Sari la conținut

Grupul Posesorilor De Yamaha Tdm

bcristian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multe mobre se cumpara in ultimul timp...

Oare a mea de ce nu se da, e prea veche, sau cer eu prea mult?

bre si eu am pus-o la vanzare dar numai ca doar pe forum. poate ca ar trebui pusa peste tot, bikeshop, mercador, tocmai, etc. tre sa-mi fac timp pt asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am schimbat si eu uleiul, bujiile, ocazie cu care mi-am fabricat si o cheie de bujii...din cauza ca din 2 truse de scule si nenumarate tubulare de tot felul, nu am gasit una tiganeasca printre ele...asa ca am 'tiganit' eu una de 17 :) Deci cine e prin C-ta si are nevoie, pot ajuta si eu cu o cheie de bujii, eventual si cu manopera, gratis bineinteles... Singura chestie ar fi ca... mi-a mancat catelul un cauciuc de la o pipa de bujii :-L acum nici la rabla aialalta nu am sa iau ca sunt altfel pipele... Are si cauciucul ala din josul pipei rolul ei, nu e esential, dar m-a enervat gratuit faza. X-( Altii le pregatesc de iarna...eu o pregatesc de...sezon...

Link spre comentariu

Nu ai inteles, la mine mobrele nu hiberneaza :D Ce friguri trageam cu zxr-ul...acum am un echipament mai de doamne ajuta, prietena la fel, mai trebuie niste manusi serioase, anul trecut nu aveam probleme chiar asa mari ca pegaso-ul avea hand-guarduri si mai oprea din aer...

Ma scuzi, dar nu am avut timp sa caut surubul ala, munca am facut-o la 'socru' in curte, pe la garaj la bunica nu am avut timp sa trec saptamana trecuta...

Link spre comentariu

Daca te uiti doar la carene e ok, dar combinatia carene - jante nu mi-a placut.

Oricum, nu trebuie sa intri in panica, se va gasi un cumparator si pentru mobra ta pentru ca este bine intretinuta.

Link spre comentariu

Chiar ma gandeam sa imi sablez si sa vopsesc jantele.

Ce culoare ar merge?

Alb ar fi misto de tot, dar trebuie intretinute...

Intradevar jantele sunt cam ochioase ... dar motorul pe general arata ft ft bine si se vede ca a fost intretinut.

Parerea mea e sa pui o banda reflectorizanta gri pe jante sa le mai ia un pic din rosul ala strident sau inchise cu ceva gen aerograf ... si neaparat colante pe carene .

Link spre comentariu

Am vazut un 3VD cu motor de 4TX, nu am cerut si nu stiu amanunte despre modificari, instalatii electrice etc, ce pot sa spun e ca functiona perfect si, cumva, motorul se "imbucase" impecabil in 3VD, daca te uitai pe dinafara, nu-ti dadeai seama de nimic, nu era vizibila nici o improvizatie. Nu am stat sa studiez daca prinderile motorului sunt la fel, pe vremea aia oricum nu aveam TDM, stiu doar ca, la o privire superficiala, nu se observa nimic. Ceea ce imi spune ca se poate, si inca destul de bine.

Editat de Solon
Link spre comentariu