elm Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Tovrasi, revin cu o problema mai veche, inca nerezolvata si anume, as avea si eu nevoie de o pereche de scarite de Ij, drepte si bune. Care aveti, dati-mi va rog un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Tovrasi, revin cu o problema mai veche, inca nerezolvata si anume, as avea si eu nevoie de o pereche de scarite de Ij, drepte si bune. Care aveti, dati-mi va rog un pm man,astea le cauta-i? sunt de jupiter 4. avem si carb jawa 175 mai ai carburatorul?ai pm de la mine am carb de jawa 175 complet.. 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 man,astea le cauta-i? sunt de jupiter 4. niet, niet alea sint pentru pasager, eu am nevoie de cele ale pilotului (indicate grosolan in imagine (sper sa mearga)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 niet, niet alea sint pentru pasager, eu am nevoie de cele ale pilotului (indicate grosolan in imagine (sper sa mearga)) le am si pe alea,uite ti le dau la schimb pentru o pereke de capace sau buzunare,alea laterale sau cum s'or numi[au multe denumiri in popor]dar sa nu fie ruginite,naspalite ca d'alea am si eu.. bafta vreau tobele de voshod! Goale! Fara site si fara coturi!!! fanele... pretul ede 50 ron! indiferent ,cu site sau fara cu coturi sau fara,daca iti dau tie tobele goale ce sa fac cu surdinele... sa mi le bag...........?no fara suparare ,daca le vrei 50 ron bafta fanele.. avem si carb jawa 175 mai ai carburatorul?ai pm de la mine carburator jawa 175 la 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 cumpar tobe cu tot cu coturi de Jawa 350 ts model 1991 si un buson (ala pe unde se pune uleiul in cutia de viteze) ca momentan acolo am un dop de pluta am eu acel buson. e de la CZ cred ca se potriveste. e un surub parca. da-mi PM daca vrei pt ca eu intru rar pe aici. deci cine vrea mai am ceva piese de CZ-Jawa de la un motor de 125 bloc motor pinioane din cutie si ce mai e pe acolo. si inca un motor de mobra, desfacut, dar nepus la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 carburator jawa 175 la 50 ron ai pm de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 carburator jawa 175 la 50 ron ai pm de la mine si tu ai pm dela mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 le am si pe alea,uite ti le dau la schimb pentru o pereke de capace sau buzunare,alea laterale sau cum s'or numi[au multe denumiri in popor]dar sa nu fie ruginite,naspalite ca d'alea am si eu..bafta Pai nu pot la schimb, pentru ca alea pe care le am, le tin pt inlocuirea alor mele la j4, care saracu' a fost trintit cu o usita de-aia deschisa (da' de unde stiai ca am? ) Asa ca ramine sa-mi faci un pret pentru scarite, evetual pentru toate patru... PS: de altfel ti-am dat un PM mai demult apropos de scarite, nu stiu cum de nu l-ai observat noma' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 fanele iti dau eu 2 tobe cu site,coturi,sau fara site /coturi....40 lei +transportul achitat de mine....e ok? astept rasp....salut p.s: care mai aveti nevoie de piese de voshod spuneti...ne intelegem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0y0te96 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 O aripa pentru atas de URAL nu are cineva de dat? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 fanele iti dau eu 2 tobe cu site,coturi,sau fara site /coturi....40 lei +transportul achitat de mine....e ok?astept rasp....salut p.s: care mai aveti nevoie de piese de voshod spuneti...ne intelegem le vreau cu siguranta complete daca se poate ca scot eu ce trebuie din ele ...dar arata bine??? :wacko: ai vreo poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 am carb de jawa 175 complet.. 50 ron iti cumpar carb ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Cersesc o casca moto , si o janta pe 16 sau 17'' . Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 scuze ca indraznesc sa intreb fara sa ma informez temeinic inainte dar am nevoie si io de pistoane, cilindrii si segmenti (ideal noi toate) pentru un ij jupiter 5 si nush de unde sa cumpar, daca ma poate ajuta cineva cu un nr de tel voi ramane profund recunoscator mersi si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ...daca ma poate ajuta cineva cu un nr de tel... ..dany 0740848790 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 scuze ca indraznesc sa intreb fara sa ma informez temeinic inainte dar am nevoie si io de pistoane, cilindrii si segmenti (ideal noi toate) pentru un ij jupiter 5 si nush de unde sa cumpar, daca ma poate ajuta cineva cu un nr de tel voi ramane profund recunoscator mersi si asfalt uscat cat are in diametru cilindru de IJ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Cersesc o casca moto , si o janta pe 16 sau 17'' . Ms am vreo doua casti pe care nu le folosesc! DAR nu arata bine, nu protejeaza bine...una are interior foarte bun... facut la croitorie! cred ca poti face din doua o casca buna dar fara viziera! cand ajung acasa fac poze! uite nr meu de tel mai tinem legatura 0748770749...daca ai orange sau cosmote te sun eu! jentile le-am dat pe toate...adica mai mult cauciucuri si camere! si acum regret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 cat are in diametru cilindru de IJ ? cam 62 de mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 am eu acasa 3 segmenti de 65mm diametru nu mai stiu de la ce sant. daca ii vrea cineva sa dea PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 am cauciuc de 18 aproape nou 50 ron,caut baterie de izh 12 volti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 am cauciuc de 18 aproape nou 50 ron,caut baterie de izh 12 volti 18 pe cat? 350, 325, si ce productie? Pune si o poza Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 ..dany 0740848790 mersi fain am vorbit cu dany si ma serveste asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Cumpar capacul de la grupul spate de nipru . E destul de URGENT !!! 0721 291 749. Florin, va sun eu daca dati beep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 niet, niet alea sint pentru pasager, eu am nevoie de cele ale pilotului (indicate grosolan in imagine (sper sa mearga)) poi ... elm-ule! nu mai spui nimic de scaritele alea.. le mai vrei? uite,50 ron e ok pt ambele? no,fa tu un pretz si da-mi adresa pe pm. bafta,mestere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 poi ... elm-ule! nu mai spui nimic de scaritele alea.. le mai vrei?uite,50 ron e ok pt ambele? no,fa tu un pretz si da-mi adresa pe pm. bafta,mestere.. poi normal ca le mai vreau iti dau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate