john17 Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 La Geți - Balta Albă: Cred că Mobra asta am văzut-o anul trecut în oraș (Buzău) când mă întorceam de la ediția precedentă a întrunirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 14, 2019 Share Postat Septembrie 14, 2019 Gata de RAR..m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marioneta Postat Septembrie 17, 2019 Share Postat Septembrie 17, 2019 Salut! Poate sa imi zica cineva ce dimensiuni au sabotii de frana originali de pe Mobra 50? Am incercat TRW MCS831 130x25 mm dar cumva nu se potrivesc (stau cumva descentrati). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 Astazi am reusit cu succes sa fac CIV, certificat autenticitate si ITP pe 2 ani, contra sumei de 404.20 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 20, 2019 Share Postat Septembrie 20, 2019 Faină Mobrishka! Felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 Si primul drum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Felicitari maxime!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Multumesc de urari! Mai pun cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Foarte frumoasa Mobra felicitari pentru proiect! Insa am si eu doua intrebari, burdufele de la furca fata de la ce provin? SI oglinda de pe ghidon ese cea originala sau ai adaptat alceva daca da ce mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Salut. Burdufele sunt cumparate de pe aliexpress, vreo 17 lei perechea parca, dar sunt la diametru cam la limita mergeau un pic mai largi, si au diverse culori (negru, albastru, verde, rosu cred ca si galben). Oglinda este cumparata de la decathlon 25 lei, ca solutie provizorie pana gasesc ceva mai potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 Bună ziua. Are cineva idee cum pot înlocui redresorul de seleniu cu ceva ceva mai ok deoarece nu îmi încarcă? Parca văzusem pe aici o schema electrica cu diode și releu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 Acum 21 minute, cornelilinca84 a spus: Bună ziua. Are cineva idee cum pot înlocui redresorul de seleniu cu ceva ceva mai ok deoarece nu îmi încarcă? Parca văzusem pe aici o schema electrica cu diode și releu. La ce moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 (editat) Salutare! Am si eu o intrebare: Sunt cadrele de Mobra din diferiti ani identice sau difera in vreun fel? Ma intereseaza in mod special daca primul model de Mobra (cea cu bascula pe fata si stop napolitana) a avut un cadru diferit fata de cele care i-au urmat. Editat Octombrie 17, 2019 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cătălin ST Postat Noiembrie 10, 2019 Share Postat Noiembrie 10, 2019 Sall am o monta hoinar de vanzare cnv interesat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Noiembrie 16, 2019 Share Postat Noiembrie 16, 2019 Salut. Un pret orientativ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Noiembrie 16, 2019 Share Postat Noiembrie 16, 2019 La 19.07.2019 la 19:08, johnyebravo a spus: Rotitele ...... Embleme... De unde ai achiziționat stickerele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Salut. Am plecat de la poza asta de pe net si cineva le-a prelucrat in nu stiu ce program de grafica apoi le-a imprimat pe autocolant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marioneta Postat Noiembrie 25, 2019 Share Postat Noiembrie 25, 2019 Salut. Imi poate trimite cineva poze (ambele parti) cu prinderea originala a rotii din fata in furca la mobra 50 super. am impresia ca la mine ceva a fost modificat. lipseste o bucsa sau asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Uite aici cum vine la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marioneta Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) 4 hours ago, johnyebravo said: Uite aici cum vine la mine. perfect. multumesc. despartitorul din partea cu frana cred ca e prea lung. iese afara opritorul ala din capacul de la frana din locul lui din amortizor. Editat Noiembrie 28, 2019 de marioneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Vezi ca acolo bratul furcii este reglabil pe ax, il apropii de capacul franei pana intra boltul de pe capac in totalitate in amortizor. Si nu este despartitor este axul propriu zis care se blocheaza la fata capacului de la frana. Editat Noiembrie 28, 2019 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marioneta Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Just now, johnyebravo said: Vezi ca acolo bratul furcii este reglabil pe ax, il apropii de capacul franei pana intra boltul de pe capac in totalitate in amortizor. aha! ok o sa incerc. multzam. Just now, johnyebravo said: Si nu este despartitor este axul propriu zis care se blocheaza la fata capacului de la frana. dar diametrul axului este semnificativ mai mic decat gaura din amortizor, chiar si daca e strans surubul la max. sigur nu e ceva acolo in care intra axul in furca? Just now, johnyebravo said: Vezi ca acolo bratul furcii este reglabil pe ax, il apropii de capacul franei pana intra boltul de pe capac in totalitate in amortizor. Si nu este despartitor este axul propriu zis care se blocheaza la fata capacului de la frana. cam asa arata la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 Ce ai tu acolo pare a fi axul de la roata spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 Axul trebuie sa aiba doua cote. Al tau are una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Decembrie 31, 2019 Share Postat Decembrie 31, 2019 LA MULTI ANI tuturor detinatori de MOBRA si HOINAR . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate