switch Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Inseamna ca ai bani sau nu tii la pasagera (ca la banii astia iti dai seama cam ce coaja de casca poti lua, nu?) In locul tau as face altfel: as alege o pasagera care are deja casca Depinde ce reducere gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Depinde ce reducere gasesc... reducere la ce? la pasagere poate ca la casti de alea buuune, nu cred ca ai sa gasesti la 60e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Daca aveam idei de Arai si Shoei nu ma uitam la oferte Scorpion stiti ceva de ele? EXO-400 in speta. Editat Ianuarie 26, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Daca aveam idei de Arai si Shoei nu ma uitam la oferte Scorpion stiti ceva de ele? EXO-400 in speta. Castile astea no name...nu prea sunt recomandate. Dar acu e alegerea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) probiker. eu am X1, dar vad pe louis ca s-a ajuns la generatia a 9a de X-uri. XXX serios acum: se zice ca shark-ul are un raport bun calitate pret. Castile astea no name...nu prea sunt recomandate. Dar acu e alegerea ta. daca au trecut testele de siguranta (ece something) "e" bune ca sa nu iti spargi bostanul <50-60kmh. acum... daca vajaie, daca viziera o sa iti sara la peste 80km/h, daca se va zgaria la prima intalnire cu un bondar isteric, daca se abureste in oras dimineata sau iti va face bostanul sa fiarba (la propriu) vara, la drum lung, daca are pe ea maimute rosii, litere gotice, fluturei-fluturasi, valentini roshii, daca scrie pe ea SCHUBERTH... well... asta e alta mancare de peste. Editat Ianuarie 26, 2009 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) @rvn: Multam de sfat! Insa... daca e s-o iau asa, n-ar trebui sa-mi iau decat Arai, Shoei, Schuberth si cam atata, nu? N-am bani pentru confort, din pacate. De aia casca mea e un Airoh S4 si nu un Arai Tour XD. Azi am pierdut vreo doua ore cautand reviewuri. La scorpion am ajuns din citite... acuma cautam si pareri de prima mana. @harciog: Ai casca xxx!? Editat Ianuarie 26, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Castile Shark sunt ok din punct de vedere al calitatii, cele dupa modelul S800 inclusiv. Pana in acel model am citit ca sunt cam moi, adica se stramba prin apasare. Ceea ce nu mi se pare deloc ok. Eu iti recomand: Streetfigter in banii astia, am purtat timp de 1 an, am avut si accident, m-a protejat, s-a zgariat pe toate partile, dar m-a protejat. Nu mi-a sarit din cap, nu a crapat. subliniez ca nu a fost un accident tocmai usor, iar asfaltul mi-a cunoscut casca repetat... Editat Ianuarie 26, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Cand pasagera e doar prietena e dispensabila si dai 50 Euro pe casca. Cand e mama copiilor tai dai 200 de Euro ,ca mine.La fel faci si cu copilul cand vezi ca are prieten motosticlist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ce program aveti in weekul urmator ??? Propun o iesire la teatru. http://www.comedie.ro/ http://www.bulandra.ro/program.htm http://forum.spectacole.net/viewforum.php?f=1 Rog persoanele interesate sa se inscrie in lista. Poate reusim sa facem asta cat mai repede pt a beneficia de reducere & rezervare. Lista teatru: 1. Larry UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 ma mai bag si eu in seama pe aici citesc destul de des insa....mai usor cu scrisul echipament de calitate buna si la preturi de criza gasiti aici http://motomarket.buy-talk.com/ eu de aici am reusit si cel putin sunt de incredere respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 UP! si eu...... Ce program aveti in weekul urmator ??? Propun o iesire la teatru. http://www.comedie.ro/ http://www.bulandra.ro/program.htm http://forum.spectacole.net/viewforum.php?f=1 Rog persoanele interesate sa se inscrie in lista. Poate reusim sa facem asta cat mai repede pt a beneficia de reducere & rezervare. Lista teatru: 1. Larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 ma mai bag si eu in seama pe aici citesc destul de des insa....mai usor cu scrisul echipament de calitate buna si la preturi de criza gasiti aici http://motomarket.buy-talk.com/ eu de aici am reusit si cel putin sunt de incredere respect Mai, Papadie, mai, e adevarat ca informatia conteaza, dar mai exerseaza si tu cu scrisul ca a trebuit sa citesc de cateva ori ce-ai facut tu (adica: "eu de aici am reusit si cel putin sunt de incredere respect") si inca nu sunt sigur ca am inteles foarte bine cu ce rezultat s-a terminat meciul Ce vreau sa zic e ca punctele de suspensie nu sunt singurele semne de punctuatie care ne ajuta sa urmarim sensul comunicarii scrise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Cand pasagera e doar prietena e dispensabila si dai 50 Euro pe casca. Cand e mama copiilor tai dai 200 de Euro ,ca mine.La fel faci si cu copilul cand vezi ca are prieten motosticlist. frumos gindit bine grait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 UP! la ce piese se merge pana la urma? eu duminica am fost la Gaitele de Kiritescu la Odeon. a fost ok, desi clasicul vazut la tembelizor, in alb-negru era genial daca nu e vreo reinterpretare a lui Romeo&Julieta cu scena balconului in jacuzzi... I'm out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Poate si noi la o pesa (sa-mi consult consoarta)da sa fie comedie neaparat ca de tragedii m-am saturat cate vad zilnic live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Mai, Papadie, mai, e adevarat ca informatia conteaza, dar mai exerseaza si tu cu scrisul ca a trebuit sa citesc de cateva ori ce-ai facut tu (adica: "eu de aici am reusit si cel putin sunt de incredere respect") si inca nu sunt sigur ca am inteles foarte bine cu ce rezultat s-a terminat meciul Ce vreau sa zic e ca punctele de suspensie nu sunt singurele semne de punctuatie care ne ajuta sa urmarim sensul comunicarii scrise... Il intelegem... p.s.: imi raspunzi si mie la mesaj? Editat Ianuarie 26, 2009 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Papadie, nu mai bea. Inteleg ca-mi duci lipsa, dar asta e. Imi pare rau. Stiu ca am avut ceva intre noi dar ce a fost a fost. E timpul sa ne vedem fiecare de viata lui. Sunt multi pesti in mare. Vei gasi pe altul care sa te faca sa te simti cum te-am facut eu. Nu dispera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Castile Shark sunt ok din punct de vedere al calitatii, cele dupa modelul S800 inclusiv. Pana in acel model am citit ca sunt cam moi, adica se stramba prin apasare. Ceea ce nu mi se pare deloc ok. Subscriu. Eu am Shark si ori iei una ca lumea, ori nu mai iei. Acuma, eu nici n-am avut grija de ea, mi-a picat din mana de zeci de ori.... Papadie, nu mai bea. Inteleg ca-mi duci lipsa, dar asta e. Imi pare rau. Stiu ca am avut ceva intre noi dar ce a fost a fost. E timpul sa ne vedem fiecare de viata lui. Sunt multi pesti in mare. Vei gasi pe altul care sa te faca sa te simti cum te-am facut eu. Nu dispera! Te mananca shuba Sturyoane???!!! Uiti cu cine ai o relatie de aproape un an????? Vezi tu cand ne-om vedea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Te mananca shuba Sturyoane???!!! Uiti cu cine ai o relatie de aproape un an????? Vezi tu cand ne-om vedea....... Eu zic ca e loc pt toti in comunitatea noastra restransa.Putem s-o facem prin rotatie in asa fel incat toata lumea sa se simta..implinit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Subscriu. Eu am Shark si ori iei una ca lumea, ori nu mai iei. Acuma, eu nici n-am avut grija de ea, mi-a picat din mana de zeci de ori.... Te mananca shuba Sturyoane???!!! Uiti cu cine ai o relatie de aproape un an????? Vezi tu cand ne-om vedea....... Impreuna cu tine...ma simt singur. Ma ignori. ...fir'i-al dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 fetelor , fetelor ...nu va mai certati ,sunteti niste doamne ce plmea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 asa,asa,..fii rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Impreuna cu tine...ma simt singur. Ma ignori. ...fir'i-al dreq Cat de ghei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Cat de ghei.... oreionu e ghei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 E o tactica de oripilare in masa. Voi pe unde dracu umblati ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate