jerlo1978 Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) Felicitari. Frumoasa iesire. Imi pare tare rau ca nu am putut sa vin. Apropo de postul meu de acum mai multe pagini, unde ii laudam pe cei de la K&Log pt profesionalism si promptitudine...retrag tot ce am spus atunci. Cu alte cuvinte, am motorul in service de 10 zile, pt schimbarea garniturii de capac de chiulasa, a intinzatorului de lant de distributie si rectificarea supapelor. Garnitura si intinzatorul erau comandate mai de mult timp, deci la astea nu au fost probleme. Pastilele pt rectificarea supapelor in schimb, alta poveste...abia azi le-au primit (a 10-a zi), dupa ce in fiecare zi eram dus cu zaharelul.."maine dimineata ajung sigur....diseara o iei". De tare multe ori am auzit textul asta, multumita caruia am ratat si intalnirea. Mi-e rusine sa scriu aici ce le-am transmis lor in ultimele zile Editat Iunie 8, 2011 de jerlo1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Felicitari. Frumoasa iesire. Imi pare tare rau ca nu am putut sa vin. Apropo de postul meu de acum mai multe pagini, unde ii laudam pe cei de la K&Log pt profesionalism si promptitudine...retrag tot ce am spus atunci. Cu alte cuvinte, am motorul in service de 10 zile, pt schimbarea garniturii de capac de chiulasa, a intinzatorului de lant de distributie si rectificarea supapelor. Garnitura si intinzatorul erau comandate mai de mult timp, deci la astea nu au fost probleme. Pastilele pt rectificarea supapelor in schimb, alta poveste...abia azi le-au primit (a 10-a zi), dupa ce in fiecare zi eram dus cu zaharelul.."maine dimineata ajung sigur....diseara o iei". De tare multe ori am auzit textul asta, multumita caruia am ratat si intalnirea. Mi-e rusine sa scriu aici ce le-am transmis lor in ultimele zile Jerlo, chiar imi pare rau ca n-ai reusit sa vii! Da' lasa, poate la anu' ajungi. Asta in cazul in care iei motocicleta de la K&Log si o duci la Ambulanta moto. Altfel, mi-e teama ca ratezi si intrunirea viitoare! Glumesc! Sper ca-n weekend-ul asta sa fii calare! @Fotok : Fetele zic ca ar cam fi cazul ca la anu' sa nu pierzi ocazia de a imortaliza o noua victorie a lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Felicitari. Frumoasa iesire. Imi pare tare rau ca nu am putut sa vin. Apropo de postul meu de acum mai multe pagini, unde ii laudam pe cei de la K&Log pt profesionalism si promptitudine...retrag tot ce am spus atunci. Cu alte cuvinte, am motorul in service de 10 zile, pt schimbarea garniturii de capac de chiulasa, a intinzatorului de lant de distributie si rectificarea supapelor. Garnitura si intinzatorul erau comandate mai de mult timp, deci la astea nu au fost probleme. Pastilele pt rectificarea supapelor in schimb, alta poveste...abia azi le-au primit (a 10-a zi), dupa ce in fiecare zi eram dus cu zaharelul.."maine dimineata ajung sigur....diseara o iei". De tare multe ori am auzit textul asta, multumita caruia am ratat si intalnirea. Mi-e rusine sa scriu aici ce le-am transmis lor in ultimele zile lasa frate ca mai facem ceva in septembrie eu ti-am zis la telefon solutia, dar tu batman, batman. data viitoare asculta batranii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 lasa frate ca mai facem ceva in septembrie eu ti-am zis la telefon solutia, dar tu batman, batman. data viitoare asculta batranii Frate, cand am vb cu tine, mobra era deja bucati de aproape o saptamana. Oricum, nu mai calca motoreta mea in service, decat in momentul in care toate piesele comandate au ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Frate, cand am vb cu tine, mobra era deja bucati de aproape o saptamana. Oricum, nu mai calca motoreta mea in service, decat in momentul in care toate piesele comandate au ajuns. era treaba de 20min ce aveai de facut cu pastilele. te duceai aplicai solutia si aveai mobra gata in 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salutare baietii superr tare intalnirea care atii rezolvat superr superr !!!!!! acum vind si eu Cbr 919 ul meu si cred ca cumpar un Turing sau shimb cu unu vad com pot sa rezolv , lipseste foarte mult macadmul si cu CBR nu pot sa cobor de asfalt , de asta vind CBR 919 stare foarte buna schimbat aproape tot consumabile, daca stitii cineva sau schimba mobra cu un vitezan sa ma anuntati terog . asfalt uscat Tibi din Sfantu Linc ; http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cbr%20919%20rr-din-1995-380637.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Rockere, cand vin la tine sa pap o ciorba? Ma omori cu mancarea traditionala facuta la voi. Cand vrea muschiu tau. Stii bine ca esti binevenit oricand la noi. Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Inca o data felicitari baieti !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 ui ce fac francezii http://imageshack.us/photo/my-images/836/photo0386m.jpg/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idsorin Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 salutare tuturor! stie cineva un electrician ca nu-mi mai merg semnalele ,becurile sunt ok ,siguranta e buna ,releul de semnalizare stie cineva pe unde mai e bagat si ala /sau alte idei de unde ar putea fi problema multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 salutare tuturor! stie cineva un electrician ca nu-mi mai merg semnalele ,becurile sunt ok ,siguranta e buna ,releul de semnalizare stie cineva pe unde mai e bagat si ala /sau alte idei de unde ar putea fi problema multumesc - releul de semnalizare e sub rezervor lipit de suportul de baterie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 ui ce fac francezii http://imageshack.us/photo/my-images/836/photo0386m.jpg/ Misto rau si la ei. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=98401&page=151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Misto rau si la ei. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=98401&page=151 neah, e mai misto la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 neah, e mai misto la noi. Normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 neah, e mai misto la noi. Cum sa nu fie mai misto?! N-ati vazut ca tanjeau sa vina si ei la sectiunea de pupaturi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vad ca mobra mea papa becurile ca pe alune. Aproape lunar schimb cand faza scurta cand faza lunga. Sa fie de la vibratii? Sunt becuri speciale de moto? Ca nu ma prind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vad ca mobra mea papa becurile ca pe alune. Aproape lunar schimb cand faza scurta cand faza lunga. Sa fie de la vibratii? Sunt becuri speciale de moto? Ca nu ma prind. vezi ca exista niste philipsuril speciale anti-vibratii. incearca de acolo o pereche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vibratii? La TDM? Du-te maa... eu cred mai degraba ca e vorba de contacte imperfecte sau oxidate la mufa becului. Ori asta ori incarcarea belita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vibratii? La TDM? Du-te maa... eu cred mai degraba ca e vorba de contacte imperfecte sau oxidate la mufa becului. Ori asta ori incarcarea belita. mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. Orice moto vibreaza. Depinde cat de mult o face. Depinde cu ce o compari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 - indiferent,nu are voie sa arda becu,aia ar insemna ca trepidatile sa rupa filamentul,ceea ce nu cred.ce cand dai cu masina intr-o hartoapa ramai fara faza??se poate cel mai probabil sa fi prins vreo coincidenta tampita...motiv sa treci pe xenon. mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. - clar vibreaza mai putin decit un monocilinru si mai mult decit un 4 in linie ...si mie mi se pare ca vibreaza TDM-u ,unu din motivele pentru care as vrea sa il schimb cu unu in 4 cilindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vad ca mobra mea papa becurile ca pe alune. Aproape lunar schimb cand faza scurta cand faza lunga. Sa fie de la vibratii? Sunt becuri speciale de moto? Ca nu ma prind. Ai verificat tensiunea de incarcare? Poate e defect releul de incarcare si iti baga 16-17 V mie mi se pare ca vibreaza tdm-ul sau poate din cauza ca nu am mers cu un monocilindru mi se pare asta. Cristi, TDM-ul nu vibreaza, iti spun eu Nu are voie, are arbori de echilibrare Daca vibreaza, ceva nu e OK Reglaje improprii sau uzura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Ai verificat tensiunea de incarcare? Poate e defect releul de incarcare si iti baga 16-17 V Cristi, TDM-ul nu vibreaza, iti spun eu Nu are voie, are arbori de echilibrare Daca vibreaza, ceva nu e OK Reglaje improprii sau uzura o fi cazul sa verific jocul la supape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 o fi cazul sa verific jocul la supape Pt supape, iti recomand cu caldura sa te duci la k&log . Te rezolva repedeeeeee. In sfarsit, azi am reusit sa recuperez motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Cred ca e de la releul de incarcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate