steliadis Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Nu stiu cat de mult o sa o mai vezi in varianta initiala.... tobe.... coarne.... aripa spate.....comenzi avansate..... cu atat mai mult ma bucur sa o vad transformandu-se Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Bai chopperistii de la Bran ???...pai voi nu puneti poze cu si despre noi de la petrecerea de sfarsit de sezon ???...ce draq sunteti asa de emotivi???...ca acolo v-ati facut prastie,betivilor !!!...urcati pozele alea fratzii mei Ps. Multumesc celor care au fost....Delionii au fost la inaltime ( sar'na Dusha...esti belea-belea )...Haba si Americanu' - haiducii mei ( respect )...Traian incearca ( si chiar reuseste ) sa fie baiat de baiat...iar cu ceilalti trebuie sa mai facem un party pt a ne "simti" mai bine !!! Si , pt sora mea Daniella am doar atat de spus : te iubesc surioara ! Editat Noiembrie 5, 2012 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Bai chopperistii de la Bran ???...pai voi nu puneti poze cu si despre noi de la petrecerea de sfarsit de sezon ???...ce draq sunteti asa de emotivi???...ca acolo v-ati facut prastie,betivilor !!!...urcati pozele alea fratzii mei Ps. Multumesc celor care au fost....Delionii au fost la inaltime ( sar'na Dusha...esti belea-belea )...Haba si Americanu' - haiducii mei ( respect )...Traian incearca ( si chiar reuseste ) sa fie baiat de baiat...iar cu ceilalti trebuie sa mai facem un party pt a ne "simti" mai bine !!! Si , pt sora mea Daniella am doar atat de spus : te iubesc surioara ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) bai vali, te grabesti ca fata mare... vin si pozele!!! pot doar sa spun ca majoritatea au iesit la fel cum eram si noi... AFUMATI! http://dl.transfer.ro/chopperistii_bran-transfer_ro-05nov-da6ec2.rar asta ca preview... sa nu mai planga lumea!... restul sunt prea indecente pentru a le face publice! Editat Noiembrie 5, 2012 de traian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 super iesire, chiar daca sambata majoritatea au fost cam absenti. va inteleg pe deplin, stiam ca asa va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 BAI..."reati ai dreacu" de chopperisti !!! Lupulainan jmecherainan multumainan la toti partcipainan la paranghelainan si sperainan sa ne antalnainan cat mai curaindainan !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Haba ce motor ai tu de scrii aici cu cioperistii...cumpara-ti fratele meu mai mare motor si dupa aia mai vb ) sau iti dau Honda sa faci o poza cu ea si o urci aici pe forum....Oricum , bine ai venit printre noi si pe forum , Lupulainen fara motorainen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cily Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Salut baietii veseli! Sunt Alex si ma alatur choperistilor. Am un Honda Shadow VT600. Pe 9 noiembrie fac un an de cand am permisul. Cu ocazia asta scap si de "lamaie". Uneori mai am si eu timp in weekend, nu ezisati sa-mi faceti propuneri de excursii. Poate reusesc sa ma alatur. Telefon:0722739085 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Salut baietii veseli! Sunt Alex si ma alatur choperistilor. Am un Honda Shadow VT600. Pe 9 noiembrie fac un an de cand am permisul. Cu ocazia asta scap si de "lamaie". Uneori mai am si eu timp in weekend, nu ezisati sa-mi faceti propuneri de excursii. Poate reusesc sa ma alatur. Telefon:0722739085 Ai grija ! daca scapi de "lamaie" sa nu-ti creasca aripi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Salut baietii veseli! Sunt Alex si ma alatur choperistilor. Am un Honda Shadow VT600. Pe 9 noiembrie fac un an de cand am permisul. Cu ocazia asta scap si de "lamaie". Uneori mai am si eu timp in weekend, nu ezisati sa-mi faceti propuneri de excursii. Poate reusesc sa ma alatur. Telefon:0722739085 Salut Cily (Alex)! Urmareste forumul. Aici se posteaza toate iesirile/intrunirile pe care le facem. Sezonul asta s-a cam incheiat, intram la hibernare pana la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 (...) Sezonul asta s-a cam incheiat, intram la hibernare pana la primavara. Refuz sa recunosc asta! Poate mai facem o plimbare week-endu asta sau urmatorul, infofoliti bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Subscriu. Nu s-a incheiat nimic pana nu ninge. Eu merg inca zilnic pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Bai chopperistii de la Bran ???...pai voi nu puneti poze cu si despre noi de la petrecerea de sfarsit de sezon ???...ce draq sunteti asa de emotivi???...ca acolo v-ati facut prastie,betivilor !!!...urcati pozele alea fratzii mei Ps. Multumesc celor care au fost....Delionii au fost la inaltime ( sar'na Dusha...esti belea-belea )...Haba si Americanu' - haiducii mei ( respect )...Traian incearca ( si chiar reuseste ) sa fie baiat de baiat...iar cu ceilalti trebuie sa mai facem un party pt a ne "simti" mai bine !!! Si , pt sora mea Daniella am doar atat de spus : te iubesc surioara ! Nu am cuvinte sa exprim cat de minunat a fost si ma bucur sa observ ce oameni faini si frumosi suntem. Multumiri speciale Brandusei si lui Dan. ce ne-am fi facut fara voi?! Fratele meu Vali,ai dreptate sa mai facem inca un party, cat de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Hmmm...Mi-e poftã de-un bors de peste...Aluzia cred cã-i clarã,da...?! Dac-o fi soare si peste 12 grade,cred cã se poate si cu mobrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Sezonul asta s-a cam incheiat, intram la hibernare pana la primavara. NOPE! eu merg inca linishtit cu mototul si am sa merg atata timp cat pe jos este uscat. Il lasa sa se odihneasca doar cand ploua sau cand o sa ninga :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 NOPE! eu merg inca linishtit cu mototul si am sa merg atata timp cat pe jos este uscat. Il lasa sa se odihneasca doar cand ploua sau cand o sa ninga :-)) Si eu merg cu motorul pana da zapada. Problema e ca lumea a inceput sa duca motoarele la iernat si prezenta la rond sau la plimbari o sa fie la cota de avarie Btw... joi la rond ne vedem cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Si eu merg cu motorul pana da zapada. Problema e ca lumea a inceput sa duca motoarele la iernat si prezenta la rond sau la plimbari o sa fie la cota de avarie Btw... joi la rond ne vedem cu motoarele? joi se anunta vreme ok... eu o sa vin cu motorul... intre timp mi-am incarcat si bateria :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Si eu sunt tot calare, asa ca joi vin si eu cu iapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Cum sa bagati ma motoarele? Acum m-am intors de pe drum si a fost super...nici prea prea , nici foarte foarte In alta ordine de idei, nu vreti sa ne vedem la academie joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Nu am cuvinte sa exprim cat de minunat a fost si ma bucur sa observ ce oameni faini si frumosi suntem. Multumiri speciale Brandusei si lui Dan. ce ne-am fi facut fara voi?! Fratele meu Vali,ai dreptate sa mai facem inca un party, cat de curand! Subscriu, nu se putea spune mai elocvent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Noi suntem deja 4 motoare adunate la Profesoru'....adica Nazzy,RazvanM,Dyonissos si eu...cine vrea sa mai vina sa ma sune...mergem la o tura scurta prin oras si ne retragem intr-o carciuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Noi suntem deja 4 motoare adunate la Profesoru'....adica Nazzy,RazvanM,Dyonissos si eu...cine vrea sa mai vina sa ma sune...mergem la o tura scurta prin oras si ne retragem intr-o carciuma... cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Noi suntem deja 4 motoare adunate la Profesoru'....adica Nazzy,RazvanM,Dyonissos si eu...cine vrea sa mai vina sa ma sune...mergem la o tura scurta prin oras si ne retragem intr-o carciuma... dupa 6 vin si eu. sunt cu motorul la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 dupa 6 vin si eu. sunt cu motorul la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Uite cam ce facem noi la Piranha Uite cam ce facem noi la Piranha Si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate