Cavaleru Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 traim si vedem. propun ca in functie de vreme sa luam in considerare ambele variante. daca avem vreme ok in saptamana din septembrie mergem atunci daca nu amanam pentru octombrie. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 traim si vedem. propun ca in functie de vreme sa luam in considerare ambele variante. daca avem vreme ok in saptamana din septembrie mergem atunci daca nu amanam pentru octombrie. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Am vb cu nenea electricianu. e de belea mobra mea. releul nu decupleaza si termina bateria. deci trebe releu nou. mi-a tras fire mai groase de la alternator la releu si am mai descoperit ca atunci cand iei maxim stanga sau dreapta se taie curentu catre bord, dar nu face scurt ci doar nu se mai alimenteaza. o sa imi comand releu de incarcare nou sa vad de unde . Mesaj completat am cautat releu de incarcare si am gasit asa http://www.romimoto-piese.ro/category/1030.../article/146232 sau http://www.electrexworld.co.uk/rr98-regula...250-3330-0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 traim si vedem. propun ca in functie de vreme sa luam in considerare ambele variante.daca avem vreme ok in saptamana din septembrie mergem atunci daca nu amanam pentru octombrie. ce ziceti? Ok, no problem, dar atunci de ce mai votam? am cautat releu de incarcare si am gasit asa http://www.romimoto-piese.ro/category/1030.../article/146232 sau http://www.electrexworld.co.uk/rr98-regula...250-3330-0.html La Yamaha (original), s-ar putea fie ceva mai ieftin chiar, desi vad ca ala de la romimoto e tot japonez. Nu trebuie musai sa va feriti de piesele originale, nu tot timpul sunt asa de scumpe precum credeti. Eu am luat releu ptr Diversion (cred ca este identic cu cel din linkul de mai sus) cu 70 de euro si cablu de ambreiaj cu 6.5 euro +TVA!! De asemenea un parbriz Yamaha e cat unul MRA, deci exceptii exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 votam ca asa e corect si democratic mai discutam si vedem. sa vad cine aduce de aici de pe forum piese sau sa ma duc la dual tours? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Am vb cu nenea electricianu. e de belea mobra mea. releul nu decupleaza si termina bateria. deci trebe releu nou. mi-a tras fire mai groase de la alternator la releu si am mai descoperit ca atunci cand iei maxim stanga sau dreapta se taie curentu catre bord, dar nu face scurt ci doar nu se mai alimenteaza. o sa imi comand releu de incarcare nou sa vad de unde . Mesaj completat am cautat releu de incarcare si am gasit asa http://www.romimoto-piese.ro/category/1030.../article/146232 sau http://www.electrexworld.co.uk/rr98-regula...250-3330-0.html am avut si eu chestia aia cu trasu intr-o parte, era de la contact, un fir era rupt si ba aveam curent ba nu, a fost destul de simplu dar mi=a luat o gramada sa-l descopar nu ma gandeam ca e de la contact, in rest de oriunde, si fara modestie ma pricep la electricitate, referitor la releul de incarcare, ti-am mai spus eu am a doua varianta (ala mai patrat) si nu am probleme cu el. entru ca treaba cu voltul sa fie mai simpla copiati lista de mai jos si treceti in dreptl ei una din variantele: septembrie 25-27 sau octombrie 2-4 si adaugati daca mai veniti cu cineva + si numarul de persoane Lista Membri forum cu TDM si activi: 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - +1 2. Korben 3. Rocker 4. Linx 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu 8. Viezuresiret 9. Lordasen 10. 1Bandit----------mie imi e totuna daca stiu din timp, cand va hotarati spuneti-mi si mie ! 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst Editat Septembrie 7, 2009 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 am mai gasit ceva e net http://cgi.ebay.co.uk/YAMAHA-MK1-TDM-850-R...id=p3911.c0.m14 e mai ieftin si mai mare ca cel original deci se va raci mai usor. sa-l iau pe asta? Mesaj completat 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Lordasen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 am avut si eu chestia aia cu trasu intr-o parte, era de la contact, un fir era rupt si ba aveam curent ba nu, a fost destul de simplu dar mi=a luat o gramada sa-l descopar nu ma gandeam ca e de la contact, in rest de oriunde, si fara modestie ma pricep la electricitate, referitor la releul de incarcare, ti-am mai spus eu am a doua varianta (ala mai patrat) si nu am probleme cu el. entru ca treaba cu voltul sa fie mai simpla copiati lista de mai jos si treceti in dreptl ei una din variantele: septembrie 25-27 sau octombrie 2-4 si adaugati daca mai veniti cu cineva + si numarul de persoane Lista Membri forum cu TDM si activi: 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - +1 2. Korben 3. Rocker 4. Linx 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu 8. Viezuresiret 9. Lordasen 10. 1Bandit----------mie imi e totuna daca stiu din timp, cand va hotarati spuneti-mi si mie ! 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst cu riscul de a ma repeta : fratilor am nevoie de un kit de reparatie pentru pompa de frana fata si doua furtune lungi de frana fata, as prefera sa le cumpar din acelasi loc, ca sa nu comand in o suta de parti, stie cineva pe unde as putea gasi ? Mesaj completat cu cel de pe e-bay , esti sigur ca e bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Ma Cavalere.. Da ajuta`l pe Bandit`u asta! Da`i tu pompa aia ce ai si furtunele.. Park ai avut asa ceva de vanzare. Eu din Sua am luat lantul de distributzie, posta m`a costat 12$. sa vezi ce pretz au ei de acolo. http://www.boats.net/parts/detail/yamaha/Y...1960-01-00.html Mesaj completat 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Lordasen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 Banditule.. In legatura cu kitul si furtunase, nu te pot ajuta.. Si nici la cutii de viteze nu ma pricep.. O singura data am vazut o cutie desfacuta, care era de golf. Asfalt sucat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 votam ca asa e corect si democratic mai discutam si vedem. Io nu ma prind daca glumesti sau nu. Pai votam, ca e democratic, dupa care "discutam si vedem"? Cum vine asta? sa vad cine aduce de aici de pe forum piese sau sa ma duc la dual tours? Nu cred ca aduce nimeni piese pe forum mai ieftin decat la DT / MD, sau daca exista totusi nu are cum sa fie o diferenta substantiala. Mai poti cauta pe ebay, dar ti-as recomanda sa fie nou produsul; daca tot scoti niste bani din buzunar sa stii de ce o faci. Dar la ebay mai pui si transportul, deci e greu sa iesi sub preturile de-aici. cu riscul de a ma repeta :fratilor am nevoie de un kit de reparatie pentru pompa de frana fata si doua furtune lungi de frana fata, as prefera sa le cumpar din acelasi loc, ca sa nu comand in o suta de parti, stie cineva pe unde as putea gasi ? Io unu' cand caut ceva as lua si din 15 parti, daca stiu ca gasesc ce caut si / sau ies mai ieftin. Kituri de reparatie ptr frana parca am vazut la Romimoto si pe inca un site, Louis sau Polo, nu mai stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 nu copiez nici o lista ptr. ca nu apar in ea domnu "Cvalarue " sa fie mai simplu pe viitor eu sunt Ovidiu daca nu se poate citi o porecla sau user name dupa 94 de postari. iar ca sa respectam democratia daca se merge undeva unde e cazare si nu e nevoie de cort imi convine orice data .salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 nu copiez nici o lista ptr. ca nu apar in ea domnu "Cvalarue " sa fie mai simplu pe viitor eu sunt Ovidiu daca nu se poate citi o porecla sau user name dupa 94 de postari. iar ca sa respectam democratia daca se merge undeva unde e cazare si nu e nevoie de cort imi convine orice data .salut 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Leonardasen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 ma scuzati. am facut list la 9seara si eram pre obosit. votam si mergem asa cum iese votu. se merge la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Leonardsen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 23. cretzu gigicu (Calin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Io nu ma prind daca glumesti sau nu. Pai votam, ca e democratic, dupa care "discutam si vedem"? Cum vine asta? pai e simpla treaba cu discutam si vedem pentru ca majoritatea care vreti la cort ati zis ca daca e vreme naspa amanam o saptamana. deci pana la urma tot depindem de vreme iar votul e orientativ. in concluzie se tine cont de vot. eu nu stiu daca o sa vin pentru ca nu am bani si pentru dus la nunta (de care nu am cum sa scap) sa repar si mobra si sa vin si la intrunire o sa ma ocup in continuare de organizarea intrunirii chiar daca stau sub semnul intrebarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Apropo de electrician, am spalat mobra si eu de 2 ori si are acelasi simptom, dupa ce merg vreo 10 km (adica aproape pana acasa) incepe sa imi cada relantiul si din cand in cand imi urca relantiul o fractiune de secunda, dupa care cade iar. Ce credeti ca are ? Ajunge apa undeva in benzina, sau la alternator ?Pana acum am spalat-o doar de 2 ori din cauza ca era foarte murdara. In mare parte din vina mea cand am uns lantul si a ajuns si pe janta si pe cauciuc. Am uns lantul ala saracul de cred ca inoata in solutie, si a inceput sa imi ajunga pe cauciuc si sa simt ca pierd aderenta. Bine ca nu am patit nimic. Puteti sa imi dati voi niste sfaturi ? vezi ca pe tdm e magnetou (umbibat in oloi ). eu zic ca ai jeg in carburatoare. un fericit care are indicator de carburant!! pai eu am numarat deja 2 (sau 3? nu vreau sa ma fac de kcao ) posesori de post 99. OT : PENTRU CARE AM 2 MEMBRANE DE CARBURATOR. GARANTEZ PRET NEMAIVAZUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 vezi ca pe tdm e magnetou (umbibat in oloi ). eu zic ca ai jeg in carburatoare. Nu inteleg faza cu magnetoul. Care e legatura? Am fost azi 3 bikeri la servici, dar am aceeasi problema, peste 3000 rpm parca da in nas. Pe la 4-5000 rpm trage tot asa in reprize... ca si cand ar fi infundat ceva. Sunt sanse foarte foarte mari sa desfac carburatoarele si sa le curat, eventual sa vad daca trebuie schimbate ceva garnituri, operatia de curatare cred ca o fac eu. Va tin la curent cu ce am rezolvat, e chiar enervat cand ai nevoie de acei caluti sa nu ii poti folosi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 buna! am de vanzare 2 tobe de yamaha tdm, intereseaza pe cineva?detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 buna! am de vanzare 2 tobe de yamaha tdm, intereseaza pe cineva?detalii pe PM. de fabrica sau aftermarket ? Mesaj completat Ma Cavalere.. Da ajuta`l pe Bandit`u asta! Da`i tu pompa aia ce ai si furtunele.. Park ai avut asa ceva de vanzare. Eu din Sua am luat lantul de distributzie, posta m`a costat 12$. sa vezi ce pretz au ei de acolo. http://www.boats.net/parts/detail/yamaha/Y...1960-01-00.html Mesaj completat 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Lordasen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 Banditule.. In legatura cu kitul si furtunase, nu te pot ajuta.. Si nici la cutii de viteze nu ma pricep.. O singura data am vazut o cutie desfacuta, care era de golf. Asfalt sucat! Da, merci oricum cavalere noi am discutat asta la bucuresti, stiam ca nu mai ai pompa de frana si furtune vreau noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 am o pompa dar e tot de TDM. nu stiu cat e de buna ca de un an si ceva a stat furtunasele sunt cele care le aveam eu si sunt in conditii bune inca. Mesaj completat am comandat releu de la romi si il are in stoc. in 2-3 zile il primesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 buna! am de vanzare 2 tobe de yamaha tdm, intereseaza pe cineva?detalii pe PM. sunt originale,cromate?Daca da da-mi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 vezi ca pe tdm e magnetou (umbibat in oloi ). eu zic ca ai jeg in carburatoare. Nu inteleg faza cu magnetoul. Care e legatura? Am fost azi 3 bikeri la servici, dar am aceeasi problema, peste 3000 rpm parca da in nas. Pe la 4-5000 rpm trage tot asa in reprize... ca si cand ar fi infundat ceva. Sunt sanse foarte foarte mari sa desfac carburatoarele si sa le curat, eventual sa vad daca trebuie schimbate ceva garnituri, operatia de curatare cred ca o fac eu. Va tin la curent cu ce am rezolvat, e chiar enervat cand ai nevoie de acei caluti sa nu ii poti folosi. Multumesc. [qote] Ajunge apa undeva in benzina, sau la alternator ? ... alternatoru e cu perii si pot sa se toceasca/sa ia jeg/ etc. magnetoul e imbibat in ulei si fara contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 buna! am de vanzare 2 tobe de yamaha tdm, intereseaza pe cineva?detalii pe PM. Este vorba de tobele mele originale. Cel care mi-a adus motoreta din Germania mi-a livrat motoreta la usa cum stabilisem, dar a uitat sa-mi aduca si tobele odata cu motoreta. Apoi dupa vreo 2 saptamani le-a adus in Bucuresti. El a considerat ca adresa de livrare a tobelor mele este cea la care locuieste Raisa. Eu initial am fost de acord sa cooperez cu ea sa mi le recuperez. Dar au intervenit diverse chestii, mi-a fost calcata mandria in picioare si mai tare, asa ca tobele mele sunt si acum la ea. Personajul nici dupa 3 luni nu a avut bunul simt sa-si tina promisiunea si sa livreze tobele proprietarului de drept, desi banii pentru serviciile pe care le-a oferit au fost achitati integral, pe loc si fara nici o negociere. Eu il tin pe baiat dator cu o pereche de tobe si cand roata se va invarti ii voi incasa contravaloarea unui set de tobe originale Yamaha noi la pretul zilei de atunci. De asemenea constat ca vorba: "fiecare padure isi are uscaturile ei" nu e degeaba. Am apelat la un ardelean tocmai pentru ca pentru ei "vorba spusa, datorie curata". Se pare ca secolul 21 a adus modificari in sistemul lor de valori, din pacate spre rusinea lor. Pacat, Ardealul era mandria tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Este vorba de tobele mele originale. Cel care mi-a adus motoreta din Germania mi-a livrat motoreta la usa cum stabilisem, dar a uitat sa-mi aduca si tobele odata cu motoreta. Apoi dupa vreo 2 saptamani le-a adus in Bucuresti. El a considerat ca adresa de livrare a tobelor mele este cea la care locuieste Raisa. Eu initial am fost de acord sa cooperez cu ea sa mi le recuperez. Dar au intervenit diverse chestii, mi-a fost calcata mandria in picioare si mai tare, asa ca tobele mele sunt si acum la ea. Personajul nici dupa 3 luni nu a avut bunul simt sa-si tina promisiunea si sa livreze tobele proprietarului de drept, desi banii pentru serviciile pe care le-a oferit au fost achitati integral, pe loc si fara nici o negociere. Eu il tin pe baiat dator cu o pereche de tobe si cand roata se va invarti ii voi incasa contravaloarea unui set de tobe originale Yamaha noi la pretul zilei de atunci. De asemenea constat ca vorba: "fiecare padure isi are uscaturile ei" nu e degeaba. Am apelat la un ardelean tocmai pentru ca pentru ei "vorba spusa, datorie curata". Se pare ca secolul 21 a adus modificari in sistemul lor de valori, din pacate spre rusinea lor. Pacat, Ardealul era mandria tarii. Bun, dar tobele se vand acum cu acordul tau sa inteleg, nu? Sau altfel spus, le vinzi tu prin Raisa_c? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Am apelat la un ardelean tocmai pentru ca pentru ei "vorba spusa, datorie curata". Se pare ca secolul 21 a adus modificari in sistemul lor de valori, din pacate spre rusinea lor. Pacat, Ardealul era mandria tarii. Cu corectia ca nu toti cei care locuiesc in Ardeal sunt ardeleni din punct de vedere genetic Nici macar eu, chiar daca "mi-s mândru că mi-s ardelean" Dar am si eu o nelamurire: nu exista nicio modalitate de a-ti recupera tobele de la Raisa_c ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Este vorba de tobele mele originale. Cel care mi-a adus motoreta din Germania mi-a livrat motoreta la usa cum stabilisem, dar a uitat sa-mi aduca si tobele odata cu motoreta. Apoi dupa vreo 2 saptamani le-a adus in Bucuresti. El a considerat ca adresa de livrare a tobelor mele este cea la care locuieste Raisa. Eu initial am fost de acord sa cooperez cu ea sa mi le recuperez. Dar au intervenit diverse chestii, mi-a fost calcata mandria in picioare si mai tare, asa ca tobele mele sunt si acum la ea. Personajul nici dupa 3 luni nu a avut bunul simt sa-si tina promisiunea si sa livreze tobele proprietarului de drept, desi banii pentru serviciile pe care le-a oferit au fost achitati integral, pe loc si fara nici o negociere. Eu il tin pe baiat dator cu o pereche de tobe si cand roata se va invarti ii voi incasa contravaloarea unui set de tobe originale Yamaha noi la pretul zilei de atunci. De asemenea constat ca vorba: "fiecare padure isi are uscaturile ei" nu e degeaba. Am apelat la un ardelean tocmai pentru ca pentru ei "vorba spusa, datorie curata". Se pare ca secolul 21 a adus modificari in sistemul lor de valori, din pacate spre rusinea lor. Pacat, Ardealul era mandria tarii. exceptia confirma regula. oricum, povestea pute. presupun ca daca era locul si momentul intrai in si mai multe detalii (in masura in care ele existau), dar pana atunci, ala A LIVRAT tobele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate