speedygonzales Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Dumnezeu sa-l ierte RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R. I. P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pin0 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 am citit tot topicul shi nu am vazut p nicaieri de unde era baiatu shi unde are loc inmormantarea...spunetzimi shi mie... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P. Din pacate e tot ce mai putem face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P. si astazi tot pe varianta la metro in fata mea un dobitoc cu o dacie galbena CT-02-TFV a iesit de pe strada de la calea ferata si era sa-l ia pe unu cu motoru la cativa centimetri am memorat expre nr idiotului . Nu stiu cine era motoristul(era pe o japo) dar a avut noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocugpl Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 ce porcarie acum 2 saptamani un asa zis rider fugea de politie si a lovit un break in spate,in acelasi loc, a scapat si baiatul asta a murit printr-o nepotrivire de evenimente tot ce putem face este sa speram ca s-a dus intr-un loc mai bun decat este aici unde moartea isi alege victimele la pura intamplare..... Ps: nu zic sa fi murit si cel care a lovit break-un doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 m-a cam luat gura pe dinainte ... e prima prostie grosolana pe care am scris-o pe un forum de moto .... am rugamintea sa ma iertati pt gogomania zisa .... am pierdut si eu prieteni in accidente de moto si stiu cum e .... inca o data IMI PARE SINCER RAU pt ce am spus si am speranta sa ma iertati pt asta. va rog. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 @Andrei C Sa ai grija de tine omule, si in general va doresc sa nu aveti parte de nici un incident, nici macar minor. Imi pare f.f. rau ca s-a intamplat asa ceva, inca sunt in soc, fiindca trec aproape in fiecare zi pe-acolo, nu mi-as fi inchipuit niciodata ca isi poate pierde cineva viata asa. Condoleante familiei si prietenilor, odihneste-te in pace prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki75 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P Condoleante familiei si prietenilor. Dumnezeu sa-i dea sanatate pasagerei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 RIP nu il cunosc, condoleantze familiei shi prietenilor, multa sanatate pasagerului(ei). P.S. chiar ieri pe la ora 11 dimineata admiram un zx12 in fata unei sali de net prin cartierul Km 4-5. Sper ca nu e vorba de aceeashi motocicleta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 nu il cunosc, dar este ca si noi toti motociclist si asta ne uneste pe toti. rip. Domnul sa aiba grija de el acolo unde este, de familie si de prietena lui. rip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Se pare ca pasagera a scapat cu cateva zgarieturi . Inca nu se stie data excta cand va avea loc inmormantarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Bine ca a scapat pasagera...macar ea ...RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 viata e uneori atat de nedreapta... dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Se pare ca pasagera a scapat cu cateva zgarieturi . Inca nu se stie data excta cand va avea loc inmormantarea... Din pacate,pasagera este in coma la spital. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P. Am auzit de accident dar nu stiam ca a fost fatal... Doamne fereste.. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Marea majoritate dintre noi am avut clipe de neatentie, dar pana in prezent am avut noroc.... D-zeu sa-l ierte si sanatate pasagerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 RIP nu il cunosc, condoleantze familiei shi prietenilor, multa sanatate pasagerului(ei). P.S. chiar ieri pe la ora 11 dimineata admiram un zx12 in fata unei sali de net prin cartierul Km 4-5. Sper ca nu e vorba de aceeashi motocicleta..... nu, zx 12 ala este negru si este al unui amic care a stat in bloc cu mine. ieri a trecut razant pe langa oglinda surorii mele, si la fel pe langa o tanti pe trecere. el radea cand a fost sunat.... atentie maxima, si bulan exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 O clipa de neatentie poate duce la un sfarsit tragic D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 (editat) Maine mergem sa`i aprindem o lumanare..... cine vrea sa ni se alature clik aici : /index.php?...mp;#entry734637 Editat Mai 13, 2007 de Knosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 si-a pierdut viata din cauza ca a fost prost .... sincer nu vreau sa fac ma cobor la nivelu tau .. dar tu nu prea gandesti sau stai prin garaj mai mult .. ideea e ca un motociclist si-a pierdut viata.. s nu i din teribilism.Asa ca mai bine taci draq decat sa mai vb:yousuck: R.I.P Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Dumnezeu sa-l ierte! Pentru el nu mai putem face nimic acum decat sa-i aprindem o lumanare si sa spunem o rugaciune, insa pentru pasagera inca mai exista speranta chiar daca este in coma. Constanta riders asteptam vesti de la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Mereu asemenea intamplari de lasa fara cuvinte. Nici un cuvant nu pare a avea vreun sens. Pacat ca inca o data, cineva comenteaza pe langa si chiar daca si-a cerut scuze, ar trebui sa se gandeasca inainte de a deschide gura. Imi pare atat de rau sa aud de inca un accident fatal si de inca un om care se afla in coma la spital. Vai de noi, daca o tinem in ritmul asta!!! Odihna vesnica si linistita celui ce a disparut atat de brusc, condoleante familiei, iar "pasagerei" ii doresc sanatate exagerata si recuperare rapida !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate