unnamed Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 am vazut la stirile pto tv: dou motociclete se intreceau pe dn1, viteza mare, unul din ei a intrat sub un camion cand facea o depasire periculoasa, cel care a cazut, nu avea casca si a intrat in coma poate nu a fost chiar asa, siti ca astia de la pro tv exagereaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 am vazut si eu acum la stiri.... niste idiotzi, ca altfel n-am cum sa-i numesc. Probabil mergeau la intalnire... cum dracu sa mergi fara casca?!? Pana si Ghost Rider merge naibii cu casca.... si ala chiar e tata lor, vorba aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtzu_ro Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 mari jigodii astea de la tv ......nu vedeti ca toti dac campanie impotriva motociclistilor......nu vreau sa fiu obscen dar toata lumea mai greseste dar sa nu mai manance cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Pare a fi asta: /index.php?showtopic=24046 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 mari jigodii astea de la tv ......nu vedeti ca toti dac campanie impotriva motociclistilor......nu vreau sa fiu obscen dar toata lumea mai greseste dar sa nu mai manance cacao 212781[/snapback] Cand nu ai echipament (nici macar casca) si o si arzi aiurea de ajungi sa iesi pe contra-sens din curba, nu vad ce nevoie mai ai sa iti prezinte "shtirishtii" vitejiile altfel decat au fost. De ce sa nu fim corecti si sa recunoastem cum unii si-o cer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 nu cred ca e accidentul de la Busteni, ca asta prezentat era de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 A cautat-o cu lumanarea Al dracului echipament , de ce nu vor unii sa inteleaga ca este spre binele lor sa il poarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 A cautat-o cu lumanarea Al dracului echipament , de ce nu vor unii sa inteleaga ca este spre binele lor sa il poarte 212798[/snapback] Tot ma intreb si eu asta,dra inca nu am gasit raspunsul si nu crde ca o sa-l gasesc in graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Echipamentul ca echipamentul (ca m-am saturat de subiectul asta!) da' inconstienta??? Acum stau si ma gandesc: bine ca si-au luat motor si nu camion ca mureau si oameni nevinovati la asemenea acte de... "stupizenie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Casca se poarta ca sa protejeze niste creieri. Mai conteaza daca ai avut sau nu casca, odata intrat sub un camion ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Casca se poarta ca sa protejeze niste creieri.Mai conteaza daca ai avut sau nu casca, odata intrat sub un camion ? 213841[/snapback] chiar asa.. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Un sofer de la mine de la servici a fost in zona cand s-a produs accidentul . Mi-a zis ca la un moment dat a fost depasit de doi motociclisti care crosetau printre masini iar dupa putin timp pe unul din ei la vazut intrat intr-un tir. A intrat in depasire si se pare ca nu a mai avut timp sa reintre la loc pe banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 freza gelata cu casca nu se impaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Dumnezeu sa-l ierte! lipsa echipamentului nu vine decat sa intareasca opinia mea, conform careia erau niste dobitoci. Cum puii mei sa te manance asa de grav in koor incat sa faci driblinguri printre tiruri si la viteza mare ??? 214000[/snapback] Da ce tu nu te uiti la filme ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 am vazut si eu acum la stiri.... niste idiotzi, ca altfel n-am cum sa-i numesc. Probabil mergeau la intalnire... cum dracu sa mergi fara casca?!? Pana si Ghost Rider merge naibii cu casca.... si ala chiar e tata lor, vorba aia.... 212778[/snapback] Am avut o revelatie Baietii aia stiau ei de ce nu poarta casca..... pentru ca nu aveau ce proteja cu ea!!!! Si in plus stiti zicala domnia si prostia se plateste, care este!!! Mare on Darwin asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Eu cred ca sunt de compatimit.Daca nu au avut atata creier sa-si dea seama ca acea casca poate face diferenta intre viata si moarte chiar sunt de compatimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 (editat) Sper din tot sufletul ca nu au motorete pe lumea cealalta! Dumnezeu sa-l odihneasca! Editat August 18, 2005 de Radeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Mai conteaza daca ai avut sau nu casca, odata intrat sub un camion ? 213841[/snapback] Da. Cu echipament hard si mult noroc scapi cu viata. Fara echipament esti norocos sa mori pe loc, ca sa nu-ti vezi plamanii cum se dau de-a dura. In orice caz, inteleg ca e in coma, nu ca a murit, deci urati-i sa se faca bine, nu RIP-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Da. Cu echipament hard si mult noroc scapi cu viata. Fara echipament esti norocos sa mori pe loc, ca sa nu-ti vezi plamanii cum se dau de-a dura. In orice caz, inteleg ca e in coma, nu ca a murit, deci urati-i sa se faca bine, nu RIP-uri. 227212[/snapback] Echipament hard costa cat o masina nou nouta!! ne lasi cu dastea? nu toti au parinti bogati sau alte chestii.. ar trebui sa fiti multumiti cu o casca cat de cat.. si un bocanc.. in picior.. 1 a murit Dumnezeu sa-l odihneasca!Celalalt e in coma... deci R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 20, 2005 Admin Share Postat August 20, 2005 Echipament hard costa cat o masina nou nouta!! ne lasi cu dastea? nu toti au parinti bogati sau alte chestii.. ar trebui sa fiti multumiti cu o casca cat de cat.. si un bocanc.. in picior.. 227449[/snapback] iauzi? si o viata cat costa? cat 2 masini noi? avea nkz o vorba: "selectie naturala". specia asta noua de gelati fara casca, care agatza cu motorul, si care debea sunt instare sa scoata motorul din parcare, dar in schimb il tureaza pe rosu din 3 in 3 secunde ... trebuie sa inteleaga ca nu-i ca'n filme. din pacate se pare ca inteleg lucrul asta "the hard way" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Echipamentul ca echipamentul (ca m-am saturat de subiectul asta!) da' inconstienta??? Acum stau si ma gandesc: bine ca si-au luat motor si nu camion ca mureau si oameni nevinovati la asemenea acte de... "stupizenie". 213197[/snapback] bine zis(Purghy).oricum SA-L IERTE DUMNEZEU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Echipament hard costa cat o masina nou nouta!! ne lasi cu dastea? nu toti au parinti bogati sau alte chestii.. ar trebui sa fiti multumiti cu o casca cat de cat.. si un bocanc.. in picior.. 1 a murit Dumnezeu sa-l odihneasca!Celalalt e in coma... deci R.I.P 227449[/snapback] Pei daca nu ai bani de echipament k lumea nu mergi viteza,dar daca ai bani de motor de viteza de 600+ eu zic ca ai bani si de echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate