ivan pedala Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 https://www.olx.ro/oferta/kilometraj-nou-ij-ural-dnepr-bmw-m72-bmw-simson-jawa-mz-IDc4m01.html#35253c02f0 Asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 (editat) asta NU e original.imi trebuie cu 5 cifre. pe langa asta,nu o sa-mi vand un rinichi pt un ceas km/h.deci vreau unul cat de cat in stare okey.la pret normal. Editat Februarie 12, 2019 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Te cred...am cumparat o motocicleta intreaga, cu acte vechi, la un pret mai mic decat pretul acelui ceas de kilometraj, asa ca merita ignorat! Am postat dupa initiativa colegului, stiam ca nu-i original si are un pret aberant! Spor...daca gasesc ceva bun, te contactez, nu te uit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 mersi Ivane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Acum 4 ore, vene a spus: Salut, Trebuie sa verifici sa se inchida platina.Daca vine mereu curent, asta este bine, bobina ce asigura curentul pentru aprindere e OK, magnetul deasemenea. Verifica sa ai o platina OK, scoate firul ce vine la platina si verifica platina sa inchida bine in gol (cu un Ohmetru, platina de fapt la aceasta aprindere va "da la masa" pe un timp scurt curentul ca sa ai "o treapta" necesara bobinei sa lucreze- ma rog aici mai e implicat si condensatorul, dar e alta poveste). Apoi, daca platina inchide bine (poti folosi si un bec si baterie, e acelasi lucru)- monteaza si verifica daca si montat cama deschide , dar sa permita si sa inchida, deci rotind volanta sa se aprinda si sa se stinga becul. Cand asta se intampla, legi inapoi firul ce vine cu curent si ar trebui sa dea scanteie.Stiu ca la Mobra e greu sa vezi deschiderea platinii datorita accesului redus, dar asa cu un bec verifici ca "ruperea" se intampla. Trebuie sa functioneze! Multumesc frumos pentru sfaturi, acum am realizat ca ruperea se face prin platina care pune la masa bobina din magnetou, eu credeam ca intrerupe curentul spre bobina de inductie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anton Marius Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Bravo Vene o explicație foarte concreta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 (editat) La 30.01.2019 la 21:31, ivan pedala a spus: 0744 472 055 Gaspar Am dat eu telefon la numarul asta . Nu este Gaspar ! Editat Februarie 13, 2019 de constantin57 greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 (editat) Acum 31 minute, constantin57 a spus: Am dat eu telefon la numarul asta . Nu este Gaspar ! el trebuie sa fie. acuma am vorbit cu el. Editat Februarie 13, 2019 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Acum 3 minute, robert bk350 a spus: el trebuie sa fie. acuma am vorbit cu el. Greseala mea, in loc de055 am facut 052. Chiar acum am vorbit si eu cu el. Scuze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Acum 5 minute, constantin57 a spus: Greseala mea, in loc de055 am facut 052. Chiar acum am vorbit si eu cu el. Scuze!! la-I deranjat la mancare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Salut. Caut un motor complet pentru Voshod 3m 175cc. Daca stiti ceva va rog sa ma anuntati. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 cumpar aripa fata asemanatoare cu cea din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Este de Voshod (K 175 3 viteze).O sa fac o poza si trimit poate maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anton Marius Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Salutari prieteni moto!!!! Ptru Doctorul, stiu un prieten de-al meu care are un motor bun de woshod sport cu muzicuta si o singura toba, suna la nr 0722557871 si vorbeste cu el vrea sa al vanda, va antelegeti! Numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 La 25.02.2019 la 22:35, claude307 a spus: cumpar aripa fata asemanatoare cu cea din poza Asa ceva doresti cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STF_eu Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Salut, As avea nevoie de ajutor deoarece de vreo 4 ani ma chinui sa reconditionez o motoreta Carpati Super '65, care a fost a bunicului meu (m-am chinuit sa o termin cat timp mai era in viata, dar nu am reusit), sunt destul de aproape si as mai avea nevoie de ajutor deoarece simt ca nu pot duce la bun sfarsit proiectul. In acest moment am nevoie de ajutor pt. 2 variante: 1) o recomandare pt un service serioas/persoana serioasa care sa mi-o termine (si care se pricepe) 2) sa fac rost de ce reperele care imi lipsesc: geam far, ceas kilometraj, schema instalatie electrica, 2 mansoane ghidon, 3 mansoane scarita pasager, aprindere (magnetou stiu ca ii spunea bunicul) bobina inductie (am inteles ca daca fac rost de aprindere SIMSON SR2, nu mai am nevoie de bonina), cabluri frana - acceleratie, un sablon cu sigla de pe rezervor (am fost la Radu de la www.salblez.ro) si jepcarul cand am vorbit cu el mi-a spus ca pt banii pe care i-a cerut mi-o face exact la fel (inclusiv sigla respectiva si dungulitele de pe jante, cadru si jante). In cazul in care aveti detalii/informatii despre ce am scris mai sus sa-mi trimiteti pe stefan_tudorache@yahoo.com sau 0724515479. Va multumesc, Stefan Tudorache 0724515479 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 Acum 16 ore, STF_eu a spus: Salut, As avea nevoie de ajutor deoarece de vreo 4 ani ma chinui sa reconditionez o motoreta Carpati Super '65, care a fost a bunicului meu (m-am chinuit sa o termin cat timp mai era in viata, dar nu am reusit), sunt destul de aproape si as mai avea nevoie de ajutor deoarece simt ca nu pot duce la bun sfarsit proiectul. In acest moment am nevoie de ajutor pt. 2 variante: 1) o recomandare pt un service serioas/persoana serioasa care sa mi-o termine (si care se pricepe) 2) sa fac rost de ce reperele care imi lipsesc: geam far, ceas kilometraj, schema instalatie electrica, 2 mansoane ghidon, 3 mansoane scarita pasager, aprindere (magnetou stiu ca ii spunea bunicul) bobina inductie (am inteles ca daca fac rost de aprindere SIMSON SR2, nu mai am nevoie de bonina), cabluri frana - acceleratie, un sablon cu sigla de pe rezervor (am fost la Radu de la www.salblez.ro) si jepcarul cand am vorbit cu el mi-a spus ca pt banii pe care i-a cerut mi-o face exact la fel (inclusiv sigla respectiva si dungulitele de pe jante, cadru si jante). In cazul in care aveti detalii/informatii despre ce am scris mai sus sa-mi trimiteti pe stefan_tudorache@yahoo.com sau 0724515479. Va multumesc, Stefan Tudorache 0724515479 Salut. Este foarte greu să găsești o persoană serioasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Cumpar saboti si toate maruntisurile ce tin de frana spate de nipru. Am grupul chel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 Cumpar aripa spate pentru Mz es 175 din 1962, ceasul de kilometraj, maneta de accelerație, maneta de frână cu tot cu prindere Tel 0788 903 925 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Cumpar pt un prieten furca fata aripi si far pt mz es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 salut am eu furca, aripa s-a vandut, starea se vede in poze si de la far mai am doar carcasa fara oglinda geam si sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Cumpar ghidon de genul celui din poza...nu neaparat identic..aproximativ. diametrul de 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Cel de IJ 56 e aproape la fel și are diametrul de 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Cumpar capacul din fata pentru alternator de dnepr sau eventual alternatorul intreg chiar si defect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anton Marius Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Salutări prieteni!! Stiti cumva unde pot gasi un ambielaj sau chit(biela, bolt, rulment) Minsk? 0736484321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate