satana pe mobra Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 cine are inaltzatoare ? as vrea sa fac o chidushie are cineva de donat sau de vandut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 are cineva un capac pt.filtrul de aer de Nipru? multumesc daca da,astept un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 (editat) Salutare ! Daca este vreunul dintre voi interesat de o janta de Kawasaki Gpz 600 R usor indoita dupa un accident (parerea mea este ca se poate indrepta) cu tot cu discurile de frana aferente. Janta a fost usor lovita intr-un accident in care am agatat o bordura pe franare. Indoitura se intinde pe o portiune de maxim 10 cm si deviaza aprox 1, 5 cm de la curbura normala. Despre discuri mecanicul la care am reparat mobra, un individ tipicar rau de tot, a zis ca ar avea abatere. Mie nu mi s-a parut deloc, dar am facut ca el fiindca gasisem piese ieftine atunci. In concluzie : Le dau moca ca poate cuiva i-or prinde bine. Singura rugaminte este sa le dau cuiva din Timisoara sau care sa vina aici dupa ele. Sunt foarte grele si nici nu am timpul necesar pentru a face colet si a il trimite. Adresa de mail si id-ul de messenger le gasiti la profil. Ca sa va faceti idee este vorba aceasta este roata cand era intreaga : P.S. - Maine toata ziua nu voi fi acasa dar promit sa raspund la mesaje primite de indata ce ma intorc. - Imi cer scuze, dar nu am nici o poza cu ea lovita Editat Mai 11, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 un butuc de spate+angrenajul de franare gasesc si eu pe la tine???si dak da,cat?sa ne vdm sanatosi pe sosea... nu am butuc spate cu angrenaj, imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 ce m-ar mai interesa? 2 bucati aripa fata de nipru in stare impecabila si netaiate, adica cat mai aproape de forma si starea originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 ......daca are cineva,cric central de ij,eu am doar lateral,si in caz de pana..... ....nu vreau moca,spuneti un pret,sau dupa preferinta cantitate ! .....multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 ......daca are cineva,cric central de ij,eu am doar lateral,si in caz de pana..... ....nu vreau moca,spuneti un pret,sau dupa preferinta cantitate ! .....multumesc anticipat am eu cric central de ij festival. in tg jiu din pacate. daca nu rezolvi pana ajung pe acolo iti aduc (cateva saptamani). tinem legatura. IM gj90arb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 am eu cric central de ij festival. in tg jiu din pacate. daca nu rezolvi pana ajung pe acolo iti aduc (cateva saptamani). tinem legatura. IM gj90arb ......ok,man ,ma bazez pe tine,nu mai caut in alta parte atunci ,nu e chiar asa graba,oricum a mea ,sta acum din oarece prolbleme,cu o platin,ce face pe nebuna....te astept cu berea la rece,si asfalt uscat pana aici... si nu numai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 am nevoie de un arc de la cutia de viteze (am pus si o poza ) ,capacu de la rezervor, aripa de la roata din fata, un piston cu segmenti noI dak se poate diametru 40 .......si toate astea pt O MOBRA HOINAR..platesc pt toate astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 cine are o sha smechera de pus pe un simson chopperit ? de o singura persoana sa fie ....platesc sau dau bere sau accept donatzie numa bine SPM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Salut!! am venit si io cu cerseala!!! am nevoie de un piston... camasa si secmenti de skoda.. pt un simson... este urgent,..... se plateste !!!! id mess : crow_metal Salve!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockbikecz Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Salut!! am venit si io cu cerseala!!! am nevoie de un piston... camasa si secmenti de skoda.. pt un simson... este urgent,..... se plateste !!!! id mess : crow_metal Salve!!! salve,da-mi voie sa-ti dau un sfat,pistonul de dacia 1001 este mult mai usor de modificat,cel de simson original are 68mm in diametru,iar cel de dacia1001 are70mm...este suficient sa alezezi camasa...cauta pe la centre de colectare de fier vechi sau pe la dezmembrari....numai bine salut,care are o casca "de neamt"de vanzare?accept si schimb si mai ales donatie ...si are careva vre-o geaca clasica de motor de vanzare?banu` jos,nu se pune problema....salve,si sa ne vedem sanatosi la MotorRock,bafta,fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceaki Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 ma intereseaza un ambielaj de hoinar daca are cineva. poate sa fie si mai rau, nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 salut. O aripa spate de Simson daca are cineva...ruginita...cum o fi.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 salut,care are o casca "de neamt"de vanzare?accept si schimb si mai ales donatie ...si are careva vre-o geaca clasica de motor de vanzare?banu` jos,nu se pune problema....salve,si sa ne vedem sanatosi la MotorRock,bafta,fratilor am eu casca de razboi romaneasca. poze in weekend cand ajung la ai mei la curte. zi un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_Hoinaru' Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Vreau shi eu piesa din poza urmatoare, pentru Hoinaru' meu, pe bani nu oricum !!! Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Vreau si eu cric pt Nepra cine are, sau unu care se potriveste la ea Si dau piese de CZ 250 sport, o sa fac o lista cu ce am Deocamdata cred ca am Bloc motor cu pistoane si chiuloasa, o toba esapament, cot toba esapament, roata cu guma, cadru,rezervor,etc, ma uit si pun tot ce am in plus, eu am un Cz intrec si Nipra care mi-am luat-o Ti-am trimis un pm. astept raspuns cat mai rpd ca trece vara! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockbikecz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 am eu casca de razboi romaneasca. poze in weekend cand ajung la ai mei la curte. zi un pret salve,intai sa vdm poze,nu?la ce am eu de gand,e mai complicat....astept pozele tale,pana atunci eu o dau inainte cautarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Ca tot suntem la topicul cu cerseli, am nevoie de o pompa de ulei in stare buna de functionare, ne uzata pentru Simson. Sunt din Petrosani ID tamas_daniell Ne intelegem noi la pret~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Salutare! M-ar interesa un motor de comunista , nu trebuie sa fie original...ci doar sa functioneze si sa nu fie prea scump. Astept PM; multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Intrebare clasica:are cineva un cric lateral pt.Nipru? Am gasit la Vitan o chestie ruseasca cu 300.000 lei,dar are niste suduri la picior de zici ca nu tine nici Hoinarul...normal,cererea mea e contra cost asa ca daca cineva are vreo oferta,sa nu se jeneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 eu am invatat intr-un final manevra glorioasa prin care il pun usor pe central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 eu am invatat intr-un final manevra glorioasa prin care il pun usor pe central. Eu ca sa o pun pe central mai intai o las pe lateral, apoi asez centralul pe pamant( il tine arcul), o iau p-asta mica pe la spate de barele de la aripa si o ridic de roata din spate in aer. Centralul sare sub ea tras fiind de arc iar eu o las si ii spun: see you baby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 un cric central de voshod si unul de cz are careva?? platesc bineinteles! ca e al dracu de naspa sa faci o pana fara cricul central! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Cana (robinet de rezervor) de MZ sau de CZ ma intereseaza. Vreau sa fie buna iar daca este de MZ, aveti grija sa nu fie defapt de Trabant (aia de Trabant este mai mare si mai urata). Platesc. Trimiteti PM, va rog. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate