Sari la conținut

Aprilia RS 125 <VS> Honda CBR 125

Ce ati prefera dc ati avea A1 si nu ati putea lua un motor mai mare ?  

1.001 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 774
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

:ok: nu inteleg de ce s`a format "razboiul" asta....pana la urma tot motoare sunt!normal chestii bune dar si dezavantaje pt k daca s`ar fi facut motocicleta perfecta probabil toti(cu a1 sau icnepatori) aveam acea minunata combinatie dintre cele 2....asa k hai mai bine sa ne bucuram de ele si sa lasam prostiile astea... :rock:

chiar asa..hai la plimbare cu ele

:wave: :duel:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stie cineva cat costa setu motor la aprilia rs 125?si cat costa segmentarea?si consumul ei normal?(nu forjata).

am auzit pe cineva care si-a calat rs`ul din cauza la un burnout si la costat 12 mil sa faca motoru. dak mergi linistit adik 5000-7000 rpm consuma 5-6%..

Link spre comentariu

Right on adinna!

si apropo cea mai buna motocicleta e aia pe care o ai(sau pe care o vei avea)

Oricum sunt curios cu vor arata viitoarele Cbrica si Rsica:) si dk urmatorul RS o sa fie in 4t si ce performante vor avea;)......pana atunci asfalt uscat si km fara incidente!:ok:

da da da!CBRica rullz! :duel:

Link spre comentariu

Am 43.000 mii km pe CBR-ica. Doamne ajutaaaaaaaaa sa nu ma lase acu inainte de bac ca inebunesc :D :rock:

lol si ai schimbat vreodata setu motor sau macar segmentii?cum trage acum fata de cum era noua? :rock:

Link spre comentariu

lol si ai schimbat vreodata setu motor sau macar segmentii?cum trage acum fata de cum era noua? :D

Eu i-am pus set motor 166cm3 Malossi la 37.000,dar nu era nevoie.Motorul trage la fel ca atunci cand era nou.

Link spre comentariu

Facem eu pe CBR cu 2 pers un CBR stock muci,si ala era singur pe CBR stock.Acum nu mai trage asa bine ca nu am ambreaj si filtru de aer nu e curatat.Nu prea m-am mai ocupat de ea.

Link spre comentariu

Cea mai aiurea comparatie. Aprilia Are motor rotax, motor de competitie, fuge, consuma, si nu e indicata pt drumuri lungi, asta stim cu toti.

Un motor in 4 t e fiabil, merge la drum lung fara probleme, datorita bai de ulei are parte de o ungere extrem de eficienta, dar astea le stim q toti.

Link spre comentariu

salut

pai a mea consuma vreo 3.3 dar merg destul de turat cu ea....cam 2.7 ia daca mergi normal si de fuga se duce in 140 cam asa........nush a lu cobraart cat se duce dar a lui e oricum tunata;)

Asfalt Uscat! sau Fir Intins!:cheers:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Ma cam indoiesc ca a ta ia 140,dar in fine...a mea ia tot 140 ...pentru viteza mai mari trebuie sa schimb pinionu de pe fata sau cel de pe spate.Consumul nu l-am facut niciodata. :P

Link spre comentariu

Pai sa vedem: cbr arata a tzantzar, dar scoate un sunet mijto, iar rs-ul arata mai mult a motor, dar toarce ca un "tzantzar". Clasa 125 este dedicata incepatorilor, in special adolescentilor.

Eu nu cred k este important sa "prinda mult", ci sa fie manevrabila si fiablia, sa se poarte excelent in oras. Nu mai vorbiti de liniutze cu motoare de 125 k la demarajul 0-80kph in 9 s te ia si o dacie. scopul acestor motoare e altul.

si mie mi-a palcut mai mult rs-ul. este mai solid, parca. iar cbr-ul are rotile de cursiera, dar daca stai sa citesti discutia aia de 18 pagini iti dai seama k tot cbr-ul e superior.

si este si mai ieftin q 1000 eu

va salut, ca oricum asfaltul este cam ud :) :)

in 9 secunde tu auzi ce vb poate te referi la cbr ca rs-ul meu prinde in 6s suta asa ca nu stiu tu de unde ai informatile alea daca nu crezi hai ca te duc la o tura sa vezi :) :scratch:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

sal all... sunt nou p`aci.. am citit ce a-ti postat voi deoarece vreau sa-mi cumpar aprilia rs 125 sau honda cbr 125... va rog spuneti-mi si mie ce sa aleg.. Mentionez ca as vrea una pe care s=o tin vreo 2 3 ani.. sa arate bine.. sa atraga gagici .. . am mai mers de cateva ori pe motor si am 16 ani.. care e mai buna pt mine pt inceput .. si care sa indeplineasca conditiile.. :D

Link spre comentariu

Eu as alege RS125..1 pt ca am si eu si 2 pt ca Aprilia e firma buna si aprilia are un aspect Sport si e foarte frumos finisata!INCONTESTABIL!

:moto: Hai ca am auzit-o si pe asta...Honda nu este firma buna sau ce? Aspect sport are....Honda nu este foare bine finisata? Hai ma?

Eu as alege RS125..1 pt ca am si eu si 2 pt ca Aprilia e firma buna si aprilia are un aspect Sport si e foarte frumos finisata!INCONTESTABIL!

Link spre comentariu

pun pariu ca habar ai despre ce vb :moto:

Link spre comentariu

ba ce oameni....stiti ce inseamna incontestabil???..si pana la urma e parerea mea si nu ar trebuie sa o comenteze nimeni...cum nici eu nu ma bag peste parerile celorlalti in fine...sa ziceti si voi ceva ca sunteti nush ce...si cautati asa de curiozitate ce inseamna incontestabil..:moto:

Costy Clipcea ma refeream ca e foarte frumos finisata si ca Aprilia e firma buna....da vad ca nu prea intelegi EU nu am zis ca Honda nu e firma buna si nici nu am zis ca cbr 125 nu e frumos finisat...vezi cum iti dai cu parerea asa...

Link spre comentariu

sal all...eu cred ca va certati degeaba...nu prea are rost sa va aprindeti asha :bounce: :ok:!

si eu am rs dar nu de ff mult timp...cam de 1 sapt mai exact ;) si sincer inka nu am apucat sa profit la maxim de el(logic)..dar dupa parerea mea este mai bun decat cbr...cel putin al meu se infige super..mai ales dupa 6-7000 de rotatii si dupa viteza a-3-a si sunetu este chiar ok!:D...singura problema este fiabilitatea :D...adevaru e ca de cand l-am luat a stat mai mult in garaj si asta ptr ca mi s-au stricat pe rand acc,ambreiaju...niste probleme la electricitate...si alte chestii minore!...al meu e si second hand si nush prin ce a trecut inainte :lol: !..o sa l pun la punct incet , incet si o as fie ca nou :lol: :baldy: :lol: :lol: !sal si ne mai auzim! :rock:

Link spre comentariu

sal all...eu cred ca va certati degeaba...nu prea are rost sa va aprindeti asha :bounce: :ok:!

si eu am rs dar nu de ff mult timp...cam de 1 sapt mai exact ;) si sincer inka nu am apucat sa profit la maxim de el(logic)..dar dupa parerea mea este mai bun decat cbr...cel putin al meu se infige super..mai ales dupa 6-7000 de rotatii si dupa viteza a-3-a si sunetu este chiar ok!:D...singura problema este fiabilitatea :D...adevaru e ca de cand l-am luat a stat mai mult in garaj si asta ptr ca mi s-au stricat pe rand acc,ambreiaju...niste probleme la electricitate...si alte chestii minore!...al meu e si second hand si nush prin ce a trecut inainte :lol: !..o sa l pun la punct incet , incet si o as fie ca nou :lol: :baldy: :lol: :lol: !sal si ne mai auzim! :rock:

salut, pot sa iti spun eu o parte din ce a fost din motorul tau inainte...tu l-ai luat de la marius din rm valcea nu ? inantea lui la avut unu din giurgiu...pot sa spun ca motoru a fost praf, aprinderea era praf...carburatorul praf si el...consuma vreo 12% nu tragea deloc si cand la luat marius din valcea a mers 100 si ceva de km si a ramas fara benzina..si facuse plinul in gr...a fost cazut pe partea dreapta si carena era plina de kit care era crapat si nu mai avea stickerul chesterfield...si din ce am vb cu marius a schimbat aprinderea carburatorul i ambreiaju cica de vre 2 ori....si se lauda ca prinde 180 da cat a fost in gr mai mult de 140 nu putea..bafta si ai grija de el si sper sa nu ai probleme.

Link spre comentariu