pinnochio Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Aia originala de spate... nu imi place. Vreau look-ul IJ 49 sau RT 125. 2 sei de guma. Clar trebuie să improvizez ceva, si cel mai simplu imi e sa plec de la seaua fata.» Post actualizat in 25 Jul 2015 15:08Am o guma noua luata de la Gaspar si am montat-o deja pe un cadru de sea. Imi mai trebuie doar suportul si chef de munca.salut,așa ceva îți trebuie? Pot să-ți fac una identică de 3 mm grosime,sau dacă vrei modificată pe undeva...no problem Eee..și nu te costă nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Am cumpărat de la Gaspar exact o sea spate de Ural. Imi trebuia ciuperca pentru fata. NU MERGE suportul de sea de Ural pe aripa de IJ. E mai lat si are alta curbura la aripa. Cel putin mie nu imi place cum arata. Suportul de sea fata de IJ va fi modificat exact pe curbura aripii de IJ. Il fac eu sa arate bine Pinnochio, ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Nu am reușit să scot ceva estetic. E din tabla de 3 si ar trebui o presa sa o pot trage pe curbura. Seaua de IJ modificata pare a fi ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Nu am reușit să scot ceva estetic. E din tabla de 3 si ar trebui o presa sa o pot trage pe curbura. Seaua de IJ modificata pare a fi ce trebuie. Salut,care variantă-ți place mai mult? Pentru placa de bază?Ai două șabloane.O să-ți fac și pe interiorul aripii o placă,ca să nu strângi șuruburile doar pe aripă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 As prefera varianta 2, cea fara decupaturi. Ar merge 10 mm mai ingusta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Cam așa? Are 100 mm lățime și 180 mm lungime.găuri de 8 mm. As prefera varianta 2, cea fara decupaturi. Ar merge 10 mm mai ingusta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Perfect. De acolo este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Perfect. De acolo este E gata! Am să te rog să-ți dai tu găurile de prindere a șeii! Mâine îl pun la poștă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 (editat) Excelent! Mulțumesc mult de tot! Rămân dator. Nu ți-e mai comod cu Fan Courier? Vin ei la tine si nu mai stai pe drumuri. » Post actualizat in 28 Jul 2015 19:56 Editat Iulie 28, 2015 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 @ 255b: tu chiar credeai ca as fi pus talpa dreaptă pe aripa curba? :) Firește ca as fi modificat pe rotund... Ce a făcut Pinnochio e mult peste așteptări. Abia aștept să ajungă la mine. Ps: rog un moderator sa mute toată discuția despre sea în topicul IJ-ul lui Baxxter. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Buna dimineata comuistii, vreau sa cumpar butoias de aprindere electronica pt Nipran! Ala de se prinde in capu' la ambielaj! ... rog seriozitate! merci, N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Atenție la exprimare,"comuiștii",cred că ți-ai facut ceva prieteni:@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Ca de la comuist la comuist.... Nipru' nu are ambielaj.... ambielajul nu are cap... si ,daca ar avea cap , tot nu ar fi prins nimic pe el, cu atat mai putin un butoias.... Nu ti-ar ajunge si o cantitate mai mica de aprindere electronica? Un butoias e destul de mult! Poate vreo 25 de mililitri ar ajunge.... Buna dimineata comuistii, vreau sa cumpar butoias de aprindere electronica pt Nipran! Ala de se prinde in capu' la ambielaj! ... rog seriozitate! merci, N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Buna dimineata comuistii, vreau sa cumpar butoias de aprindere electronica pt Nipran! Ala de se prinde in capu' la ambielaj! ... rog seriozitate! merci, N. Dragi comunisti, Aseara petrecere, vin, vin, vin, vin ... dimineata capul in colturi ... Sorry ... dau un vin cand ne vedem la Siriu ... sa ma iertati! .. Deci butoiasul de la aprinderea electronica din capul axului cu came! ... care se prinde de axa cu came! ... sorry again! ... Asa e limba noastra ... usor de interpretat cu cava litere in plus/minus! Sa arunce primul cu piatra ala care nu a gresit niciodaataa!!! Merci, Nae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulmz Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 cumpar carburator mz ts 125 » Post actualizat in 06 Aug 2015 09:16 cumpar carburator mz ts 125 sau echivalent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) caut/cumpar/cer discuri ambreaj pt DANUVIA 125 , ca si din imagine.nu vreau original.e naspa originalul. am nevoie de 5 bucati Editat August 7, 2015 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 sunt noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Buna ziua,are cineva din greseala un arc pentru cricul lateral de planeta5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Nu ie noi da ie bune .. nu stiu ce sa zic.din ala second-original am scos din motor.pare in regula,dar tot patineaza.inca mai caut.am sa caut si la unguri dincolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 sunt in regula toate.doar ca pitulelea alea din pluta nu imi plac cum se prezinta.a-s pune discuri cu pluta lipita pe toata suprafata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Cumpar cheie contact ij 56 si capacelul care culisează pe ornamentul contactului. Nu stiu daca se potrivesc si de la alte modele de ij. Dacă da, cu atât mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Cumpar URGENT cablu frana fata pt. MZ ES 250. Urgent inseamna sa il primesc pana marti pt ca miercuri dimineata sunt programat cu moto la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Salut tuturor. Cumpăr arcuri spate M72. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 (editat) Salut, imi trebuie sticlele de semnalizare si pozitie pt un atas de J4 si un releu de semnalizare pe 6 V.Daca se gaseste mi-ar trebui si toate piesele de la motor unde intra cablul de km, la motorul meu acea gaura e astupata cu un dop de cauciuc. Editat August 15, 2015 de Cristi PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Salut, Caut sa cumpar spite cu nipluri pentru roata pe 19 de ij 56 sau 2 roti cu totul care sa aiba spitele ok. 07.58.786.68.6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate