Dr_krl Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Cumpăr piesă ca cea din imagine pt Jawa 250/353 dar în stare mai bună decât ce am Dacă cineva dorește la schimb a mea pentru una mai bună, ofer și diferența. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 (editat) salutare! astazi a trebuit sa parasesc garajul unde imi tineam colectia de fiare si nu prea mai am unde sa le depozitez. pentru cei interesatie piese de ij, in special jupiter, va stau la dispozitie. am cam tot ce inseamna jupiter in afara de cadru. mai am si un motor de 56 complet insa nu cunosc starea de functionare a lui dar si piese de mobra. poze nu prea am cum sa fac caci sunt ingramadite intr-o masina. daca ii trebuie cuiva piese de ij, mobra, mz, manet va stau la dispozitie. poze voi putea face doar panna duminica cand le fac vaint in casa bunicii ce se afla la o distanta de 300 km de mine Editat Februarie 7, 2019 de cornelilinca84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 (editat) Acum 18 ore, Dr_krl a spus: Cumpăr piesă ca cea din imagine pt Jawa 250/353 dar în stare mai bună decât ce am Dacă cineva dorește la schimb a mea pentru una mai bună, ofer și diferența. ... Niste dimensiuni intre gauri si eventual o poza mai clara...fiindca daca nu gasesc la mine as ruga un bun prieten , vecin, care mai colectioneaza relicve de Jawa! Cred ca io am doar rama cu urechi, fara tablitele laterale, dar nu stiu daca te coafeaza! Editat Februarie 7, 2019 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 Acum 2 ore, cornelilinca84 a spus: salutare! astazi a trebuit sa parasesc garajul unde imi tineam colectia de fiare si nu prea mai am unde sa le depozitez. pentru cei interesatie piese de ij, in special jupiter, va stau la dispozitie. am cam tot ce inseamna jupiter in afara de cadru. mai am si un motor de 56 complet insa nu cunosc starea de functionare a lui dar si piese de mobra. poze nu prea am cum sa fac caci sunt ingramadite intr-o masina. daca ii trebuie cuiva piese de ij, mobra, mz, manet va stau la dispozitie. poze voi putea face doar panna duminica cand le fac vaint in casa bunicii ce se afla la o distanta de 300 km de mine Salut, pentru MZ RT2 un melc km si ceas km ai cumva. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 7, 2019 Share Postat Februarie 7, 2019 Acum 3 ore, Inatloz a spus: Salut, pentru MZ RT2 un melc km si ceas km ai cumva. Mersi Am foarte puține piese de mz și sunt de rt3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 8, 2019 Share Postat Februarie 8, 2019 Caut soclu acceleratie cu suport de maneta pt Simson Sport/MZ. Pot oferi la schimb piesa echivalenta pt AWO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Februarie 8, 2019 Share Postat Februarie 8, 2019 (editat) La 30.01.2019 la 21:31, ivan pedala a spus: 0744 472 055 Gaspar Mersi ! Caut in continuare suport pt carbuni la alternator 12 V. Editat Februarie 8, 2019 de Cristi PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Februarie 8, 2019 Share Postat Februarie 8, 2019 Acum 23 ore, cornelilinca84 a spus: salutare! astazi a trebuit sa parasesc garajul unde imi tineam colectia de fiare si nu prea mai am unde sa le depozitez. pentru cei interesatie piese de ij, in special jupiter, va stau la dispozitie. am cam tot ce inseamna jupiter in afara de cadru. mai am si un motor de 56 complet insa nu cunosc starea de functionare a lui dar si piese de mobra. poze nu prea am cum sa fac caci sunt ingramadite intr-o masina. daca ii trebuie cuiva piese de ij, mobra, mz, manet va stau la dispozitie. poze voi putea face doar panna duminica cand le fac vaint in casa bunicii ce se afla la o distanta de 300 km de mine Ți-am trimis mesaj în privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Salutare! Am nevoie sa cumpar un magnetou pentru Mobra 50S, de preferinta nou, daca mai exista. Al meu da curent continuu spre bobina cand dau la pedala, fara sa mai faca ruperea prin platina, probabil e defect. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Salut, Trebuie sa verifici sa se inchida platina.Daca vine mereu curent, asta este bine, bobina ce asigura curentul pentru aprindere e OK, magnetul deasemenea. Verifica sa ai o platina OK, scoate firul ce vine la platina si verifica platina sa inchida bine in gol (cu un Ohmetru, platina de fapt la aceasta aprindere va "da la masa" pe un timp scurt curentul ca sa ai "o treapta" necesara bobinei sa lucreze- ma rog aici mai e implicat si condensatorul, dar e alta poveste). Apoi, daca platina inchide bine (poti folosi si un bec si baterie, e acelasi lucru)- monteaza si verifica daca si montat cama deschide , dar sa permita si sa inchida, deci rotind volanta sa se aprinda si sa se stinga becul. Cand asta se intampla, legi inapoi firul ce vine cu curent si ar trebui sa dea scanteie.Stiu ca la Mobra e greu sa vezi deschiderea platinii datorita accesului redus, dar asa cu un bec verifici ca "ruperea" se intampla. Trebuie sa functioneze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 are cineva un blestemat de ceas km/h IJ56,far mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 (editat) Asa ceva era pe undeva! Editat Februarie 12, 2019 de vene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 https://www.olx.ro/oferta/kilometraj-nou-ij-ural-dnepr-bmw-m72-bmw-simson-jawa-mz-IDc4m01.html#35253c02f0 Asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 (editat) asta NU e original.imi trebuie cu 5 cifre. pe langa asta,nu o sa-mi vand un rinichi pt un ceas km/h.deci vreau unul cat de cat in stare okey.la pret normal. Editat Februarie 12, 2019 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Te cred...am cumparat o motocicleta intreaga, cu acte vechi, la un pret mai mic decat pretul acelui ceas de kilometraj, asa ca merita ignorat! Am postat dupa initiativa colegului, stiam ca nu-i original si are un pret aberant! Spor...daca gasesc ceva bun, te contactez, nu te uit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 mersi Ivane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Acum 4 ore, vene a spus: Salut, Trebuie sa verifici sa se inchida platina.Daca vine mereu curent, asta este bine, bobina ce asigura curentul pentru aprindere e OK, magnetul deasemenea. Verifica sa ai o platina OK, scoate firul ce vine la platina si verifica platina sa inchida bine in gol (cu un Ohmetru, platina de fapt la aceasta aprindere va "da la masa" pe un timp scurt curentul ca sa ai "o treapta" necesara bobinei sa lucreze- ma rog aici mai e implicat si condensatorul, dar e alta poveste). Apoi, daca platina inchide bine (poti folosi si un bec si baterie, e acelasi lucru)- monteaza si verifica daca si montat cama deschide , dar sa permita si sa inchida, deci rotind volanta sa se aprinda si sa se stinga becul. Cand asta se intampla, legi inapoi firul ce vine cu curent si ar trebui sa dea scanteie.Stiu ca la Mobra e greu sa vezi deschiderea platinii datorita accesului redus, dar asa cu un bec verifici ca "ruperea" se intampla. Trebuie sa functioneze! Multumesc frumos pentru sfaturi, acum am realizat ca ruperea se face prin platina care pune la masa bobina din magnetou, eu credeam ca intrerupe curentul spre bobina de inductie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anton Marius Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Bravo Vene o explicație foarte concreta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 (editat) La 30.01.2019 la 21:31, ivan pedala a spus: 0744 472 055 Gaspar Am dat eu telefon la numarul asta . Nu este Gaspar ! Editat Februarie 13, 2019 de constantin57 greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 (editat) Acum 31 minute, constantin57 a spus: Am dat eu telefon la numarul asta . Nu este Gaspar ! el trebuie sa fie. acuma am vorbit cu el. Editat Februarie 13, 2019 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Acum 3 minute, robert bk350 a spus: el trebuie sa fie. acuma am vorbit cu el. Greseala mea, in loc de055 am facut 052. Chiar acum am vorbit si eu cu el. Scuze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Acum 5 minute, constantin57 a spus: Greseala mea, in loc de055 am facut 052. Chiar acum am vorbit si eu cu el. Scuze!! la-I deranjat la mancare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Salut. Caut un motor complet pentru Voshod 3m 175cc. Daca stiti ceva va rog sa ma anuntati. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 cumpar aripa fata asemanatoare cu cea din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Este de Voshod (K 175 3 viteze).O sa fac o poza si trimit poate maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate