Ride Safe Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 experienta sau viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 experienta sau viteza? prostia sau nebunia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drill_28 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 experienta ? din 86 detinator cat A,avand mai multe motociclete.moto din cauza il are din oct 2007 .a fost prima iesire .nu a avut viteza exagerata ,a alunecat pe noroiul dus de tractoare ,carute, pe drum. ..fost triplu campion national la go-kart , intre ani 85-90 ,MIRZA IOSIF ,mecanic auto la DACIA-SERVICE din Marghita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 .explicatie,cauciuc +asfalt rece,aderenta aproape nimic. Aderenta este buna(70%din aderenta de vara), eu circul si la 0 C si e in regula, ajuta si microporozitatile formate in asfalt din cauza procesului de inghet-dezghet. Cum experienta are ,nebunie la varsta lui nu cred ca mai e cazul .... Incredientele lipsa : Noroi,praf(de asta nu ducem lipsa) si eventual ceva gropi,denivelari,damburi, etc Parerea mea .....nu stiu care e si parerea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 a auzit cineva azi de ceva accident de motor? ca eu m`am intalnit cu o cunostinta pe centru si mi`a spus ca acuma vine de la spitalu Judetean si or fost aduse 2 persoane care or avut accident cu motocicleta o fata de 18 ani care era pasagera si baiatu de 23 care conducea motoru si se zice ca or murit stie cineva ceva concret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 of doamne... sper ca nu ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Motociclişti acroşaţi lângă Oradea Vremea primăvăratecă scoate caravanele motociclistice pe şosea, surprinzându-i pe şoferii care uită că au şi oglinzi retrovizoare. Duminică la ora 15, un şofer orădean inconştient a stricat voia bună a unei trupe de motociclişti care veneau dinspre Sânmartin spre Oradea, pe DN 76. Motociclişti acroşaţi lângă Oradea „Dând să vireze peste marcajul axial dublu continuu, orădeanul P.L. (47 ani) a apăsat brusc pedala de frână a autoturismului Skoda, fiind astfel lovit din spate de o motocicletă Kawasaki pilotată regulamentar pe banda a doua de beiuşeanul J.C.D. (26 ani)”, precizeazăputătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Bihor, subinspector Alina Dinu. În urma impactului motocicleta s-a răsturnat pe şosea. Norocul motociclistului şi pasagerei sale fiind că ceilalţi colegi au ocolit şi semnalizat din timp accidentul şoferilor care veneau din spate astfel că nu s-a mai produs o a doua coliziune. Chiar şi aşa, pasagera beiuşeană B.R. (37 ani), a suferit leziuni în condiţiile în care purta cască de protecţie. După primul ajutor acordat de Serviciul de Ambulanţă, motociclista a refuzat internarea în spital. Remember 1 iunie 2007 O manevră absolut asemănătoare a unui şofer inconştient a curmat viaţa unui motociclist orădean şi a pasagerei sale, chiar în ziua de deschidere a Zilei Internaţionale a Motocicliştilor, ţinută în Băile 1 Mai de 1 iunie 2007. Deşi purtau inclusiv veste de protecţie, orădeanul Zsolt-Janos F. (34 ani) şi prietena sa Timea (22 ani) nu au mai avut nicio şansă de suipravieţuire după ce motocicleta lor a izbit o autoutilitară Iveco ce a dat să vireze tot peste linia dublu-continuă. „Fazek, aşa cum îi spuneam noi, era un motociclist adevărat! Circula regulamentar, echipat corespunzător... Indiferent de căldura de afară, el era echipat până în dinţi! Nu era un maniac al vitezei şi nu făcea manevre care să pericliteze în vreun fel viaţa lui sau a participanţilor la trafic. Avea experienţă de peste zece ani. Am făcut nenumărate excursii şi plimbări prin toată ţara şi niciodată nu l-am văzut să fie primul. Din contră, pilota regulamentar pentru ca novicii să înveţe şi să perceapă real motociclismul şi motoarele de mare putere”, spuneau atunci prietenii motociclistului, fiu de doctor. Din nou soferi neatenti si inconstienti care intorc peste linia continua. Sa ii ia naiba pe toti handicapatii astia de soferi !!!! http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...080225-09280863 Editat Februarie 25, 2008 de cristian8214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 si la negreni un grup de unguri cu motoare unu si unu, la plecare unul din ei sa se sparga-n figuri in fata noastra, nu stim ce a vrut sa incerce, cert e ca o picat cu zx10 (o bijuterie de motor) si si-o spart pe la baia de ulei ceva si acolo la lasat. el purta costum si nu a patit nimic aveti grija si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 si a mai fost un accident cu un scuter pe podu decebal ... lo acrosat o masina ... motociclistu si`o rupt picioru nasol de tot da in rest nu o avut nimic grav ... mami o vazut live accidentu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 si a mai fost un accident cu un scuter pe podu decebal ... lo acrosat o masina ... motociclistu si`o rupt picioru nasol de tot da in rest nu o avut nimic grav ... mami o vazut live accidentu Mama lor de oglinzi! Sau conservari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Ati auzit careva de un accident in Cantemir in care o masina ar fi dat peste un motociclist si daca a patit ceva? Ca mi-a zis cineva de el dar nu stie nimic mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Ati auzit careva de un accident in Cantemir in care o masina ar fi dat peste un motociclist si daca a patit ceva? Ca mi-a zis cineva de el dar nu stie nimic mai mult Ieri am trecut pe langa un accident in cantemir,pe la ora 19, era plin de politie, si aglomeratie destul de mare, nu am vazut decat resturi de plastic pe asfalt si o dacia nova infipta intr-un stalp. Dupa cum era marcat locul accidentului si cum luau masuratori politistii, se pare ca ar fi fost persoane accidentate. Motocicleta nu am vazut, e drept ca fiind foarte aglomerat si noapte, nu se vedea mare lucru. Sper sa nu fie acesta cel de care intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 offf iar un deces ... http://www.protv.ro/filme/un-tanar-motocic...za-vitezei.html? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 (editat) am auzit de la un coleg de la lucru ... cum am apucat netu asa am si cautat ... si era chiar pe prima pagina ... :-( www.bihon.ro Editat Martie 14, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsi_pittbull Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 sincere condoleante familiei,dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 mergand pana in sat (Tileagd) am dat de un accident moto dupa Osorhei chiar in curba periculoasa tip "S", era un moto in sant, chiar zdrobita rau ... nici nr de inmatric nu i-am putut retine ca era si aia afectata de lovitura ... Stiti careva ceva despre biker? (bikerul nu era la locul accidentului si nici Ambulanta nu am dat pe drum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit1200 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 am auzit de un accident nasol langa omv stie careva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 15, 2008 Autor Share Postat Martie 15, 2008 care omv? eu nu demult am alimentat de al omv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit1200 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 (editat) la ala de pe decebal pe la 12 si....ma sunat un rieten cu masina nici nu stiu ce motor era Editat Martie 15, 2008 de bandit1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the-doctor_46 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 R.I.P. ...totusi hai sa fim seriosi..tre sa fi avut o viteza f mare pentru oras dak s-a ciocnit de un Audi care stationa..probabil ca nici nu la vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 15, 2008 Autor Share Postat Martie 15, 2008 R.I.P. ...totusi hai sa fim seriosi..tre sa fi avut o viteza f mare pentru oras dak s-a ciocnit de un Audi care stationa..probabil ca nici nu la vazut... daca stii detalii zi-ne si 9 sa stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Sora mea o vazut accidentul de langa OMV Decebal dar era motorul sub o masina si nu stie nici ce motor era si nici cum s-a intamplat, poate aflam de pe bihon daca au fost acolo mai multe nu stiu nici eu... daca stie careva sa posteze sa stim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 si eu am auzit de ceva accident pe decebal sau unde...dar nu stiu nimic...daca o fost ceva sigur o sa fie pe net..Ride Safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Cristi cica era ceva alb cu visiniu si o intrat din spate ..sa nu fie baiatu cu honda`u nou venit pe forum .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 ieri pe la amiaza so dat unu de pamant pe decebal cu un CBR nu stiu sigur daca a fot accident sau doar a cazut ma sunat cineva cum ca e un motor destul de praf pe decebal sau pe la colors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate