Vizitator TazzY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Din cate am citit pe net, RC8 va iesi pe piatza din 2008 dar aici se vorbea ca iese din 2007 Nu am gasit nicaieri catzi cai are... Motor:KTM LC8 Cilindrea: 999.8 cc Greutate: 175kg 6 trepte Viteza maxima: 280 km/h 2004_ktm_rc8.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 e urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Agresiva...asa va arata "produsul finit"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 e urata cu draci! chiar nu gasesc nimic placut la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 E design-ul actual KTM. Unora le place, altora nu. Cit despre capabilitatile ei, ramine de vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 ktn urile nu sunt prea frumoase ca design dar tocmai asta e frumusetea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 la cate muchii si colturi are, poate ca au vrut s-o faca stealth. Dar din cate stiu eu, profilele stealth dauneaza grav aerodinamicitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 asta e tare.. cu aerodinamicitatea orice motor oricat de aerodinamic ar fi tot are Cx de caramida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Mie imi place, mai putin fatza aia ca de MZ. In orice caz e altceva ca m-am saturat de main stream pe toate partile. Din cate insa stiu eu, o sa o aduca din 2007 in vitrine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) asta e tare.. cu aerodinamicitatea orice motor oricat de aerodinamic ar fi tot are Cx de caramida Hehe,asa-i,despre busa se zicea ca se descurca bine la capitolul asta(probabil ca fata de celelalte motoare). Si tot despre dansa se zicea ca-i fscking ugly cand a aparut acu' 7-8 ani si uite acum cati fani are. Probabil ca asa va fi si cu KTM-ul asta. Editat Noiembrie 2, 2006 de S George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 asta e tare.. cu aerodinamicitatea orice motor oricat de aerodinamic ar fi tot are Cx de caramida Chiar nu conteaza? Si-atunci la ce bune toate carenele si rotile fara spite? Doar mofturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Imi placeee! E urata in draci, dar daca ar fi sa-mi iau un SS nu as ezita in alegere! Si la performante garantez pentru KTM. De ce? Simplu: KTM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 urit ca limba rusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Nimic nu-mi place la asta! Oare o sa aiba succes la vanzari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 asa au zis si de superduke cand s-a lansat belea, doar farul mai trebuie modificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 integrarea tobei e o idee si pozitia aduce a buell ... codita e arta pura !!! bascula spate prea plina .. si desi nu cred ca e "grea", io vedeam o nisa laterala macar pt design. decupajul pt lant e haios, anyway. cadru din tevi ?!? masca ce integreaza farul aduce a balaur, a reptila .. parca astepti sa scoata o limba cu 2 capete ascutite si sa ssssssasssssiiieee. imi pare mie sau ghidonul e destul de lat ? ambreiaj hidraulic. monopost. frane radiale. amortizoare WP. vad si un radiator de ulei si creca motorul aduce a LC8 "imbunatatit". urata ? nuuuu .. toate se leaga omogen, palaria de reptila cu rol deflector e cel putin interesanta iar prelungirea in carena e f reusita ! nu vad prize de aer dar probabil ca nici nu mizeaza pe putere crescuta la viteze f mari. de la V2 te astepti la cuplu, la tractiune pe plaja larga. modelul pare conceptul 2004, deci pana la lansare va mai suferi alinieri, actualizari, retrasare de mukii, etc SUPERBA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 oare au avut doar o rigla cand au desenat motocicleta? in anumite detalii e reusita.de ex integrarea evacuarii.ce nu mi place la ea este swingarmul. intrebarea este..isi va lua bd una ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Frumoasa! Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 B E T O N bestiala...imi place........ in rest NO COMMENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Ceva frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 frumoasa foc , nu ne puteam astepta de la ktm la niste forme rotunjite si armonioase.... chiar daca e mai patratoasa, asta e ktm-ul , bine ca l-au facut portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 probabil ca nu e cea mai performanta sau cea mai frumoasa motoreta, insa are un stil aparte , cum o zis si alti, coada acea e opera de arta iar idea tobei, chiar daca e furata de la buell e geniala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Cam futuristic designul. Parbrizul ar trebui sa fie un pic mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 asta e conceptul initial... din 2004 intre timp a mai evoluat, a mai crescut... cam asa arata acum motor de 1150 cmc, bascula usurata... etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 e un fel de ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate