Sari la conținut

Postări Recomandate

Care-s cele mai durabile cauciucuri de strada, pentru Transalp? Am citit ca Anakee 2 tin mai mult decat Tourance. Este ceva peste Anakee 2?

Unde ai gasit preturile cele mai bune pentru cele doua marci de cauciucuri ? Trebuie sa fac schimbarea si inca nu-s decis daca sa fie Anakee sau Tourance

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai probabil la http://anvelopemoto.eu , am tot aruncat ochii în stânga şi-n dreapta, dincolo găseam faţa mai ieftină, în partea ailaltă spatele mai ieftin, dar împreună de la aceaşi tarabă ieşeau mai scump decât la site-ul menţionat.

Când mi-am cumpărat setul de TKC80 am ieşit totuşi mai ieftin cu 1 leu la www.motor-inn.ro :D

Link spre comentariu

Unde ai gasit preturile cele mai bune pentru cele doua marci de cauciucuri ? Trebuie sa fac schimbarea si inca nu-s decis daca sa fie Anakee sau Tourance

http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/ActiveTab/shopping/ActiveLink/1/Search/2/motorcycle/137/motorcycle_ccm_group/4/motorcycle_model/4648/StartRow/0/motorradreifen.html

Link spre comentariu

De cele mai multe ori ieşi mai scump la Mynetmoto , degeaba vă amăgesc preţurile de pe site. 35€ pentru transport nu-i de ici-colo.

Mynetmoto ( preţ cu tot cu transport ) : set Tourance 170€ ( 740 lei ), set Anakee2 180€ ( 780 lei )

Anvelopemoto.eu ( preţ cu tot cu transport ) : set Tourance 167€ ( 725 lei ), set Anakee2 164€ ( 717 lei ) // iar aici am calculat cu spatele de 130/80-17

Link spre comentariu

pai vezi ca eu port numar mai mic pe spate 120 x 90 x 17 asa ca vezi cum socotesti ca te scot la tabla si te ascult .

ce am gasit eu ; anvelopemoto . eu / tourance :90x90x21/56S -302.82 ron (tva inclus) 120x90x17/56S- 381.81ron (tva inclus)

daca gasiti preturi mai bune da-ti un semn

Editat de RomiC
Link spre comentariu

poftim 2 carti bune.

defapt Honda XL600 Transalp 86-01 Service Manual ENG.pdf este mai buna - pt cei care vor sa mai faca reparatii la moto, e completa

cartea lui haynes e buna pt intretinere mai mult.

odata zice 5 w, apoi atf fluid (Automatic transmission fluid)

cauta pe net honda transalp manual download

am incercat sa urc dar nu e bun netul.

poate pe mail as putea sa pun cartile, aici nu merge

Link spre comentariu

daca ai cont da

nu imi dau astia acceptul.. de un an am dat cu inscriere... dala dracu de site.

http://www.filestube.com/bba18cf24fd3ccb303e9,g/Honda-XL600-Transalp-86-01-Service-Manual-ENG.html

http://rapidlibrary.com/files/honda-xl650v-xrv750-transalp-service-manual-haynes-pdf_ulzbwnmw8ci89on.html

gata

Editat de kinguh
Link spre comentariu

Transalp 600 PD06. Manualul ce vascozitate zice sa aiba uleiul de furca? Pe Louis.de scrie 15W, pe ta-deti scrie 5W. In manualele mele de TA nu gasesc.

Din propria experienta pot sa spun ca ce scrie in manuale pentru o mobra gen 600 PD O6 care are rulati ceva km nu mai este valabil legat de uleieul din furca . Si anume :dupa ceva timp ( km ) apare o uzura acolo in furca vrei nu vrei , degeaba pui tu ulei comform manualului ca vei vedea ca este cam moale furca , eu unul personal la un PD 10 din 99 40 mii km am pus ulei hidraulic , merge si cel de cutie ATF si am fost mult mai multumit decat cu Fork Oil 15w . Dar asta nu este neaparat o regula .

Foarte importanata este cantitatea daca mai retin bine 550 ml intr-o jamba .

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

5W zice manualul, mersi Kinguh.

cu 5 W vei avea o furca moale precum c.....l , parerea mea , mai ales ca arcurile sunt obosite pe gropi va face bleoing bleoing :crack:

Link spre comentariu

Asta recomandam si de la Colea/Brasov, minim 10W pentru ulei hidraulic.

Cu 5W am mers eu pe XLV600, era placut pe offroad dar cam prea barca pe asfalt, te clatina ca barca la franare.

Link spre comentariu

Asta recomandam si de la Colea/Brasov, minim 10W pentru ulei hidraulic.

Cu 5W am mers eu pe XLV600, era placut pe offroad dar cam prea barca pe asfalt, te clatina ca barca la franare.

da intradevar.

eu unu merg cu cel din carte. pe drumurie noastre e f bun uleiul asta (prefer eu). mai nasol in curbe la viteze cand dai de denivelari, dar se poate preveni asta. In felul asta daca vrei sa mergi prin paduri sau la munte iti permite uleiul alegerea asta.

problema e cum ai zis la franare, nu mai este atat de eficienta in comparatie cu un ulei cu greutate, in jambe.

Link spre comentariu

Eu pana in primavara trecuta aveam tot 5W. Am trecut pe 10W si la prima franare serioasa... un maidanez sinucigas, la ~100m de service, am vazut diferenta... in bine. Dar am mai vazut diferenta si cand am iesit pe un forestier... vorba vine forestier... un drum ce duce in campurile oamenilor, la iesirea dintr-un sat... plin de hartoape... Atunci vroiam sa am la loc 5W. Asa ca... uleiul schimba-l in functie ce faci mai mult cu motorul. Pt strada, pune 10W sau chiar 15W, dar pt coclauri... eu as zice sa nu pui mai vascos de 7.5W.

Ca tot veni vorba de uleiuri... se serviseaza amortizorul spate? Conform manualului, nu. Dar... suntem romani si ne bagam este tot. As inlocui si acolo uleiul cu unul ceva mai vascos, un 10W sau 15W.

Link spre comentariu

Măi nu`mi aduc aminte dacă poate fi înlocuit uşor uleiul la amortizorul de TA, dar pentru alte intervenţii asupra amortizoarelor avem în Braşov meşeri pricepuţi, care s-au ocupat cu mare interes şi rezultat de amortizoare de AT ( cele cu gaz, reglabile ).

Link spre comentariu