chatuiesc Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 1000 de euro si CB-ul m-ar putea convinge sa ma gandesc daca fac schimbul ce tdm ai din....ce an ? o poza si mai multe detalli . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ba deci daca ia mia la diferenta, inseamna ca nu el e tradator in ecuatie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ce tdm ai din....ce an ? o poza si mai multe detalli . Stai cuminte, nici nu ma gandesc, era o gluma Nu dau cioara din mana pe privighetoarea de pe gard Am pilotat CB, nu zic ca nu e OK, dar la pretentiile mele mi-ar trebui 11 CP in plus, nu in minus Hai noroc! Mesaj completat krben tradatorule kOrben, ma' man, korben E foame mare in Bucuresti, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 E de necrezut, cum se face o intalnire a TDM-istilor cum vin cele mai mari ploi. ma gandeam daca pot sa ajung vineri sa ma intorc sambata diminieata. ooooooooooooooh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 kOrben, ma' man, korben E foame mare in Bucuresti, nu? e foame mare de covrigi Mesaj completat E de necrezut, cum se face o intalnire a TDM-istilor cum vin cele mai mari ploi. ma gandeam daca pot sa ajung vineri sa ma intorc sambata diminieata. ooooooooooooooh pai daca nu suntem in stare sa facem una ca oamenii normali in mijlocul verii Mesaj completat placuta de frana de pe fata se potriveste pe spate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 placuta de frana de pe fata se potriveste pe spate?? Nu cred ca se potrivesc. Banuiesc ca au alta dimensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ok. ms Mesaj completat inca nu mi-au venit aparatorile. ma cam oftic ca mai am doar maine zi de in care sa le montez si verfic cumfunctioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 inca nu mi-au venit aparatorile. ma cam oftic ca mai am doar maine zi de in care sa le montez si verfic cumfunctioneaza Eu zic sa tragi o fuga maine pana la posta sa intrebi de colet, caci de multe ori se pierd avizele de instiintare a sosirii coletului si nu mai ajung la cumparator. Poti intreba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Voi chiar vreti sa stam cazati intr`o penziune? Ca si data trecuta? Sa ne uitam din geam ce frumos ploaie afara? Haideti sa amanam cu o saptamana.. Sperand k se va schimba vremea.. Va amintesc ca avem de trecut in jur de vreo 20km.. Macadam.. Dak ploaie.. Va fii noroi pana`n jenunchi.,. E doar o propunere... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Eu zic sa tragi o fuga maine pana la posta sa intrebi de colet, caci de multe ori se pierd avizele de instiintare a sosirii coletului si nu mai ajung la cumparator. Poti intreba am fost, nu a venit... Mesaj completat Voi chiar vreti sa stam cazati intr`o penziune? Ca si data trecuta? Sa ne uitam din geam ce frumos ploaie afara? Haideti sa amanam cu o saptamana.. Sperand k se va schimba vremea.. Va amintesc ca avem de trecut in jur de vreo 20km.. Macadam.. Dak ploaie.. Va fii noroi pana`n jenunchi.,. E doar o propunere... Asfalt uscat! mi-am luat liber de la munca, nu pot sa aman sau sa ma sucesc ca pana la urma ma trezesc ca imi taie ziua de la plata. in cel mai bun caz schimbam locatia decat data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 E de necrezut, cum se face o intalnire a TDM-istilor cum vin cele mai mari ploi. ma gandeam daca pot sa ajung vineri sa ma intorc sambata diminieata. ooooooooooooooh Floriane ar fi super sa vii macar pt o noapte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Domnilor se pare ca vremea va tine cu noi totusi. Cred ca pe weekend va fii frumos, din ce spun meteorologii. Chiar daca la mine a plouat putin in seara asta, se pare ca vom avea noroc in week. Sa speram ca va fii asa si ca vom avea o intalnire reusita din toate punctele de vedere. Ne auzim Mesaj completat E de necrezut, cum se face o intalnire a TDM-istilor cum vin cele mai mari ploi. ma gandeam daca pot sa ajung vineri sa ma intorc sambata diminieata. ooooooooooooooh Da Floriane, cum a zis si Mircea, ar fii super bine daca ne-ai onora cu prezenta, chiar si pentru o zi, mai exact o seara. Daca poti venii, vino. Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 http://www.accuweather.com/world-forecast....IE&metric=1 asta vad eu pe net, acum traim si vedem, ca de dat inapoi nu se mia poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 @Rockere!! Vezi k noi nu mergem pana la Orastie..La iesire din Simeria facem dreapta catre Hateg.. Cel putin asa imi indica harta rutiera.. N`are rost sa intram in orastie, si apoi sa ne intoarcem. Ne intalnim undeva la Hateg.., sau la itersectia aia dupa simeria unde noi facem dreapta si voi stanga Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 eee ca dracu , exact cand ne-ar trebui e nasol , ia uitati-va la asta : Starea vremii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 hai sa nu ne mai facem griji cu vremea ca nu avem cei face si oricum se poate schimba peste noapte vremea. vezi prima intalnire a TDM-istilor, cand 2 zile a plouat si nins si a 3-a zi era superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) hai sa nu ne mai facem griji cu vremea ca nu avem cei face si oricum se poate schimba peste noapte vremea. vezi prima intalnire a TDM-istilor, cand 2 zile a plouat si nins si a 3-a zi era superb Cavalere , pina la urma cati suntem care mergem sigur ? Leonardsen , suna-ma maine sa discutam cum ne intalnim , pt ca eu nu am nr tau. mai pun o data nr meu in caz ca nu ti l-ai salvat 0766 464 498 Editat Septembrie 30, 2009 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) 1- eu 2 - rocker 3 - viezuresiret 4 - bandit 5 - dejavu 6 - linx 7 - ravenshield 8 - korben 9 - radu_tm 10 - ishmael 11 - flavius 12 - leonardsen 13 - fotok cam astia imi vin acum in cap. daca mai e cineva sa fiu iertat daca l-am scapat Editat Septembrie 30, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 mda... 1- eu "Fiecare magar incepe la fel" =)) 2 - rocker 3 - viezuresiret 4 - bandit 5 - dejavu 6 - linx 7 - ravenshield 8 - korben 9 - radu_tm 10 - ishmael 11 - fotok Cu mari sanse :12 Aurel (AR 11 REL), ci k intra si pe forum, dar nu cred k a postat vreodata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 @Rockere!! Vezi k noi nu mergem pana la Orastie..La iesire din Simeria facem dreapta catre Hateg.. Cel putin asa imi indica harta rutiera.. N`are rost sa intram in orastie, si apoi sa ne intoarcem. Ne intalnim undeva la Hateg.., sau la itersectia aia dupa simeria unde noi facem dreapta si voi stanga Ce ziceti? Zoly, repet inca o data, nu este vorba de Sarmisegetuza Romana, cea de langa Hateg. Noi vom merge la cea Dacica, e mult mai frumoasa, de langa Orastie. Aceasta se afla pe vale intre versanti si e macadam. Cealalta de la Hateg e langa sosea si e cu intrare (3 lei), plus ca e mult prea comerciala, tot cocalarul o poate vizita. Pe cand cea de la Orastie, e putin vizitata, datorita faptului ca se merge multi km pe macadam si forestier, in jur de 25 km, unde nu prea cred ca domnu cu conserva decapotabila va ajunge vreodata. Sunt doua locatii diferite, repet vom merge la cea de langa Orastie, cum am stabilit cu mult timp in urma de comun acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Zoly, repet inca o data, nu este vorba de Sarmisegetuza Romana, cea de langa Hateg. Noi vom merge la cea Dacica, e mult mai frumoasa, de langa Orastie. Aceasta se afla pe vale intre versanti si e macadam. Cealalta de la Hateg e langa sosea si e cu intrare (3 lei), plus ca e mult prea comerciala, tot cocalarul o poate vizita. Pe cand cea de la Orastie, e putin vizitata, datorita faptului ca se merge multi km pe macadam si forestier, in jur de 25 km, unde nu prea cred ca domnu cu conserva decapotabila va ajunge vreodata. Sunt doua locatii diferite, repet vom merge la cea de langa Orastie, cum am stabilit cu mult timp in urma de comun acord. Srry.. Harta noastra de ce nu arata k mai exista una Dacica? )) :-j Ramane la orastie.. Dupa cum am discutat.. (Mol - OMV) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 1- Aurel 2 - rocker 3 - viezuresiret 4 - bandit 5 - dejavu 6 - linx 7 - ravenshield 8 - korben 9 - radu_tm 10 - ishmael 11 - flavius 12 - leonardsen 13 - fotok 14 - Cavaleru m-am dat la fund zoly e bine asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 @Rockere!! Vezi k noi nu mergem pana la Orastie..La iesire din Simeria facem dreapta catre Hateg.. Cel putin asa imi indica harta rutiera.. N`are rost sa intram in orastie, si apoi sa ne intoarcem. Ne intalnim undeva la Hateg.., sau la itersectia aia dupa simeria unde noi facem dreapta si voi stanga Deci in momentul de fata, sunt complet idiot totusi, oameni buni, UNDE NE INTALNIM???? Daca nu se poate altfel, dati coordonatele GPS Nu glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 la orastie ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Srry.. Harta noastra de ce nu arata k mai exista una Dacica? )) :-j Ramane la orastie.. Dupa cum am discutat.. (Mol - OMV) Zoly, doar adevaratii daci stiu de ea E misto locatia, zic eu, e in mijlocul naturii o sa vedeti. Ne vedem la OMV in Orastie Mesaj completat Deci in momentul de fata, sunt complet idiottotusi, oameni buni, UNDE NE INTALNIM???? Daca nu se poate altfel, dati coordonatele GPS Nu glumesc Korben, tu cu Zoly va intalniti in Arad, iar apoi cu intreg grupul (adica noi cei care venim dinspre Sibiu) la OMV in Orastie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate