edivkv Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 m-am uitat dar n-am gasit nimic , nu cumva erau in alta parte ? merci oricum, G. atunci suna la nr. de tel 0769572292, sau 0754397398 si vb cu laurentiu este din brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Caut ambielaj Jawa 350 TS.Sau caut unde sa l trimit pe cel existent pentru reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Suna aici, dar numai dupa ce-ti iei pastilele pentru inima:0744814408 sau 0745306155. Daca te intereseaza iti pot vinde un motor intreg de Jawa, cu ambielajul bun, la un pret amiabil. Detalii pe P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 cumpar cauciuc (numai si numai) MITAS H-02 4.00/19"poate fi si second hand dar nu uzata rau. dati un PM Un fost user al acestui Forum (dat afara acum multa vreme), spune ca are pentru tine doua lucruri: revista Motolife, nr.46/2006 si cauciuc Mitas H-02 3.50/19" nou. S-a hotarat sa nu mai faca acte de caritate si sa te roage sa-i spui aici un pret. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Un fost user care posteaza de pe contul unui alt user. Hai sa nu incepem cu plansetul pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Un fost user care posteaza de pe contul unui alt user. Hai sa nu incepem cu plansetul pe aici. Nu vad sa fie asta un impediment in a face o fapta buna. PUNCT! Editat Ianuarie 14, 2010 de Darch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Inteleg de ce cauti revista Motolife, nr.46 din 2006. Se gaseste in ea un articol despre MZ BK350.Ti-o doresti mult? o vreau,o doresc.... ai cumva nr asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 o vreau,o doresc....ai cumva nr asta? Normal, ca doar am pus si poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Un fost user al acestui Forum (dat afara acum multa vreme), spune ca are pentru tine doua lucruri: revista Motolife, nr.46/2006 si cauciuc Mitas H-02 3.50/19" nou. S-a hotarat sa nu mai faca acte de caritate si sa te roage sa-i spui aici un pret.Multumesc! salut revista imi trebuie clar. ii ofer max 10 lei.dar poate sa o dea si mai ieftin cauciucul imi principiu imi trebuia 4.00/19",dar fiind faptul ca imi trebuie pt atas , si ca e noua (se si vede in poza ) ii ofer 60 lei. acuma sa vedem ce zice tovarasul tau.nu are nr de tel sa il pot suna.asta bine inteles pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Daca s-ar gasi cineva sa-mi dea cate 10 lei pt fiecare revista din colectie, chiar ca mi-as lua un motor nou... El nu vrea motor nou... Editat Ianuarie 15, 2010 de Darch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Cauciucu e la mine, revista tot la mine. Robert, revista ti-o trimit luni, cauciucul ramane pt un atas la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 ma,da voi donati sau vindeti aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 o vreau,o doresc....ai cumva nr asta? O am io...si cum un gest frumos se rasplateste cu altul pe masura, astept adresa ta pe PM ca sa ti-o trimit cu mare drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 caut Âşi eu dacă are cineva un capac de motor de dreapta de cz sport de 175 cc un pm cu nu preț... Âşi răspund repede... Mesaj completat caut Âşi eu dacă are cineva un capac de motor de dreapta de cz sport de 175 ccun pm cu nu preț... Âşi răspund repede... sry... am postat aici... am greÂşit voiam să pun postul la cereri pt comunuiste da am ratat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 O am io...si cum un gest frumos se rasplateste cu altul pe masura, astept adresa ta pe PM ca sa ti-o trimit cu mare drag! salut! imi trimite userul "darch" revista.am stabilit noaptea trecuta pe messenger.mersi oricum Mesaj completat Daca s-ar gasi cineva sa-mi dea cate 10 lei pt fiecare revista din colectie, chiar ca mi-as lua un motor nou... total sunt 81 de reviste X 10 lei = 810 lei. dar de un schimb de ulei cu filtru cu tot mai merge nu merita sa strici colectia pt atat Mesaj completat Cauciucu e la mine, revista tot la mine. Robert, revista ti-o trimit luni, cauciucul ramane pt un atas la mine. OK. mare domn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 ma,da voi donati sau vindeti aici? C. aici cerem, cerÂşim , vedem noi ce primim. Ai cam uitat cum era cînd aveai MZ-ul ăla de 175... Glumesc La mulți ani pe anul ăsta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 am eu, ai PM Mesaj completat am eu, ai PM ........ceva s-a amestecat pe aici.....referitor la capacul dreapta de CZ sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 caut si eu coroana de ambreiaj de ij. dau piese de ij la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 vreau un mz etz 250 sau un ij planeta 5 in schimbul maxi scuterului meu piaggio hexagon 150 cmc. pt mai multe detalii despre scuter : /index.php?...p;&do=findComment&comment=2170888 astept propunerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooyama Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 bagati aici cereri, si ce va trece prin cap, si nu mai stricati topicuri de donatii cu cerseli de toata jena. Schimb Suzuki GSX F 1100 din '91, cu defectiuni la motor, cu o motocicleta cu atas.Orice sugestie e binevenita.In afara de troncanitul de la motor, motocicleta e perfect functionala (pana si geamul electric se ridica) si are, inca, itp-ul valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) caut janta jawa in stare buna pinion de atac cu 15 dinti tot de jawa carburator jikov 2924 SBDb Editat Ianuarie 20, 2010 de dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) De citi inchi sa fie janta? Intreb fiindca Jawa a avut jenti pe 16, 18 si 19 inchi... Vrei doar janta sau doresti roata completa? Carburatorul e pentru CZ-ul Sport sau pentru alt model de capra? Detalii...nu fii zgircit la scris, nu se taxeaza la cuvint! Editat Ianuarie 20, 2010 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 cumpar un cric central pt voshod......ca m-am saturat sa il pun pe butuci..... chiar nu se gaseste asa ceva?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 cumpar un cric central pt voshod......ca m-am saturat sa il pun pe butuci..... chiar nu se gaseste asa ceva?.... Slabe sanse.Cel mai simplu e sa iei 50 cm cornier, 10 cm teava, un bolt, un arc, un sudor, le amesteci toate cu doua beri timp de 30 de minute si iese cricul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 De citi inchi sa fie janta? Intreb fiindca Jawa a avut jenti pe 16, 18 si 19 inchi...Vrei doar janta sau doresti roata completa? Carburatorul e pentru CZ-ul Sport sau pentru alt model de capra? Detalii...nu fii zgircit la scris, nu se taxeaza la cuvint! janta de 18" da carburatorul e pt cz sport 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate