Andry Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Metal. E suficient de precis răspunsul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 N-a precizat care disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Off topic, am aflat si eu ca intrunirea transalpistilor are loc weekendul asta in localitatea Pângaraţi. Este corecta informatia aveti idee? Eu am de gand sa ajung acolo pe >>drumul asta<< Editat August 1, 2013 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Printre altele, apare si TA650 pe linia de productie. Trist cum arata fabrica si cum se lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 ma asteptam la mai mult high tech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 am o mica nelamurire... am facut un test sa vad cat "ma tine" rezerva de benzina din momentul comut robinetul pe rez, rezultatul 25 km... este ok asa? mie imi pare cam putin exista posibilitatea sa "reglez" rezerva, in ideea de a o face mai mare? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Vand piese transalp pd 06 1989. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 am o mica nelamurire... am facut un test sa vad cat "ma tine" rezerva de benzina din momentul comut robinetul pe rez, rezultatul 25 km... este ok asa? mie imi pare cam putin exista posibilitatea sa "reglez" rezerva, in ideea de a o face mai mare? multumesc cam putin ultima data mi-a intrat pe rezerva la 270km si am alimentat la 313 km 16L. rezervorul este de 18 dar eu bag benzina pana sus si intra clar mai mult de 18L Deci dupa 43 de km de mers pe rezerva mai aveam vreo 2L si ceva in rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 la mine a ajuns la rezerva la 315 km, am mai mers pana la 330 si am alimentat 17 litri. se poate face ceva la robinetul de benzina, in interior, sa maresc rezerva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Inaltimea sitei robinetului ar trebui sa fie standard. La fel si dimensiunea rezervorului. Poti masura rezerva folosind un furtun si cateva sticle de plastic curate in care sa scoti benzina. Lasi sa curga pe normal si cand ajunge la rezerva, pui in sticle separate. Rezerva ar trebui sa fie de 3,5 litri, cu motocicleta pe roti si verticala Legat de marirea rezervei, robinetul de benzina are o sita care intra in rezervor si acolo trebuie sa faci modificarea. Nu m-am uitat niciodata atent si nu stiu daca o poti pacali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 multumesc de sfat, am sa incerc o modificare la urmatorul plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 (editat) intrebare rapida, poate sa confirme cineva ce rulmenti fata si spate se folosesc? eu am gasit 6202 fata si 6203 spate dar nu sunt 100% sigur Am transalp 600 din '96 xl600v-t merci! Editat August 5, 2013 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 stiu ca al meu are 6202 / 6203. La cele cu doua discuri, roata fata foloseste tot 6203 ca si spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 stiu ca al meu are 6202 / 6203. La cele cu doua discuri, roata fata foloseste tot 6203 ca si spatele. se pare ca sunt doua 6202 pe fata, doua 6203 spate si inca unul 6204 e spate dar inca nu le-am schimbat mai am nevoie de rim band de 17 si de 21 pentru roti si am gasit aici http://www.anvelopemoto.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=21&Itemid=1 http://www.anvelopemoto.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=23&Itemid=1 http://www.anvelopemoto.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=25&Itemid=1 are careva idee ce dimensiuni trebuie sa aibe benzile de janta pentru ca vad ca sunt diferite dimensiuni, marimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 nu pune rimuri pe geata ca se desfac la prima incursiune in noroi sau la jetul de apa la spalatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Salve tuturor,pentru un prieten,caut o baterie de Transalp 650.Ce stiti nou sau sh,ce are,cine are,orice pont sau ajutor sunt binevenite si primite ca atare.Asteptam un semn de la binevoitori,cu inima deschisa.Ori aici,ori un pm,mie.Sa va fie drumul liber si asfaltul curat.Cu drag si multumiri anticipate,Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 nu pune rimuri pe geata ca se desfac la prima incursiune in noroi sau la jetul de apa la spalatorie 1. motoreta nu se duce la spalatorie 2. e o diferenta intre rim band (banda interioara janta) si rim tape, toate rotile pe spite cu camera au rim band 3. eu nu imi pun rim tape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 (editat) scuze nu am citit atent ... bafta Editat August 6, 2013 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 6204 e pentru foaie, nu pentru butucul spate. Rulmentii nu-i distruge uzura, ci ii distruge mizeria care trece de simeringuri si protectii praf. Am citit de mobra cu 200.000 km si rulmenti originali. Daca sunt in stare buna eu nu i-as schimba fiindca sunt mai buni decat ce gasesti acum. As verifica etansarea simeringurilor si a protectiilor de praf si as schimba doar ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 (editat) Salut, Pentru cei din TM - la paulmoto - reprezentanta Honda Timisoara - se organizeaza drive test de vineri pana duminica (inclusiv). Printre modelele disponibile este si XL700V Eu sunt curios de crossrunner . stima, paul Editat August 6, 2013 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibirec Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 @Bog Eu mi-am cumparat baterie pentru 650 de la Caranda la 144 lei. Nu am nici o legatura cu ei, nu le fac reclama, doar recomand. http://caranda.shopmania.biz/cumpara/acumulator-moto-12v-11ah-yucell-ytz12s-3919118 Si un sezon daca ma tine, tot nu-mi pare rau la pretul asta. Acum 2 ani am luat pentru o Honda CB500 o Varta AGM care a cedat subit dupa un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Si ti se pare ieftin? Mie mi-a decedat, dupa 6 ani, o varta. Am apelat la un amic ce are magazin de piese auto, i-am dat codul, si mi-a adus un Bosch la 140 lei (pentru PD6). Bog, intreaba si la magazinele auto, s-ar putea sa ai o surpriza placuta. Daca nu gasesti, PM si intreb si eu sursa mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibirec Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) Pentru o baterie de 11A si dimensiunile alea compacte, da, e foarte ieftina. Preturile in functie de brand se invart intre 180 si 800 lei. Poate conteaza si faptul ca luand de la Caranda nu platesti transport. Eu personal am cumparat de la ei doi acumulatori si de aia ii recomand. https://www.google.ro/search?source=ig&rlz=1G1GGLQ_RORO365&q=YTZ12S&oq=YTZ12S&gs_l=igoogle.3...0.0.0.26.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac..12.igoogle.#bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&cad=b&cr=countryRO&ei=iuYBUu6DD8nY4QSV7oCQDQ&fp=1&q=YTZ12S&sa=N&start=0&tbs=ctr:countryRO Editat August 7, 2013 de tibirec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Tibi,Mircea ,va multumesc mult.Am dat prietenului,pt Caranda mai primisem o recomandare,deci e a doua.Gata,treaba rezolvata,sper sa mai aiba la magazin. Sa traim sanatosi,pupici calzi si drumuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Tibi,Mircea ,va multumesc mult.Am dat prietenului,pt Caranda mai primisem o recomandare,deci e a doua.Gata,treaba rezolvata,sper sa mai aiba la magazin. Sa traim sanatosi,pupici calzi si drumuri libere Ia linistit Caranda, am avut si am fost multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate