Fire929 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 MA scuzati ,vreu sa rectific ceva... avea casca da ia sarit de pe cap ( acum am vb cu un prieten din politie care a fosta acolo... ma scuzati pt gresala . A sarit? cum naiba a sarit ?!!?? Nu era legata !?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 nu ..se pare nu sia legato cand a plecat doamne ..numai daca isi prindea casca aia nenorocita poate avea o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Ma cam enerveaza posturile astea lamentative, sau cu remarci tip asa-i trebuie... Omul stia foarte bine ce face, a vrut senzatia vietii lui si a obtinut-o. Si-a dorit o limita de depasit si a depasit-o. Nu poti stii ce se afla dupa o limita decat dupa ce ai trecut de ea. El a trecut, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Stiu ca nu mai e cazul sa vorbesc...despre purtatul castii [ se pare ca a avut..da' degeaba daca nu a fost legata] . Am venit de dimineata din Grecia, am fost cu baietii la circuit la Serres. Nu stiu daca am vazut 3 motociclisti cu casca.........nu aveau niciun fel de echipament... Culmea, scuteristii si mopedistii...purtau casti in numar mai mare fata de motociclisti.... Am auzit ca acolo...rata mortalitatii la accidentele moto este de 80% R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R.I.P. Se intampla, mult, mult prea des. Cred ca nu ar trebui sa iesim pe motoare fare casca integrala - asigurata si armura. Nu mai zic de manusi si etc. Totusi cum a pierdut controlu, ca pe drum drept practic motoru merge singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Saracul de el, si cand te gandesti ca plecase la o plimbare... si a iesit o ultima plimbare lunga... off-topic: sa vezi in India cum este cu echipamentul, cred ca nici macar 1% nu au asa ceva si se mai merge si total haotic off topic: In Deli am vazut o taraba unde se vindeau casti sparte pentru cei ce nu aveau bani sa-si permita una second hand dar macar nesparta. Pe de alta parte, oamenii aia sunt pe 2 roti de la o varsta frageda si capata experienta necesara pentru a pastra controlul chiar si daca sunt 3 adulti pe un motor, strazile si traficul rar le permit viteze mai mari de 40 la ora. Acolo nu oricine are bani sa-si permita un motor mai mare de 150cmc iar majoritatea nici nu au nevoie de mai multi cmc, tocmai pt ca tin la viata lor. Editat Martie 19, 2007 de Semaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 retrag tot ce am zis, asta da ghinion... trebuia sa lege casca aia calumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Oameni buni, hai sa ne interesam mai bine de cele intamplate inainte de a pune o stire de senzatie!Nu imi place deloc sa citesc la sectiune asta dar deja s-a mai intamplat ca prima relatare sa fie tot modificata si noi sa nu stim exact ce s-a intamplat. Acu o sa vina si o sa zica ca casca era legata dar era model din asta ieftin nu din ala sigur si a sarit dupa primul impact! Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 ...si ca nu avea viteza si de fapt era pieton! si nu a murit, ci s-a nascut, si era sange de pe la placenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Ma cam enerveaza posturile astea lamentative, sau cu remarci tip asa-i trebuie... Omul stia foarte bine ce face, a vrut senzatia vietii lui si a obtinut-o. Si-a dorit o limita de depasit si a depasit-o. Nu poti stii ce se afla dupa o limita decat dupa ce ai trecut de ea. El a trecut, nu? Tare imi e teama ca nu stia ce face, dim mom ce nu si-a legat casca!!! Iar limita de care vorbesti, nu cred ca e una de trecut, sau, ea sa fie un deziderat al cuiva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 r.i.p. d-zeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 din cate am auzit motorul era la service pentru vopsit. baietii de acolo l-au sunat pe proprietar sa ii lase sa faca o tura. unul dintre ei a facut celalalt a facut numai jumate. probabil nici carnet nu avea. daca e serviceul care il stiu eu, imi aduc aminte ca aveau un ij acolo cu care se mai dadeau. probabil avea casca de la ij. oricum 19 ani.. Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Ma cam enerveaza posturile astea lamentative, sau cu remarci tip asa-i trebuie... Omul stia foarte bine ce face, a vrut senzatia vietii lui si a obtinut-o. Si-a dorit o limita de depasit si a depasit-o. Nu poti stii ce se afla dupa o limita decat dupa ce ai trecut de ea. El a trecut, nu? dar cum o sa ne spuna ce e "dupa"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v00d00 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 si sambata si duminica s-a plimbat incontinuu prin oras, ba chiar sambata seara l-am vazut doar cu o sapca pe cap. si motorul avea etrierii fata scosi de pe discurile fata sambata... se prea poate sa fi fost la fel si duminica service-ul e pe strada la mine si l-am tot vazut accelera si se oprea si iar jar si tot asa... pacat de el! RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 orice fel de cuvinte nu mai au nici un rost! Sa ii fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 da..nu avea frane in seara pe fata in seara accidentului... zibru era legat de cadru .. mergea doar cu frana de motor si frana pe spate cred ... pacat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Inconstienta totala... Am vazut la stiri povestea... Poate nu e 100% exacta fata de realitate, dar totusi denota o lipsa de discernamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Fara nici un fel de suparare dar omul asta facea mai mult cascadorii decat mers pe motor. Poate decat sa spunem zeci de rip sa scriem un mare: ATENTIE INCONSTIENTA PE 2 ROTI UCIDE ! Si poate asa urmatorul o sa se gandeasca inainte sa se urce pe un motor fara frane fata si cu o casca pusa la misto , fara echipament cand ii da gaz deoarece data viitoare s-ar putea opri in masina unui om nevinovat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R.I.P. condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usernome Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 cand am auzit de un prieten ca a picat examen de moto fiindca nu si-a legat centura de siguranta (bareta la casca) eram pe jos de ras. acuma ii dau dreptate politistului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 Ma gandesc cu groaza ca incepe sezonu ..nici nu stii ce sa mai faci cand vezi cati mor in juru nostru... Incepi sa te intrebi daca , chiar merita Oare cati vor mai pleca dintre noi anu asta datorita unei pasiuni care nu iarta Sa speram ca nimeni PURTAI TOT TIMPU ECHIPAMENT!!! SI LEGATI-VA CASCA ...nu conteaza ca mergi pana la piata sau in alta tara.. Poate insemna diferenta dintre viata si moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate