Vizitator AdrianB1 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Daca tot ai matrita nu mai faci inca vreo cateva? Sigur ai cerere de 3-4 bucati, zic eu. Cat ceri pe bucata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Adrian,am retineri in a face mai multe intrucat calitatea pe care o pot oferi e destul de slaba.Din acest motiv nici nu pot spune un pret. Ma gandesc cum pot dezvolta sa fie lumea multumita si sa nu lucrez 4 ore la o bucata. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Eu am comandat aripa spate de la: http://www.bs-motoparts.de/Hinterradabdeck...hw_p7988_x2.htm .Foarte multumit: o platesti prin "moneybookers" si vine repede prin "DHL" . Toate produsele sunt de la "PUIG". Eu am comandat varianta neagra nu cea imitatie din carbon si am mai comandat crashpad-uri, capete de ghidon si aparatoare pentru galerie. La costul total se mai adauga 34.90 euro pentru transport. Salut... Question: cum ai comandat si cum ti-au livrat? Intreb fiindca Romania nu exista pe harta lor comerciala... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Salut... Question: cum ai comandat si cum ti-au livrat? Intreb fiindca Romania nu exista pe harta lor comerciala... Multumesc Am vazut si eu treaba asta acum pentru ca am vrut sa mai comand pentru un prieten. Eu am comandat la inceputul iernii si se putea. Este o firma din Bucuresti care aduce la aceleasi preturi. Chiar mai ieftin pentru ca nu mai platesti tu taxele postale. Respectiva firma le aduce direct de la PUIG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imanta Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) Salut, De 3 luni sunt posesor de Honda CBF 600 S si sunt in cautare de crash bars aveti vreo recomandare? PS: Ar fi frumos daca am organiza o intalnire intre CBFisti. Multumesc Editat Martie 23, 2010 de imanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Eu am crash bar Hepco & Becker. A fost incercat si functioneaza . In consecinta nu pot decat sa-l recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Eu am crash bar Hepco & Becker. A fost incercat si functioneaza . In consecinta nu pot decat sa-l recomand. Subscriu aici, am si eu la fel si e foarte util. Din pacate l-am si probat Pentru comanda si chiar si instalare , poti sa incerci la service-ul InterMotorcycl. PArca auzeam la un moment dat ca nu mai ar face comenzi Hepco & Becker, dar merita incercat. Mesaj completat Salut, De 3 luni sunt posesor de Honda CBF 600 S si sunt in cautare de crash bars aveti vreo recomandare? PS: Ar fi frumos daca am organiza o intalnire intre CBFisti. Multumesc prima la mana: vezi ce ziceam inainte de crash-bars. a doua la mana: mai incercasem si anul trecut sa ne intalnim asa ca baietii cu CBF-urile .. s-a intamplat o data si cam asa a ramas. Daca vrei sa te intalnesti regulat cu oameni fiarte de treaba, baga-te la intalnirea fratilor mai mari: hornetistii. O sa ne vedem joia la Constitutiei in jur de 20:00, eventual. Asfalt uscat si fara gropi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imanta Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Subscriu aici, am si eu la fel si e foarte util. Din pacate l-am si probat Pentru comanda si chiar si instalare , poti sa incerci la service-ul InterMotorcycl. PArca auzeam la un moment dat ca nu mai ar face comenzi Hepco & Becker, dar merita incercat. Mesaj completat prima la mana: vezi ce ziceam inainte de crash-bars. a doua la mana: mai incercasem si anul trecut sa ne intalnim asa ca baietii cu CBF-urile .. s-a intamplat o data si cam asa a ramas. Daca vrei sa te intalnesti regulat cu oameni fiarte de treaba, baga-te la intalnirea fratilor mai mari: hornetistii. O sa ne vedem joia la Constitutiei in jur de 20:00, eventual. Asfalt uscat si fara gropi. Dupa un research am ajuns la concluzia ca am de ales intre Hepco & Becker si GIVI TN369. Din poze am impresia ca Givi arata mai bine dar din pacate nu l-am gasit prin Romania nici pe Louis deci in in final o sa-mi comand un Hepto & Becker asta bineinteles daca numai aveti si alte sugestii In ceea ce priveste intalnirea de diseara o sa incerc sa particip si eu sper sa va gasesc.... Merci pentru raspuns. Asfalt uscat si fara gropi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Eu am vazut Hepco & Becker montat pe o moto si arata mai bine decat altele, cand o sa am nevoie sigur modelul asta il iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Ma intereseaza sa-mi iau un parbriz de la Givi (D303ST) sau Kappa (KD303ST). Am incercat la dealeri, United si MS si vreau sa stiu daca aveti idee de alte alternative. Problema la dealeri nu ar fi pretul ci mai degraba timpul de livrare. LA United au zis din prima 2 luni la MS cam 2-3 saptamani (ceea ce este acceptabil). Daca stiti pe cineva care aduce asa ceva, multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 a doua la mana: mai incercasem si anul trecut sa ne intalnim asa ca baietii cu CBF-urile .. s-a intamplat o data si cam asa a ramas.Daca vrei sa te intalnesti regulat cu oameni fiarte de treaba, baga-te la intalnirea fratilor mai mari: hornetistii. O sa ne vedem joia la Constitutiei in jur de 20:00, eventual. Asfalt uscat si fara gropi. Astept de prea mult timp ca cineva sa vina propunerea de a ne intalni asa ca preiau initiativa si va prezint urmatoarele optiuni: 1. Cand: Sambata -17 aprilie (astfel vom avea timp sa ne facem ordine in planuri) Plecare de dimineata (8-8.30) catre Sibiu via Brasov. Ajungem in jur de 15-16 in Sibiu (ora poate varia) . Ne cazam la acest hostel unde am mai fost si-l recomand. Ma voi ocupa eu de rezervari. Ne intoarcem a doua zi prin Rm Valcea>A2. Conform accuweather vremea pare ok (10-16 grade conditii de ploaie reduse) 2. 10 sau 17 aprilie o scurta excursie catre Giurgiu cu intoarcere prin Oltenita. Dat fiind ca inca nu ne cunoastem cu totii am putea incerca astfel : 10 aprilie - optiunea 2; 17 sau 24 aprilie - optiunea 1. Intalnirile de genul spart seminte in pta. Constitutiei nu-mi sunt tocmai pe plac. Daca tot avem motoare haideti sa facem cat mai multi km cu ele. What say you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Eu zic ca e prea complicat sa ne organizam intr-o excursie de 2 zile cand noi nici in Bucuresti nu reusim sa ne intalnim... Hai mai intai sa mai iesim si noi la suc pe aici. Propuneti una sau doua variante pt o seara in timpul saptamanii viitoare sau cea de dupa, sa ne adunam. Eu prefer in timpul saptamanii, nu pe week-end. Mai veniti cu pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Din pacate nici eu nu prea pot sa plec doua zile. Pentru aia de o zi ma bag in masura in care sunt liber in we respectiv. Merge si un suc. Daca iese cineva maine la mult discutata Moto Thursday putem sa ne oprim la un suc dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Din pacate nici eu nu prea pot sa plec doua zile. Pentru aia de o zi ma bag in masura in care sunt liber in we respectiv. Merge si un suc. Daca iese cineva maine la mult discutata Moto Thursday putem sa ne oprim la un suc dupa. Sunt de acord si cu o iesire la un suc in timpul saptamanii; chiar e mai indicat asa pana ajungem sa ne cunoastem mai bine. Intre 6-10 aprilie ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 weekendurile asta si urmatorul nu's. dar pe 17 aprilie m-as baga la o tura de o zi. Stiu doar pe Thrill si pe Adrian cum merg ca am iesit la o tura cu ei (ce amintire frumoasa ) si chiar cum calaratii de CBFuri sunt mai cu capul pe umeri, doua zile e prea mult din prima ramane valida strigatura pentru joia la constitutiei pe la orele 20, sper sa fie si maine frumos sa merg. De acolo, mergem la Ursu ca se lauda cu striptease Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burlanm Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Dupa un research am ajuns la concluzia ca am de ales intre Hepco & Becker si GIVI TN369. Din poze am impresia ca Givi arata mai bine dar din pacate nu l-am gasit prin Romania nici pe Louis deci in in final o sa-mi comand un Hepto & Becker asta bineinteles daca numai aveti si alte sugestii In ceea ce priveste intalnirea de diseara o sa incerc sa particip si eu sper sa va gasesc.... Merci pentru raspuns. Asfalt uscat si fara gropi... Salut, nu stiu daca ti-ai rezolvat problema dar iti dau o mana de ajutor.Dupa parerea mea este mult mai estetic cel de la Givi (TN369) decat cel de la hepco & Becker.Si eu am avut aceeasi dilema anul trecut si dupa ce am cantarit bine lucrurile am ales Givi si sunt foarte multumit de aspect/calitate/utilitate. Eu am comandat produsul la dealer-ul Honda, Motor Show, situat pe strada Gheorghe Duca (pe langa gara de Nord).Mi l-au adus cam in doua saptamani si parca am platit pe el in jur de 350 RON.Cu cativa zeci de RON mi l-au si montat la service-ul lor, undeva in parcul Institutului Politehnic din Militari. Tot de la ei am luat si un suport foarte fain de topcase, diferit de cel original Honda (bare curbate). Se prinde pe lateral si in caz de Doamne fereste, iti protejeaza si carenele spate de la motocicleta.Si ala este tot de la Givi si daca te intereseaza ma pot uita prin acet si iti dau codul.O sa incerc sa postez si foto. Sper sa iti fie de folos informatiile. Asfalt uscat si mare grija la gropi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imanta Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salut,nu stiu daca ti-ai rezolvat problema dar iti dau o mana de ajutor.Dupa parerea mea este mult mai estetic cel de la Givi (TN369) decat cel de la hepco & Becker.Si eu am avut aceeasi dilema anul trecut si dupa ce am cantarit bine lucrurile am ales Givi si sunt foarte multumit de aspect/calitate/utilitate. Eu am comandat produsul la dealer-ul Honda, Motor Show, situat pe strada Gheorghe Duca (pe langa gara de Nord).Mi l-au adus cam in doua saptamani si parca am platit pe el in jur de 350 RON.Cu cativa zeci de RON mi l-au si montat la service-ul lor, undeva in parcul Institutului Politehnic din Militari. Tot de la ei am luat si un suport foarte fain de topcase, diferit de cel original Honda (bare curbate). Se prinde pe lateral si in caz de Doamne fereste, iti protejeaza si carenele spate de la motocicleta.Si ala este tot de la Givi si daca te intereseaza ma pot uita prin acet si iti dau codul.O sa incerc sa postez si foto. Sper sa iti fie de folos informatiile. Asfalt uscat si mare grija la gropi !!! Multumesc pentru sugestie dar pentru crash bars e prea tarziu, am comandat de pe Louis, Hepco & Decker. As vrea si suport de topcase daca poti sa-mi trimiti codul si-o poza ti-as ramane recunoscator. Sunt de acord si cu o iesire la un suc in timpul saptamanii; chiar e mai indicat asa pana ajungem sa ne cunoastem mai bine. Intre 6-10 aprilie ce ziceti? Cum ramane cu intalnirea? Eu propun seara de vineri ( 9 apr) pentru suc si ziua de sambata (10 apr)pentru excursie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Multumesc pentru sugestie dar pentru crash bars e prea tarziu, am comandat de pe Louis, Hepco & Decker. As vrea si suport de topcase daca poti sa-mi trimiti codul si-o poza ti-as ramane recunoscator. Cum ramane cu intalnirea? Eu propun seara de vineri ( 9 apr) pentru suc si ziua de sambata (10 apr)pentru excursie. Vineri sa fie! Ne intalnim in Pta. Constitutiei la ora 18.45 si dupaia bem un suc in Biker's Bar din Baneasa. Mai vine cineva? Ar fi cool sa ne strangem cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 In piata Constitutiei ? Merge si asa. Cat despre suc, daca te referi la ala din Otopeni (nu Baneasa), eu as prefera in alta parte. Mi se pare prea scump si prea departe pt un suc. Mai degraba as propune prin Regie, pe la Piranha sau alta locatie de pe acolo. Sper sa fie destul de cald sa stam la terasa si nu inauntru. Vineri sa fie! Ne intalnim in Pta. Constitutiei la ora 18.45 si dupaia bem un suc in Biker's Bar din Baneasa.Mai vine cineva? Ar fi cool sa ne strangem cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imanta Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 In piata Constitutiei ? Merge si asa.Cat despre suc, daca te referi la ala din Otopeni (nu Baneasa), eu as prefera in alta parte. Mi se pare prea scump si prea departe pt un suc. Mai degraba as propune prin Regie, pe la Piranha sau alta locatie de pe acolo. Sper sa fie destul de cald sa stam la terasa si nu inauntru. Ne vedem acolo si stabilim de comun acord unde o sa bem, fara alcool . Zbye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burlanm Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Vineri sa fie! Ne intalnim in Pta. Constitutiei la ora 18.45 si dupaia bem un suc in Biker's Bar din Baneasa.Mai vine cineva? Ar fi cool sa ne strangem cat mai multi. Fir-ar sa fie !!! Exact intre 8 si 12 Aprilie sunt plecat din tara! Stiu ca nu este OK sa va rog sa mutati intalnirea numai ptr mine insa poate exista vreo sansa sa o decalam cu un weekend. As avea ocazia sa va intalnesc si eu ptr prima oara (mai putin cu Fan Fane cu care m-am vazut in cartier) Ce ziceti ??? Mesaj completat Multumesc pentru sugestie dar pentru crash bars e prea tarziu, am comandat de pe Louis, Hepco & Decker. As vrea si suport de topcase daca poti sa-mi trimiti codul si-o poza ti-as ramane recunoscator. Cum ramane cu intalnirea? Eu propun seara de vineri ( 9 apr) pentru suc si ziua de sambata (10 apr)pentru excursie. Ma uit in acte in seara asta si incerc sa gasesc si ceva poze dupa ce am montat topcase-ul. Nu stiu cat de tarziu ajung deoarece moto este sub prelata si intr-un loc mai ascuns de privirile curiosilor. Cum maine dimineata plec din tara, ori reusesc in seara asta si iti trimit, ori lunea viitoare, dupa ce ma intorc. Tare mi-ar fi placut sa ma vad si eu cu voi weeken-ul asta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imanta Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Fir-ar sa fie !!!Exact intre 8 si 12 Aprilie sunt plecat din tara! Stiu ca nu este OK sa va rog sa mutati intalnirea numai ptr mine insa poate exista vreo sansa sa o decalam cu un weekend. As avea ocazia sa va intalnesc si eu ptr prima oara (mai putin cu Fan Fane cu care m-am vazut in cartier) Ce ziceti ??? Mesaj completat Ma uit in acte in seara asta si incerc sa gasesc si ceva poze dupa ce am montat topcase-ul. Nu stiu cat de tarziu ajung deoarece moto este sub prelata si intr-un loc mai ascuns de privirile curiosilor. Cum maine dimineata plec din tara, ori reusesc in seara asta si iti trimit, ori lunea viitoare, dupa ce ma intorc. Tare mi-ar fi placut sa ma vad si eu cu voi weeken-ul asta !!!! Nu e nici o graba cu topcase-ul, ar fi frumos sa ne intalnim si sa mi-l arati , daca ne place intalnirea de vineri mai organizam una si saptamana viitoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Din pacate vineri seara sunt la o petrecere si nu pot sa vin. Daca va intalniti si stabiliti ceva pentru sambata, postati si pe forum. In caz ca ma trezesc in timp util, incerc sa vin si eu. Cu conditia sa nu fie mai mult de 400-500KM ca trebuie sa fac revizia. P.S. Am si eu topcase de la GIVI disponibil pentru studiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 M-as bucura daca se tine in Pirania (regie) o intalnire a CBF-urilor, intr-o zi dupa servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Hai ca poate de data asta ma mobilizez si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate