Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vad ca mobra mea papa becurile ca pe alune. Aproape lunar schimb cand faza scurta cand faza lunga. Sa fie de la vibratii? Sunt becuri speciale de moto? Ca nu ma prind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vad ca mobra mea papa becurile ca pe alune. Aproape lunar schimb cand faza scurta cand faza lunga. Sa fie de la vibratii? Sunt becuri speciale de moto? Ca nu ma prind. vezi ca exista niste philipsuril speciale anti-vibratii. incearca de acolo o pereche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vibratii? La TDM? Du-te maa... eu cred mai degraba ca e vorba de contacte imperfecte sau oxidate la mufa becului. Ori asta ori incarcarea belita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vibratii? La TDM? Du-te maa... eu cred mai degraba ca e vorba de contacte imperfecte sau oxidate la mufa becului. Ori asta ori incarcarea belita. mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. Orice moto vibreaza. Depinde cat de mult o face. Depinde cu ce o compari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 - indiferent,nu are voie sa arda becu,aia ar insemna ca trepidatile sa rupa filamentul,ceea ce nu cred.ce cand dai cu masina intr-o hartoapa ramai fara faza??se poate cel mai probabil sa fi prins vreo coincidenta tampita...motiv sa treci pe xenon. mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. - clar vibreaza mai putin decit un monocilinru si mai mult decit un 4 in linie ...si mie mi se pare ca vibreaza TDM-u ,unu din motivele pentru care as vrea sa il schimb cu unu in 4 cilindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vad ca mobra mea papa becurile ca pe alune. Aproape lunar schimb cand faza scurta cand faza lunga. Sa fie de la vibratii? Sunt becuri speciale de moto? Ca nu ma prind. Ai verificat tensiunea de incarcare? Poate e defect releul de incarcare si iti baga 16-17 V mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. Cristi, TDM-ul nu vibreaza, iti spun eu Nu are voie, are arbori de echilibrare Daca vibreaza, ceva nu e OK Reglaje improprii sau uzura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Ai verificat tensiunea de incarcare? Poate e defect releul de incarcare si iti baga 16-17 V Cristi, TDM-ul nu vibreaza, iti spun eu Nu are voie, are arbori de echilibrare Daca vibreaza, ceva nu e OK Reglaje improprii sau uzura o fi cazul sa verific jocul la supape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 o fi cazul sa verific jocul la supape Pt supape, iti recomand cu caldura sa te duci la k&log . Te rezolva repedeeeeee. In sfarsit, azi am reusit sa recuperez motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Cred ca e de la releul de incarcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Poate am exagerat cu vibratiile. Totusi nu vibreaza diferit fata de al lui Allvlad care e putin mai tanara decat a mea, nu vibreaza nici mai mult fata de Transalp sau altele cu care am mai mers. Cu mono nu m-am dat pana acum. Contactele sunt ok din cate am vazut si oricum nu cred ca un contact mai ruginit arde becurile in halul asta. Am avut grija sa nu-mi las grasimile pe bulb. Masuratori de tensiune am facut numai pe baterie unde valorile sunt in parametri. Mai ramane sa fac niste masuratori direct pe releu... Sau sa iau niste becuri mai de calitate, un brand recunoscut gen Philips. Ultima pereche pe care am cumparat-o nu mai stiu de cine era facuta dar a costat vreo 25 de lei. Pt supape, iti recomand cu caldura sa te duci la k&log . Te rezolva repedeeeeee. In sfarsit, azi am reusit sa recuperez motorul. Aoleu lasa-ma ca-s satul de servisuri vestite, si cu masina si cu mobra. Am descoperit ca mecanicul care lucreaza pentru el si nu pentru firma este cu mult mai eficient si mai serios. Evident ca nu toti. De aia am zis mecanicul si nu mecanicii. Pentru ca am unul pentru masina si unul pentru motor. Pana acum fiecare si-a facut treaba foarte bine. Calitate, deadline respectat si preturi umane. Si am mai descoperit un nene care repara carene foarte misto fara sa ceara 100E pentru o ureche de prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Pt supape, iti recomand cu caldura sa te duci la k&log . Te rezolva repedeeeeee. In sfarsit, azi am reusit sa recuperez motorul. Esti macar multumit de lucrare? ceva imbunatatiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Poate am exagerat cu vibratiile. Totusi nu vibreaza diferit fata de al lui Allvlad care e putin mai tanara decat a mea, nu vibreaza nici mai mult fata de Transalp sau altele cu care am mai mers. Cu mono nu m-am dat pana acum. Contactele sunt ok din cate am vazut si oricum nu cred ca un contact mai ruginit arde becurile in halul asta. Am avut grija sa nu-mi las grasimile pe bulb. Masuratori de tensiune am facut numai pe baterie unde valorile sunt in parametri. Mai ramane sa fac niste masuratori direct pe releu... Sau sa iau niste becuri mai de calitate, un brand recunoscut gen Philips. Ultima pereche pe care am cumparat-o nu mai stiu de cine era facuta dar a costat vreo 25 de lei. Cred ca Nicu are dreptate : s-ar putea sa ai o supra-tensiune daca le arde cu asa cadenta. Sau contacte imperfecte. Nu zic nici ca becurile pe care le-ai cumparat ar inspira prea mare incredere!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Esti macar multumit de lucrare? ceva imbunatatiri? Salut Stefan. Nu se mai aude nici un tacanit in zona distributiei, deocamdata nu am vazut sa mai picure ulei (cum pateam din cauza garniturii de capac de chiulasa), motorul parca reactioneaza mai bine la acceleratii (mai fluent...mai constant). Si in aceiasi bani, am luat motorul spalat de acolo, dar spalat la modul profesional (fara urma de spray de lant pe janta spate sau pe protectia de la lant, ceasurile din bord arata ca noi...chestii care nu imi ies oricat ma chinui eu sa il spal). Pretul acceptabil. -11 euro garnitura capac chiulasa -2 euro nu stiu ce oring de la sistemul de racire...care cica are legatura cu schimbatul garniturii de capac -85 euro intinzator lant distributie -20 euro setul de pastile pt rectificarea supapelor....total 600 ron cu tot cu manopera (am prins oferta..10 euro ora de manopera) Singurul lucru care m-a deranjat grav, a fost trasul de timp. Daca imi spuneau de la inceput ca dureaza 10 zile, era o treaba...ma bagam sau nu. Dar m-au tot dus cu vorba...stai ca maine vin piesele...stai ca nu au venit, da poate vin mai tarziu. Prefer sa-mi spuna de la inceput ca dureaza mult...stiu la ce sa ma astept, in loc sa astept in fiecare zi telefonul care sa-mi spuna ca e gata motorul. in fine, am ratat intalnirea, ma oftic, dar sper sa mai fie ocazii. Apropo Stefan, daca mai vrei sa faci vreun test cu intinzatorul meu vechi, da-mi un semn...il am. Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) TDM-istii de pe forumul asta au de gand sa bage vreo plimbare in week-end-ul asta sau merg toti sa-i dea o mana de ajutor lu' Cavaleru, care vrea sa-si schimbe carenele la mobra? TDM-istii de pe forumul asta au de gand sa bage vreo plimbare in week-end-ul asta sau merg toti sa-i dea o mana de ajutor lu' Cavaleru, care vrea sa-si schimbe carenele la mobra? Rockere, am fost la Scorpions!!! Editat Iunie 9, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Rockere, am fost la Scorpions!!! :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ziguana Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele ENJOY http://dl.transfer.ro/Intrunire_TDM-transfer_RO-10jun-7cb8d0.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele ENJOY http://dl.transfer.ro/Intrunire_TDM-transfer_RO-10jun-7cb8d0.zip misto pozele Zoly. ms, m-ai prin in niste cadre misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele ENJOY http://dl.transfer.ro/Intrunire_TDM-transfer_RO-10jun-7cb8d0.zip Bravo, Zoly! Faine pozele! Erau vreo doua cu Rockeru' pe care le poti face ilustrate postale sau screensaver! Editat Iunie 10, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Salut Stefan. Nu se mai aude nici un tacanit in zona distributiei, deocamdata nu am vazut sa mai picure ulei (cum pateam din cauza garniturii de capac de chiulasa), motorul parca reactioneaza mai bine la acceleratii (mai fluent...mai constant). Si in aceiasi bani, am luat motorul spalat de acolo, dar spalat la modul profesional (fara urma de spray de lant pe janta spate sau pe protectia de la lant, ceasurile din bord arata ca noi...chestii care nu imi ies oricat ma chinui eu sa il spal). Pretul acceptabil. -11 euro garnitura capac chiulasa -2 euro nu stiu ce oring de la sistemul de racire...care cica are legatura cu schimbatul garniturii de capac -85 euro intinzator lant distributie -20 euro setul de pastile pt rectificarea supapelor....total 600 ron cu tot cu manopera (am prins oferta..10 euro ora de manopera) Singurul lucru care m-a deranjat grav, a fost trasul de timp. Daca imi spuneau de la inceput ca dureaza 10 zile, era o treaba...ma bagam sau nu. Dar m-au tot dus cu vorba...stai ca maine vin piesele...stai ca nu au venit, da poate vin mai tarziu. Prefer sa-mi spuna de la inceput ca dureaza mult...stiu la ce sa ma astept, in loc sa astept in fiecare zi telefonul care sa-mi spuna ca e gata motorul. in fine, am ratat intalnirea, ma oftic, dar sper sa mai fie ocazii. Apropo Stefan, daca mai vrei sa faci vreun test cu intinzatorul meu vechi, da-mi un semn...il am. Multa bafta. Sigur, vorbim in weekend. TDM-istii de pe forumul asta au de gand sa bage vreo plimbare in week-end-ul asta sau merg toti sa-i dea o mana de ajutor lu' Cavaleru, care vrea sa-si schimbe carenele la mobra? Rockere, am fost la Scorpions!!! Se pare ca va fi un weekend ploios. Daca apare o zi cu soare ma bag. Il ajutam si pe Cavaleru daca striga Help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Se pare ca va fi un weekend ploios. Daca apare o zi cu soare ma bag. Il ajutam si pe Cavaleru daca striga Help! Ma bag si io. Da' unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Ma bag si io. Da' unde? tura sau mesterit? daca ploua nu are rost sa vetit la mine ca e in aer liber garaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) tura sau mesterit? daca ploua nu are rost sa vetit la mine ca e in aer liber garaju Deci, daca ploo mergem la plimbare, daca nu, bagam munca la Cavaleru. E bine asa? Cavalere, am pus pneul si am o plaja de viteza (30-45 km/h) pe care merg cu mobra de parca ar avea shenile. O fi normal? Asa o sa fie tot timpul sau doar pana se tocesc un pic caucioacele? Editat Iunie 10, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Deci, daca ploo mergem la plimbare, daca nu, bagam munca la Cavaleru. E bine asa? Cavalere, am pus pneul si am o plaja de viteza (30-45 km/h) pe care merg cu mobra de parca ar avea shenile. O fi normal? Asa o sa fie tot timpul sau doar pana se tocesc un pic caucioacele? cum adica ? huruie troncane? la ce viteze face asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 cum adica ? huruie troncane? la ce viteze face asta? nu, sefu', intre 30 si 50 km/h se simte o vibratie dinspre roata spate ca si cum ai merge pe o zona de sosea pe care au trecut niste senilate. La alte viteze nu se simte nimic, e totul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate