the Pig Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 cred ca dupa ce-mi revin cu banii o sa caut iar un tdm...exentual ca a doua mobra, pentru iesiri relaxante mai lungi. mi-e dor de tdm, desi cu viespea ma distrez de minune, dar e cu totul alta mancare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 cred ca dupa ce-mi revin cu banii o sa caut iar un tdm...exentual ca a doua mobra, pentru iesiri relaxante mai lungi. mi-e dor de tdm, desi cu viespea ma distrez de minune, dar e cu totul alta mancare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Ce va place sa exagerati :-) Goldwingul Tdm :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Goldwing nu e nici pe departe, dar pe sosea e un motor excelent. Ai avut ocazia sa te dai cu TDM si ai fost dezamagit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Eu cu seaua modificata si cu parbriz inalt am facut si 500 km in aceeasi zi fara sa ma doara nimic. Nici macar buzunarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Nu dezamagit, doar ca unghiul de pliere a genunchilor si mai ales protectia la vant nu erau satisfacatoare pentru mine. E o moto foarte ingusta, nici nu poti astepta protectie de RT. Ca allrounder e excelent, pana la touring pur mai are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Daca Tdmu e ingust.Transplantu cum e??? M-am plimbat vreo 10 km cu un transplant si aveam impresia ca merg pe o bicicleta. Oricum sunt categorii diferite,deci nu prea se pot compara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 tdm-ul este un motor genial. eu l-am vandut din cauza unei datorii destul de vechi. cu prima ocazie imi iau iar ...si tot 4tx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Imi vand TDM-ul, ca vreau sa trec la un enduro touring: /index.php?/topic/720597-vand-yamaha-tdm-900/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Nu dezamagit, doar ca unghiul de pliere a genunchilor si mai ales protectia la vant nu erau satisfacatoare pentru mine. E o moto foarte ingusta, nici nu poti astepta protectie de RT. Ca allrounder e excelent, pana la touring pur mai are. Partea cu unghiul picioarelor am mai auzit-o exemplificata ca un minus al motocicletei. Pe mine nu m-a deranjat nicioadata. 46le meu se potriveste excelent in peisaj. Protectie la vant nu are nici pe departe precum un turing, dar nici nu e deranjant atat de tare. Nu e turing in niciun caz, dar am facut 1000 de km intr-o zi si a doua zi am luat-o de la capat. Pentru mile eating in jurul lumii se gasesc scule mai potrivite, doar ca sunt mai scumpe si consuma mai mult. Pentru 10.000 de km in Bucuresti in fiecare an si excursii de sute de km pe zi e greu sa gasesti motor mai bun. Cand voi face 10.000 pe an in afara si eventual cu pasager ma voi orienta spre un XTZ1200. Pana atunci, TDM for the win. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Cand voi face 10.000 pe an in afara si eventual cu pasager ma voi orienta spre un XTZ1200. N-ai gusturi rele deloc:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Cred ca suntem multi care ne-am da TDM-ul daca ar fi vorba de un XTZ1200, eu probabil il tin pe asta pana o sa imi permit unul din ala. P.S. : Exagerez, mi-ar placea si un 990 Editat Noiembrie 21, 2014 de dagosh88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Ete na ! sa fim seriosi cui nu iar placea ceva si mai si, dar tdm-ul la pretul care il iei si ce satisfactii ai de la el (pret -performante) nota 11x Apropo de distante ..... facusem si eu 1000 de km dintr-un foc doar opriri scurte de nevoi sa nu mai zic si o ploaie de aia zdravana vreo 500 km non stop si am ajuns cu bine si fara sa ma simnt rupt sau ceva probleme , chiar am ramas surprins ca eram ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Salutare, Am facut si topic separat, iar apoi mi-a venit ideea sa scriu aici. Sunt in cautarea unei mobre, in speta Yamaha TDM 900. Astfel, am rugamintea daca vreun posesor de Yamaha TDM 900 are placerea si disponibilitatea sa ma lase sa urc pe o asemenea mobra pentru a vedea pozitia de mers. (nu sunt vreun dilau care sa ceara o plimbare cu mobra omului). Ma intereseaza o mobra pentru touring, dar care sa o folosesc si zi de zi in oras. M-ar tenta aceasta moto ( http://sermoto.ro/in...&product_id=510 ), dar nu as vrea sa imi fie adusa in fata blocului tocmai de la Cluj-Napoca, pentru a fi dezamagit din cine stie ce motiv. Multumesc anticipat! Du-te la Ambulanța Moto că am io un TDM 900 acolo. Poți să te urci pe el și să faci și-o plimbare scurtă , prin zonă, ca să-ți dai seama care-i șmecheria cu mobra asta. Sunt convins, însă, că-ți va plăcea mobra. E beton! Io am rămas încântat după ce-am făcut vreo 200 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Du-te la Ambulanța Moto că am io un TDM 900 acolo. Poți să te urci pe el și să faci și-o plimbare scurtă , prin zonă, ca să-ți dai seama care-i șmecheria cu mobra asta. Sunt convins, însă, că-ți va plăcea mobra. E beton! Io am rămas încântat după ce-am făcut vreo 200 km. ai tu un 900? wtf? » Post actualizat in 22 Nov 2014 17:31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 De ce să n-am? E interzis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 e imoral si injust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 cum au altii de toate...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 @Traian : hai că-ți vând ție 900-le ca să fie moral! @Marcel : dacă n-ai fi vândut mobra, acum aveai și tu...de toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) am mobra mi-am luat o honda hornet S Editat Noiembrie 23, 2014 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) am mobra mi-am luat o honda hornet S Rusinicaaaa !!!! ziceai ca iei 4tx da clar ca nu iti e rusine cu hornetu S ai noroc la el !!! Editat Noiembrie 23, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 nu bre, hornetul l-am luat de o luna. am zis ca o sa-mi iau 4tx cand or veni vremuri mai bune si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 @Traian : hai că-ți vând ție 900-le ca să fie moral! @Marcel : dacă n-ai fi vândut mobra, acum aveai și tu...de toate! pai da, da dupa aia tre sa vand 850-ul, ca pe urma is eu in imoralitate =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Nu dezamagit, doar ca unghiul de pliere a genunchilor si mai ales protectia la vant nu erau satisfacatoare pentru mine. E o moto foarte ingusta, nici nu poti astepta protectie de RT. Ca allrounder e excelent, pana la touring pur mai are. Dupa multi ani si multe mii de km cu Transalpul, pot sa ti spun ca diferenta e serioasa. Cat priveste unghiul la picioare, da te cu un VFR la drum lung sa vezi acolo problema. Pentru mine a fost motivul pentru care am schimbat motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 O sa incercam sa facem niste crashbaruri pt TDM 900 la Heavyduties. Daca doreste cineva sa zica. Crashbarul e vopsit in camp electrostatic si e bine facut. La Andrei a ruginit foarte putin acolo unde s-a dus vopseaua dupa ce a cazut. De asemenea cand a pica motocicleta avea 3 puncte de sprijin, crashbar, suport picior si toba, deci carena scapa daca nu dai foarte tare cu ea de pamant.Pretul discutat ultima oara este de 65-70. Depinde daca trebuie sau nu suruburi speciale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate