vlady_80 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 (editat) le-am facut de 3 ori si tot asa mi-a dat na ii bine fie cum zici tu , Editat Aprilie 15, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Ma intereseaza sa cumpar un parbriz touring pentru transalp 650 de preferinta second hand. Daca are cineva de vanzare l-as ruga sa ma contacteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Hog Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Salutare tuturor, are cineva idee unde as putea gasi stiker-ele cu Honda Transalp pentru cele doua carene fata pt un TA din 2006 ? la Honda am incercat si nu se pot comanda decat cu tot cu carene, si parca nu as da 5 mil pe una bucata carena doar pt un abtibild in alta ordine de idei : se baga cineva la o iesire pana in Instambul si inapoi ? 2 zile cu plecare dimineata la 6:00 si intoarcere a doua zi dupa amiaza respect si drumuri uscate Cristi D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Salutare tuturor, are cineva idee unde as putea gasi stiker-ele cu Honda Transalp pentru cele doua carene fata pt un TA din 2006 ? la Honda am incercat si nu se pot comanda decat cu tot cu carene, si parca nu as da 5 mil pe una bucata carena doar pt un abtibild in alta ordine de idei : se baga cineva la o iesire pana in Instambul si inapoi ? 2 zile cu plecare dimineata la 6:00 si intoarcere a doua zi dupa amiaza respect si drumuri uscate Cristi D. http://www.hondaoriginalparts.com/honda_motorcycle_parts_selection_pfk.php?block_01=13MCB2S1&block_02=F__3300&block_03=7249 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Hog Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 http://www.hondaoriginalparts.com/honda_motorcycle_parts_selection_pfk.php?block_01=13MCB2S1&block_02=F__3300&block_03=7249 Multumesc frumos Vlady, super site. O sa incerc sa cumpar de pe el, chiar aveam nevoie si de un rulment de coloana volan, sper sa nu fie probleme la cumparare Bafta si inca odata multumesc frumos , Cristi D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbb Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salut ! Poate sa ma indrume careva, unde gasesc mufe pentru instalatia electrica, cele care se prind sub bord ? Este vorba despre un TA din 2001. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Am scos si eu vacuta la plimbare de mai multe ori si imi place de ea ca nu e infometata tare, cu 2 persoane , cere doar 5 litrii , cu toate ca am tras-o de coarne bine. M-am jucat un pic cu reglajul la suspensie , am dat surubul maxim spre fata , a zis pasagera ca simte mai tare denivelarile de pe drum . apoi am mers singur si l-am dat maxim spre spate , l-am pus la mijloc , dar nu mi s-a parut sa fie vreo diferenta . in ce parte e hard si soft ? ca eu nu mai am stikerul acolo. si "litrii" se scrie intotdeauna "litri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 (editat) diferenta . in ce parte e hard si soft ? ca eu nu mai am stikerul acolo. Lasa-l pe soft maxim, pasagera iti va fi profund recunoscatoare. E spre spate soft si spre fata hard. Chiar si pe asfalt eu tot soft maxim il tin la cat de bum e asfaltul, numai rosturi, gropi si ridicaturi. Te miri de ce te dor salele si cooru dupa o vreme de mers. Pe autostrazi dincolo e altceva, dar aici... Editat Mai 3, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newmoxici Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Crede-ti ca Transalp-ul este bun pentru un "mini-incepator"? Inca nu am permis, saptamana viitoare ma apuc de el. Am mai condus voshod, minsk, si yamaha wrf 450 doar pe dealuri. Am 75 kg si 1.88. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Lasa-l pe soft maxim, pasagera iti va fi profund recunoscatoare. E spre spate soft si spre fata hard. Chiar si pe asfalt eu tot soft maxim il tin la cat de bum e asfaltul, numai rosturi, gropi si ridicaturi. Te miri de ce te dor salele si cooru dupa o vreme de mers. Pe autostrazi dincolo e altceva, dar aici... Scuze, sprea fata soft si spre spate hard Crede-ti ca Transalp-ul este bun pentru un "mini-incepator"? Inca nu am permis, saptamana viitoare ma apuc de el. Am mai condus voshod, minsk, si yamaha wrf 450 doar pe dealuri. Am 75 kg si 1.88. E ideal, ia-l fara ezitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Va salut, Caut si eu un prelungitor de parbriz. Daca stiti unde pot gasi, va rog sa imi spuneti si mie. Multumesc, Vasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Scuze, sprea fata soft si spre spate hard E ideal, ia-l fara ezitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Lasa-l pe soft maxim, pasagera iti va fi profund recunoscatoare. E spre spate soft si spre fata hard. Chiar si pe asfalt eu tot soft maxim il tin la cat de bum e asfaltul, numai rosturi, gropi si ridicaturi. Te miri de ce te dor salele si cooru dupa o vreme de mers. Pe autostrazi dincolo e altceva, dar aici... am sa incerc la toamna , ca deja sunt plecat si ratez tot sezonul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 am sa incerc la toamna , ca deja sunt plecat si ratez tot sezonul . lool, pai in orice moment vrei, bagi surubelnita in gaurica si invarti spre fata motocicletei si gata, e soft Drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 lool, pai in orice moment vrei, bagi surubelnita in gaurica si invarti spre fata motocicletei si gata, e soft Drumuri bune Stiu ca nu-i greu , nu asta e problema . treaba e ca nu ma dau cu motorul pana la toamna , pentru ca sunt plecat , iar motorul sta in garaj sub patura . Va urez drumuri bune si cat mai multe calatorii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Na saraca mobra sta singura si trista ce pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max90 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Buna! caut pentru Transalpul meu din 91 o aripa fata! cine ma poate ajuta,rog sa ma contacteze pe mail mustang580@yahoo.com sau tel 0741372646! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotea Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Salutare! De unde as putea cumpara un cablu de ambreaj pentru un transalp 650 din 2001 RD10. Pe louis nu gasesc iar unul original este cu mult peste bugetul meu Multumesc Salutare tuturor, are cineva idee unde as putea gasi stiker-ele cu Honda Transalp pentru cele doua carene fata pt un TA din 2006 ? la Honda am incercat si nu se pot comanda decat cu tot cu carene, si parca nu as da 5 mil pe una bucata carena doar pt un abtibild in alta ordine de idei : se baga cineva la o iesire pana in Instambul si inapoi ? 2 zile cu plecare dimineata la 6:00 si intoarcere a doua zi dupa amiaza respect si drumuri uscate Cristi D. uite aici am vazut 24 euro bucata +transport http://www.hondaoriginalparts.com/honda_motorcycle_parts_selection_pfk.php?block_01=13MCBYI1&block_02=F__3300&block_03=7224 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Caut o guma spate 130/80/17 sa mai mearga un sezon.Pe bani binenteles .vhara68@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snapshoot Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salutare. de curand sunt posesorul unui transalp din 2004 .aveti idee unde as putea gasi un manual de intretinere/service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex23 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Cauta aici manualul, ar trebui sa fie la Honda XL 650V: http://www.manualedereparatie.info/categorii/honda.html Asfalt uscat. Editat Mai 16, 2012 de Alex23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 vezi ca pe http://www.transalp.ro este o secțiune întreaga cu manuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 salut baieti . e normal la un transalp din 89 sa pape 100-200ml de ulei la 1000km ? ca am gasit unul la super oferta , si ma bate un gand , dar nu stiu exact ce implica consumul de ulei . eu as vrea sa-l iau si sa ma tarai de colo-colo fara sa ii fac altceva decat schimb de ulei si sa ii bag benzen . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) Nu e normal, necesita segmentare si/sau schimbare semeringuri supape. La mine, completez 100ml ulei odata la un 3000km, sau chiar nu completez deloc. Daca-i iei compresia, te lamursti. Daca are compresie OK, sunt doar semeringurile, care nu sunt scumpe, dar necesita desfacerea motorului pentru schimbare. Daca si compresia e mica sau inegala pe cele 2 pistoane, trebuie si segmentii schimbati. In oricare din aceste cazuri, nu e ceva de speriat, e uzura normala. E o operatiune care ar trebui sa te coste pana in 300 euro cu tot cu manopera, si care mai poate fi amanata inca 10-20.000 km daca motorul nu prezinta si alte semne de uzura, gen batai, zgomote suspecte, etc. P.S. La mine, segmentarea a fost facuta de catre fostul proprietar chiar inainte de a ajunge motocicleta la mine, acum 4 ani, si a costat la vremea aia 400 euro. Editat Mai 17, 2012 de asds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) Caut o guma spate 130/80/17 sa mai mearga un sezon.Pe bani binenteles .vhara68@yahoo.com am eu unul bunicel marca avon dar e pe 120. sigur mai merge un sezon. doar ca nu imi place sa ma duc la posta si nici timp nu am. daca ai un prieten prin buc. sa vina sa il ia . costa cat vrei tu sa dai pe el. Editat Mai 17, 2012 de ozzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate