum nu antreneaza pe termen scurt alte probleme sau defectiuni. De asemenea in general nu apar jocuri la 40k la TDMuri. Pe partea cealalta, mai mult risti deschizand motorul, mai ales daca mergi la cineva dezinteresat sau total nepriceput. Cand zic riscuri ma refer in mare la doua chestii: patrunderea unor mizerii in motor (particule de praf, rugina, noroi etc; nu stiu cat de grav ar fi totusi, fiind posibil sa se adune in filtrul de ulei) si a doua - etansarea sa nu se mai faca bine pe la garniturile la care umbli (garnitura capacului si oringul de la teava lichidului de racire). Generalizand concluzia de mai sus, nu incerca sa respecti orbeste planul de service din manual, pentru ca o sa te lovesti de aceleasi probleme cu lipsa de dotari din service-uri si nu numai... cunosti situatia. Astea fiind zise, si Blade si eu am facut singuri verificarea la supape. Pana la urma nu e mare spanac. Cateva poze daca te ajuta: http://picasaweb.google.ro/yamahatdm900a/V...ceCheck45000Km# Am avut de ales intre United motors, K&Log si garajul meu. Am ales ultima varianta ptr ca in primul rand daca te duci la service in Romania sa faci operatiunea asta, iti desfac o data motorul sa verifice si daca gasesc joc, trebuie sa astepti 2 sapt sa comande pastilele, ca de... Daca te duci intr-un service asteapta-te de asemenea sa te curate de cateva sute de lei usor de tot. Editat Septembrie 28, 2010 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Cati Km avea si cat au fost abaterile masurate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Cati Km avea si cat au fost abaterile masurate? Aprox. 45.000 si distantele erau (cf. schitei de pe JBX-TDM): Admisie (1-6): 0,15 / 0,15 / 0,18 --- 0,17 / 0,15 / 0,16 Evacuare (1-4): 0,25 / 0,25 --- 0,26 0,28 Si foarte important ptr cine se apuca de masurat, verificati lera! Daca e o lera simpla (cele mai compacte in general), cu pasi din 0,05 in 0,05 nu prea va ajuta pentru o masurare exacta. Editat Septembrie 29, 2010 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Sa sti ca la reprezentanta Yamaha din Bucuresti (Motodinamics) are un mecanic bun (Dorel se numeste). L-am intrebat eu de reglajul supapelor si mi-a zis ca trebuie lasata mai mult motoreta la el (trebuie sa comande piesele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Sa sti ca la reprezentanta Yamaha din Bucuresti (Motodinamics) are un mecanic bun (Dorel se numeste). L-am intrebat eu de reglajul supapelor si mi-a zis ca trebuie lasata mai mult motoreta la el (trebuie sa comande piesele). La cat costa pastilele alea, e mai mare rusinea sa nu le aiba pe stoc. Editat Septembrie 29, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 dragi copii, am schimbat placutele de frana degeaba, si acum am pe stok un set din 4 placute pe fata la 60% . trebuia doar sa dau jos etrierii sa curat tot acolo si sa pun la loc, eu am crezut ca am probelem cu placutele si am ahizitionat tot nou, la montare....am descoperit buba. deci ....concluzie: nu te baga daca nu te pricepi pun foto cu ele: tot setul costa 50 ron. ps: am si o pereche pe spate noi noute nedesfacute la 80 ron. pe cine intereseaza 0747555971 Florian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Topic nou! Si de data asta scrie TDM cu litere mari. Deci cum ramane cu a doua intalnire TDM pe anul asta? Eu nu mai pot veni. am de bagat bani in noua achizitie a familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 iar aceasta achizitie este.....?? hai ca daca e ce cred eu ca e... astept poze!! ( adica un maxi scuter, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 nu. nu-i un maxi scuter. este un VW golf 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 nu. nu-i un maxi scuter.este un VW golf 2 Si-acum... Sa-l stapaniti sanatosi! dragi copii, am schimbat placutele de frana degeaba, si acum am pe stok un set din 4 placute pe fata la 60% . trebuia doar sa dau jos etrierii sa curat tot acolo si sa pun la loc, eu am crezut ca am probelem cu placutele si am ahizitionat tot nou, la montare....am descoperit buba. ... Dar nu inteleg, de ce nu mai folosesti placutele? Deci cum ramane cu a doua intalnire TDM pe anul asta? Am putea sa aranjam o iesire intr-un weekend, la care sa ne adunam cat mai multi, dar fara sa o intitulam neaparat "intalnire TDM". Poate ca totusi e mai bine sa fie o singura intalnire "oficiala" pe an, pentru a trezi interesul cat mai multor TDMisti sa ia parte la ea. Presupun ca nu trebuie sa fie neaparat o intalnire TDM ca sa ne putem intalni intr-un weekend. Mesaj completat La cat costa pastilele alea, e mai mare rusinea sa nu le aiba pe stoc. Asa ma gandeam si eu... Argumentul care l-am primit intr-un loc a fost ca "sunt de mai multe feluri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 @LINX am luat altele noi noute si sunt montate deja:) si ma gandeam sa mai fac un bine si eu daca pot. teoretic la anu ma tin acestea ce le-am pus acum.....deci nu vreau sa tin in sertar un set de placute pe fatza si poate alt frate de-al nostru sa aiba nevoie de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Sau poate un viitor frate de-al nostru are nevoie de o motocicleta... Da, imi vand bijuteria din semnatura... sper ca s-a updatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate