Larry teparu' Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 PS: cu febra muschiuloasa cum stati? Eu am febra la mucii ki de la gat dar ce a fost mai greu a trecut. ...Si cum supuneam....la primul damb am observat ca scrie ceva pe ghidon asa ca m-am apropiat sa citesc. Cum sa ne lasam de cross ??? NEVER !!! Data viitoare citim instructiunile. Drit wise with shane watts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pe mine m-a luat febra la piciorul stang si ma dor si coastele tot pe stanga.Cred ca la o aterizare mai de sus ,mi-am tras un cot in coaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Fii atent ca a innebunit lupul... Dupa ce ca ne-ai rapit-o (mie si lui Oryon), ne mai faci si in ciuda . Lasa, lasa, ca se intoarce ea roata . Nu sunteti fiabili L.E. retrag tot ce am spus despre ea de bine, am facut-o sa sa se simta mai bine dupa ce toata noaptea am fost suparat pe ea Editat Octombrie 28, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ati trecut mei careva pe la Sebi sa va luatzi filme sau tot in sticku' meu e baza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Dupa ce ca ne-ai rapit-o (mie si lui Oryon), ne mai faci si in ciuda . Lasa, lasa, ca se intoarce ea roata. Nu sunteti fiabili L.E. retrag tot ce am spus despre ea de bine, am facut-o sa sa se simta mai bine dupa ce toata noaptea am fost suparat pe ea Buei piticu-leee veninoss sa te vad cum sari ca kanguru' pe dealuri si mai vb noi dupa ce te doare si unde PS: intai sa te vad cum te urci si cum stai in sa Stiku o sa fie de baza! sau sper sa vina si Sebi cu un cd/dvd cu filmul din turn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Dupa ce ca ne-ai rapit-o (mie si lui Oryon), ne mai faci si in ciuda . Lasa, lasa, ca se intoarce ea roata . Nu sunteti fiabili L.E. retrag tot ce am spus despre ea de bine, am facut-o sa sa se simta mai bine dupa ce toata noaptea am fost suparat pe ea nu,nu,nu! nu poti sa faci asta! nu poti sa retragi toate vorbele alea frumoase! asa-i ca nu? please! pretty please! @ shuvyx : uite si tu ce privire si ce atitudine a trebuit sa suport din partea ta toata seara : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Dupa ce ca ne-ai rapit-o (mie si lui Oryon), ne mai faci si in ciuda . Lasa, lasa, ca se intoarce ea roata . Nu sunteti fiabili L.E. retrag tot ce am spus despre ea de bine, am facut-o sa sa se simta mai bine dupa ce toata noaptea am fost suparat pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu,nu,nu! nu poti sa faci asta! nu poti sa retragi toate vorbele alea frumoase! asa-i ca nu? please! pretty please! @ shuvyx : uite si tu ce privire si ce atitudine a trebuit sa suport din partea ta toata seara : Deci, a 2-a poza e mortala )...cum stam amandoi si nu ne bagam in seama Buei piticu-leee veninoss sa te vad cum sari ca kanguru' pe dealuri si mai vb noi dupa ce te doare si unde PS: intai sa te vad cum te urci si cum stai in sa Numa' de-al dreacu o sa-mi pun bocanci a la Spice Girls ma !! Ai naibii voi de simpatici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vine cineva la arc in seara asta? Daca da, la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Vine cineva la arc in seara asta?Daca da, la ce ora? eu si cornhholio. pe la 18.30, cam asa. Editat Octombrie 29, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Care vreti sa mergeti vineri aici: /index.php?showtopic=281194 Spuneti ca sa rezervam locuri, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 eu si cornhholio. pe la 18.30, cam asa. Multumecs pt raspuns! Sa ma trageti de maneca, in cazul in care nu va observ... Sunt cu Pegasul albastru de Bv, imposibil sa ma ratati (nu cred ca mai e vreun Pegas pe acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Multumecs pt raspuns!Sa ma trageti de maneca, in cazul in care nu va observ... Sunt cu Pegasul albastru de Bv, imposibil sa ma ratati (nu cred ca mai e vreun Pegas pe acolo ) nu cumva ai fost si miercurea trecuta cu mela (serszo)? nenea cu plete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu cumva ai fost si miercurea trecuta cu mela (serszo)? nenea cu plete? Ighen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Ighen! no, atuncea noi suntem ea si el cu care ai stat de vorba, impreuna cu mela, la un moment dat, de se minuna mela de enduroaica mea micuta si cum incapem amandoi pe ea . asa ca imposibil sa te ratam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Care vreti sa mergeti vineri aici: /index.php?showtopic=281194 Spuneti ca sa rezervam locuri, ok? adica nu mai veniti cu noi in paw ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 adica nu mai veniti cu noi in paw ? Din pacate, eu si Ruxique ne certam pe carje de duminica incoace. Macar la Biker's putem merge cu masina pana aproape de intrare si nu sunt atat de multe trepte. Bineinteles, asta in cazul in care pana vineri seara eu pot sa-mi fac upgrade si sa trec de la la... baston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 intrebare : se mai tine zaiafet maine ca fiind joi ? rog raspuns. cu multumiri SORIN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Macar la Biker's putem merge cu masina pana aproape de intrare si nu sunt atat de multe trepte. Biker,s are parcare si in spate pt masini. Vezi ca Sambata daca e cald , betoaneeeeee intrebare : se mai tine zaiafet maine ca fiind joi ? rog raspuns. cu multumiri SORIN. se tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Din pacate, eu si Ruxique ne certam pe carje de duminica incoace. Macar la Biker's putem merge cu masina pana aproape de intrare si nu sunt atat de multe trepte. Bineinteles, asta in cazul in care pana vineri seara eu pot sa-mi fac upgrade si sa trec de la la... baston imi pare rau ca nu mai veniti, dar cum credeti voi ca este mai bine pentru voi. multa sanatate la amandoi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) tot mai multe marlanii se petrec in Bucurestiul asta... mi-am lasat mobra, ca de obicei, de 2 saptamani incoace, in curtea spitalului de boli infectioase victor babes. la o margine, cu un lant scurt de blocare pe discul fata. cand ma intorc ca omul de la stagiu o gasesc mutata pe celalalt sens, rotita la 180 de grade, cu oglinzile sparte, cu o amprenta de trotuar pe toba dreapta, zgarieturi pe mansonul de acceleratie, plastice laterale sparte la capete si lantul de pe disc "impregnat" in etrier. trecand peste furia de moment, de scurtul "damage report", de momentele cautarii unor martori (toata lumea nu a vazut nimic), ma resemnez si ma intreb de ce l-au lovit pe Domi? cu ce a gresit? nici macar nu are tobele goale, ci e asa cum l-a lasat mamica lui [fabrica desigur], in Italia! ne vedem diseara, tovarasi! aduce cineva un laptop(an)? ma gandeam sa aduc un DVD pt filmele de la Ciolpani ce circula momentan doar pe stick... Editat Octombrie 30, 2008 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ...ce tampenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 tot mai multe marlanii se petrec in Bucurestiul asta... mi-am lasat mobra, ca de obicei, de 2 saptamani incoace, in curtea spitalului de boli infectioase victor babes. la o margine, cu un lant scurt de blocare pe discul fata. cand ma intorc ca omul de la stagiu o gasesc mutata pe celalalt sens, rotita la 180 de grade, cu oglinzile sparte, cu o amprenta de trotuar pe toba dreapta, zgarieturi pe mansonul de acceleratie, plastice laterale sparte la capete si lantul de pe disc "impregnat" in etrier. trecand peste furia de moment, de scurtul "damage report", de momentele cautarii unor martori (toata lumea nu a vazut nimic), ma resemnez si ma intreb de ce l-au lovit pe Domi? cu ce a gresit? nici macar nu are tobele goale, ci e asa cum l-a lasat mamica lui [fabrica desigur], in Italia! ne vedem diseara, tovarasi! aduce cineva un laptop(an)? ma gandeam sa aduc un DVD pt filmele de la Ciolpani ce circula momentan doar pe stick... Bai frate, marlani adevarati! Baga-mi-as! Magari cu doua picioare! Poate daca avea alarma pe ea, ii mai speria, dar asa... Cine are bani de alarma sau cine se gandeste la cacanari d-astia? De curiozitate, banuiesti pe cineva? Oricum, vorbim la sedinta diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Hmm... ce ziceti, daca tot mi-am facut aparitia in seara asta la sedinta, credeti ca ar trebui sa postez si pe aici? Eu sunt Dorian... cum care Dorian!? Ala micu' cu Dominatoru de nu-l stia mai nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Hmm... ce ziceti, daca tot mi-am facut aparitia in seara asta la sedinta, credeti ca ar trebui sa postez si pe aici? Eu sunt Dorian... cum care Dorian!? Ala micu' cu Dominatoru de nu-l stia mai nimeni Nu-l stia nimeni... in afara de mine Daca te-ai simtit bine impreuna cu noi si ai de gand sa mai vii la "sedinte", bineinteles, esti binevenit sa postezi si aici. De altfel, daca urmaresti topicul de aici, pe langa "gogosi", mai stai la curent si cu ceva iesiri in grup, de cele mai multe ori foarte, foarte reusite. Si, bineinteles, ca posesor de Honda (Honda, da? ), cu atat mai mult capra/enduroaica, respectiv DOMINATOR, esti cu atat mai mult bine-venit. Asa, ca informatie statistica, in grupul nostru deja se pot numara lejer 5 Dominatori + 1 aspirant. Deci? Cine urmeaza? Nu atenteaza nimeni la unicitatea DR-ului? Ca Pegaso nu mai e unic (dar nu-s decat doua, hai 3, dar asta al treilea va deveni in primavara o... Honda Africa Twin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate