Sari la conținut

Grupul Posesorilor De Yamaha Tdm

bcristian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fiindca tot e activitate redusa in perioada asta, io va propun sa facem un poll in care sa propunem cateva date si locatii pentru intrunirea nationala din anul acesta. Ce ziceti?

:rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrucat am promis ca voi face update si pentru ca, asa cum se stie, forumul TDM nu mai functioneaza ca sa adaug acolo aceste date statistice, iata, aici, noutatile legate de consumul de ulei la mobra mea :

ulei Castrol Power 1 Off Road 10W40 - 0,7 litri la 3500 km.

Initial m-am speriat, mai ales cand mi-a spus Cava ce a patit el, si am pus ulei prea mult(am completat 500 ml). Ieri am controlat uleiul si era la nivelul la care mi-l pusese Patrick. Concluzia este ca nu am un consum de speriat. Intrucat ma panicasem atunci si am mai cumparat 1 litru, voi continua cu acest ulei pana voi termina si acel litru (din care, acum, mai am jumatate de bidon). Sa vad cat ma duce. Teoretic, daca se pastreaza acelasi ritm, ar trebui sa mai fac 2500 km, ceea ce ar insemna ca fac 6000 km cu 5 litri de ulei.

Link spre comentariu

Asa se spera :D

Altceva... voi ce casti folositi si cum stati cu zgomotul?

Pe mine m-a mancat palma si am dat comanda de asta:

204734_410_FR_10.JPG

Salut. Asta nu e mancat in palma....pe mine m-a mancat in palma cand mi-am luat un Schuberth C3. Imi plac foarte mult castile flip up, si dintre toate pe care le-am avut, asta e de departe cea mai silentioasa si cea mai usoara, iar pin lock-ul chiar functioneaza....nu se abureste neam.

Link spre comentariu

Asa se spera :D

Cat platesti, atat primesti

La 69 euro nu te astepta la senzatii tari, ci doar la zgomote

Si, vorba lui Jerlo, asta nu e mancat in palma, e o casca din partea inferioara a clasei medii, si eu am Caberg

Mancat in palma se poate spune de la 200-250 euro in sus, dar pretul nu reflecta intotdeauna si calitatea

Schuberth C3 isi merita banii, dar ce bani!

Editat de Korben Dallas
Link spre comentariu

Important este ca are 5 stele la testul Sharp prin urmare nu-mi voi crapa bostanul prea usor.

In alta ordine de idei, nu-mi pot permite o casca mai scumpa, chiar si pentru asta am primit o sponsorizare de 50 E. Avand in vedere ca nu aveam de gand sa-mi cumpar anul acesta casca (am vrut sa folosesc tot stiftul de casca "enduro" de acum 15 ani :D ), eu zic ca e ok. Acuma ce-o fi o fi.

P.S. Acum am observat ca fratelui meu i-am comandat cea neagra si mie mi-am luat:

504009_410_FR_12.JPG

Ce tare... motor negru / casca alba (cu putintel negru) ;))

Intr-adevar, Schuberth C3 este dintr-o alta clasa la care putini ajung.

Link spre comentariu

Eu am luat anu trecut Nolan N85, 3 ani am mers cu un Laser de 65 euro prin care sufla vantul ca in preerie si din fericire am reusit sa imi bulesc urechea stanga :( Am tras un curent de mai mare dragu.

In schimb acest Nolan se comporta excelent, nu am avut probleme de aburire deloc. Singura chestie ce am observat la el ca pinlocu din cauza vibratiilor se misca si el si a zgariat plexidul exterior in partea superioara din cauza prafului ce se depune intre cele doua plastice. Dar e o chestie cu care pot sa ma impac.

Uite cum aratam pe Tdm uri eu si Lewique. Eu sunt cel cu Xenon

ps: Linx lucreaza la SMURD?

post-35521-0-09548600-1326275530_thumb.jpg

post-35521-0-82300700-1326275799_thumb.jpg

Editat de Fotok
Link spre comentariu

Bag si eu poze cu casca mea nevajaitoare. Scuzati mushtele, n-am avut inima sa le deranjez :D

post-7986-0-56839900-1326280571_thumb.jpg

post-7986-0-76778600-1326280576_thumb.jpg

Mi-am luat la un moment dat o integrala Nolan de 130 de euro, N-someshit, nu mai tin minte modelul. M-am dat de 3 ori cu ea si i-am donat-o neveste-mii. A mea e mai misto, te face voinic, intareste muschii gatului :D

Link spre comentariu

Eu am un Lazer Fiber Pro care a fost 200euro in magazin, eu l-am luat cu 400ron aproape nou cu pinlock(nu se abureste deloc)

Foarte multumit doar ca in 3 ani s-a zgariat viziera si acum ar trebui schimbata, doar ca e 170 lei daca imi aduc aminte bine una noua cu pinlock.

Link spre comentariu

204734_410_FR_10.JPG

Si io, ca si Nicu, sunt de parere ca nu te-a prea mancat palma! :)

Io am avut un Caberg si nu prea am cu ce sa-l laud. In afara faptului ca avea ochelar incorporat.

Am un AGV K3 care este o casca foarte buna si silentioasa.

Si, la fel ca si Jerlo, am zis ca merita sa-mi scutur buzunarele pentru o casca si mai sigura, si mai silentioasa. Asa mi-am luat Schuberth-ul C3. Iar confortul si silentiozitatea sunt la ele acasa in aceasta casca.

Editat de Leaveyou
Link spre comentariu

Cand am spus ca m-a mancat palma ma refeream la faptul ca "nu am avut ce face si mi-am comandat casca" :D , nu ma mananca palma in functie de pret ci doar faptul in sine. :ok:

Stiu ca e prea ieftina, dar finantele sunt pentru motor deocamdata.

Link spre comentariu