Sari la conținut

extremusski

Membru
  • Număr conținut

    342
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de extremusski

  1. când ajungeți dați un semn dacă mai este nevoie de ceva de luat cu noi. le am pe toate la garaj. kit pană, leviere, camere, pompă benzină etc. și eu acum plec de acasă.
  2. vin și eu. ce motocicleta este adecvată pentru această tură? ușoară sau o văcuță cu cauciucuri de 90/10? mulțumesc.
  3. salutare. pretul o sa fie 150 ron. multumesc.
  4. Salutare. Pretul este de 100 ron/luna pentru o motocicleta. O zi buna.
  5. Salutare. Pentru cei care nu au un loc acoperit pentru motocicletele lor, punem la dispozitie 23 locuri de cazare din cele 40 disponibile in garajul nostru. Garajul nostru este in zona de nord a Bucurestiuli, in vecinatatea GreenField. Pentru cei care doresc, putem sa asiguram si mentenanta bateriei pe perioada iernii. Deasemenea, in servisul nostru putem pregati motocicleta pentru sezonul urmator pe perioada iernii. Pentru rezervari in avans, oferim discount. Locatie: Moto Hotel- Aleea Teisani 125. Website: https://www.motohotel.ro/ Telefon: 0742158044, 0745064185
  6. Salut. Da am luat LC. Trebuie sa al schimb. Cred ca jumatate din pretul din achizitie este mai mult decat corect. Bafta.
  7. Salutare. Cine are nevoie de un GS-911 WIFI Enthusiast Version? Merge pentru R1200GS pana in 2012. Este folosit doar pentru motocicleta mea, asa ca mai merge inperechiat cu inca 9 motociclete. Multumesc,
  8. Io inteleg sa se ia de unii dintre noi, dar nici chiar asa!!! http://www.pemotoare.ro/aventurierii-de-autostrada/ Ce legatura au KTM 990 ADV si BMW R 1200 GS?
  9. Bei!! Cand ne dam si noi asa in gasca? Ca de o groaza de timp vorbim si nu se intampla nimic!! Hai sa o comitem si noi anul asta, nu sa stam pe forum si sa vorbim!! Zone din astea cu forestiere avem garla in tara asta. Doar sa stabilim o data si gata!! Plimbare&Bere multa!! Sau cum zice frantzuzul GO!! GO!! GO!! Deci?! Propuneri de date si locatie?
  10. Salutare. Am dat jos ambreiajul Rekluse de pe motor. Daca e cineva interesat, sa dea un semn. Eu am dat pe el 700 euro. Dar ne intelegem la pret. Eu nu o sa mai am nevoie de el prea curand. Bafta.
  11. Bai pe cine faci tu satanist si anarhist?!! Poate vrei sa pun poza ta pe forum sa vada lumea cu cine are de-a face si sa te caute toti KTM-isti sa i-ti rupa capul!!!
  12. Da tu ce faci acum schimbi toata mobra? Atunci de ce ai mai cumparat-o? Apropo la ce bani ai gasit? - relocare cric lateral- ori cumperi de la CJ din america ori pui tu pe cineva sa-ti faca dintr-o placa de aluminiu de 5mm. http://www.ktmtwins.com/cj-designs-ktm-950-990-adventure-kickstand-relocation-bracket -scut poti sa-ti iei ca al meu din Isdrael. A fost cel mai ieftin pe care l-am gasit si nici nu am platit taxe vamale. Undeva pe la 170 euro. Vanzator pe Ebay- aviv1969 -la Romanica ai 2 variante verificate de mine Dementor si piesektm.ro. Cei din urma se misca un pic mai repede. - gentile de la Heavy Duties sunt cele mai recomandate la momentul de fata raportat la calitate/pret. Fara probleme poti sa mergi pe mana lor. -ulei pentru ambreiaj recomandat este cel de la Magura. -kit de ambreiaj Ebay.com. Eu am luat unele din Polonia pret foarte bun- cred undeva pe la 700 ron parca setul. -sosete de furca nu recomand, strang mizeria si e mai rau cu ele decat fara. -service furca, daca nu te pricepi mai bine mergi la baietii lui Raduta din Otopeni. Se misca foarte bine si pret corect. -placute frana Brambo- ultima oara am gasit la outletmoto.ro la 200 ron setul fata si 110 ron set spate. Bafta si hai cu poze!
  13. Cand vrei sa i-ti iei cilindru receptor, da un semn. Mai am eu cred in garaj unul, ca atunci cand am schimbat kitul de ambreiaj, acesta a venit cu tot cu cilindru. Asa ca Oberonul e pe undeva in garaj. Bafta si hai cu poze !!
  14. Sa-l stapanesti sanatos!! Acum ca si mentenanta depinde de fiecare. Ca si experinta personala avem asa: Placute frana- incercat de toate dar tot Brembo mi s-au parut cele mai ok ca si eficienta vs. pret. Un set pentru fata este 200-240 ron si spatele 110-140 ron. Kit lant- al schimbi cam dupa 20K. Eu am mers de fiecare data pe D.I.D, ultimul fiind GOLD, doar ca arata mai bine, nu ca ar fi mai bun. Ulei- tot timpul Motorex CROSS POWER 10W-50. 230-250ron 4L. Filtru ulei Hi Flo, 25 RON. Sita de ulei doar o cureti( ce de sub filtrul de ulei), la fel si cea din baia de ulei.Nu are rost sa le schimbi decat daca sunt deteriorate. La filtrul de aer e de discutat. Avand in vedere ca cel original, de hartie costa 140 ron si la mobrele astea cam pe la 6000 km al schimbi, dupa 3 schimburi ti-ai amortizat investitia intr-un filtru sport-K&N sau BMC, nu mai zic ca se simte si mai bine motorul. Eu am mers chiar mai departe si mi-am montat un filtru ITG, dar care a necesitat demontarea completa a cutiei de filtru aer. Dar se simte tata!!!! (investitie- 6x pretul filtru hartie ). Filtru de benzina, aici poate te ajuta Petrica, ca la mine e mai complicat, dar nu cred ca e ceva mare filozofie. In rest benzina cat cuprinde(ca de mobrele astea nu merg pe aer) si plimbari cat mai placute!! Bafta si sa ne vedem la intrunire sa dai berea de vauta noua )
  15. Salutare. Eu ziceam ca mai degraba spre sfarsitul lunii mai, ca sa fie mai cald si sa aiva timp mai multi sa se pregateasca.
  16. Salutare. Deci o lasam balta cu intalnirea aia? Sa inteleg ca nu suntem prea multi doritori de o plimbare si de o bere?
  17. Amestec de ulei cam putin probabil. Revizia a fost facuta la Bavaria acum 2 saptamani. Nu cred totusi sa fi pus uleiuri diferite. Dar cine stie ..
  18. Salutare. Stie cineva de ce face uleiul o spuma alba deasupra ce se depune pe busonul de ulei? Initial am avut impresia ca ar putea sa intre apa in ulei pe undeva, dar nivelul este corect si in vasul de expansiune si in radiatoare. Multumesc.
  19. Salut. Poti linistit sa desfaci capacul fara sa curga uleiul. Eu fac asta constant sa mai fac reglaje la ambreiajul automat. Bafta. Stiu ca posibilitatea e mica sa va despartiti de mobrele voastre, dar intreb. Care dintre voi vrea sa se desparta de mobra? Caut sa mai cumpar una si as fi dispus sa dau pana la 5500 euro, fara nici un accesoriu pe ea. Ei?
  20. Salutare. Si eu zic la fel, luna mai. Nu stiu acum cat de imprastiati suntem prin tara. Cred ca undeva pe la munte ar fii ideal pentru toata lumea, ca sa poata ajunge din orice colt al tarii. Ma gandeam sa facem un cerc de 100 km in jurul Sibiului si daca cineva stie un loc fain unde putem sta la bere si face plimbari pe forestiere si nu numai, sa spuna. In zona asta avem foarte multe variante, inclusiv asfalt- ex. Transfagarasan, Transalpina. Hai cu idei!!
  21. Ca veni vorba de beutura. Nu facem si noi una anul asta candva? Mai schimbam si noi o vorba, mai ne uitam si la mobrele vecinului si mai adapam si noi gurili. Asa pe aici am tot palavragit si am gatlejul uscat rau!! Nu cred ca ar fi asa greu, mai ales ca nu suntem prea multi cu vacute de astea. Ce ziceti?
  22. Salutare, Dupa cum vad, tu ai suportii pentru Gobi. La fel am avut si eu. Din cat am cautat eu, nu poti monta pe sistemul asta decat acest model. Mai exista totusi o singura varianta, sa iei geamantane de oricefel si sa folosesti sistemele de prinde de la Havy Duties. Asa am facut si eu. Dar a fost nevoie sa tai acele prinderi metalice de pe cadru. Alte variante nu ai. Givi nu merg de nici o culoare. Bafta.
  23. Gata, avem un nou posesor pentru KIT RALLY de pe Dakarul meu. And the winner is.........DAIANA!!!!! Asa ca a ramas motocicleta completa al vanzare cu restul de optionale. Daca stiti pe cineva care e interesat de un Dakar in stare ok, aici aveti anuntul. /index.php?/topic/707385-bmw-f-650-gs-dakar/?p=3656782 Bafta.
  24. Dupa cunostintele mele esti trecut de cifra rotunda de 90K . Si fara sa te chinui, 100K ai faci sigur sezonu asta. Bafta.
  25. Salutare. Am tot stat dar in final nu am rezistat si m-am pus pe scris. Sper ca nu am plictisit pe nimeni si nu am fost "off" topic. Am vrut sa-i fac mai usoara alegerea motocicletei potrivite pentru el. Cred ca este destul de greu sa-ti calci pe inima si sa treci de la chopper la touring. De la crom la fiare vopsite in negru, dar la care nu te doare sufletul asa de rau sa o dai de pamant nitel. Sa o ridici si sa pleci mai departe, fara sa plangi. De aia topul meu pleaca de la o motocicleta joasa, nu cu mult diferita de un chopper(doar suspensii putin mai lungi), cu ascendent spre adventure( asta e V Strom) si ajunge in final la un motor pur Adventure KTM 9x0 ADV dar pe care nu al recomand in cazul de fata. Bafta si ne auzim.
×
×
  • Creează nouă...