johnny75 Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Cumpar releu de incarcare de Transalp s.h. dar functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Vand Transalp XL700V, 2008 , 4300E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Transalp 600, 1991. Pe butucul spate am rulmenti NTN 6203LU JAPAN si pinionul spate are NSK 6204DU JAPAN. Cine este producatorul OEM, NTN sau NSK? Simeringurile OEM cine le face? ================ Se pare ca ambii rulmenti sunt cei originali (170.000 km), butucul are NTN si pinionul are NSK. Butuc: NTN: http://www.cmsnl.com/honda-xl600v-transalp-1991-italy_model6556/bbrg-rad-ncom_961506203010/#.UgvNpm1I81Q Pinion, NSK: http://www.cmsnl.com/honda-xl600v-transalp-1991-italy_model6556/bbrg-rad-ncom_961506204010/#.UgvN2m1I81Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Transalp 600, 1991. Pe butucul spate am rulmenti NTN 6203LU JAPAN si pinionul spate are NSK 6204DU JAPAN. Cine este producatorul OEM, NTN sau NSK? Simeringurile OEM cine le face? ================ Se pare ca ambii rulmenti sunt cei originali (170.000 km), butucul are NTN si pinionul are NSK. Butuc: NTN: http://www.cmsnl.com/honda-xl600v-transalp-1991-italy_model6556/bbrg-rad-ncom_961506203010/#.UgvNpm1I81Q Pinion, NSK: http://www.cmsnl.com/honda-xl600v-transalp-1991-italy_model6556/bbrg-rad-ncom_961506204010/#.UgvN2m1I81Q i-am schimbat si eu saptamana trecuta pentru ca nu stiam cand sau daca au fost schimbati vreodata de fostii propietari am pus kyoto si pe fata si pe spate detalii aici http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=index&cPath=113_221 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateis Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 salut! exista cineva din bucuresti care are 5 minute libere intr-o zi sa ma ajute si pe mine sa-mi fac o parere despre un transalp 600? ma tot bate gandul sa-mi iau unul (e una din optiuni) dar nu am apucat sa cunosc motocicleta mai indeaproape. multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 te pot ajuta eu, o poti vedea in zona 13 septembrie, dar trebuie sa stabilim intalnirea din timp. Are cineva de vanzare o pedala pt schimbatorul de viteze? Transalp 99. Sau ma poate ajuta cneva cu o sursa de unde pot cumpara o pedala care se pliaza in cazul unei caderi? multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) Vreau sa-mi pimpui Transalpul, motiv pentruc are sunt in cautare de urmatoarele: -Toba esapament -scut motor Toate trebuie sa se imbine frumos cu designul motocicletei. ideal ar fi un scut de AT rd03 si un laser produro PS: recomand ca la rulmenti si la simeringuri sa nu aruncati bani pe OEM, se gasesc la un sfert din pret piese de acceasi calitate la magazinele de specialitate(rolling, bady, etc) Editat August 19, 2013 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) laser pro duro e la mine Editat August 19, 2013 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) bantuiam si am gasit asta [achment=960209:DSCN0787-XL.jpg] Un X-ray pe bune Ce te-ar coafa ins chimbul Laser-ului? Editat August 19, 2013 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Care e cuplul de strangere pentru piulita mare de la jug (de 30 mm daca nu gresesc) ? As pune dinamometrica pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 100 Nm Piulita e de 24 mm Cea de sub jug e de 26, cuplul e de 3 (trei) Nm Ce te-ar coafa ins chimbul Laser-ului? Niste bani ar fi cel mai bine De ce nu am numarul tau de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 100? Mi se pare foarte mult! Ma refer la cea de sub ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 da, sub ghidon acolo sunt de fapt DOUA piulite una sub jug, direct pe rulment, cea de 26 care se strange (vorba vine) cu 3-4 Nm si cea de 26, deasupra jugului, de 24, care se strange la 100 Nm dar tu vrei sa strangi ce ai desfacut, sau vrei doar sa verifici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) laser pro duro e la mine )) produro asta vreau sa il aud si eu montat. Am fost curios si mi-am dorit la maxim cat am avut transalpul - dar pt 650 nu am reusit nicicum sa gasesc(si a trebuit sa ma multumesc cu un leovince X3 micutz si dragutz) - superbe rateurile pe decelerare. numai bine, paul Editat August 19, 2013 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) )) produro asta vreau sa il aud si eu montat. Am fost curios si mi-am dorit la maxim cat am avut transalpul - dar pt 650 nu am reusit nicicum sa gasesc(si a trebuit sa ma multumesc cu un leovince X3 micutz si dragutz) - superbe rateurile pe decelerare. numai bine, paul Din pacate la mine nu il vei auzi, l-am dat jos si am reinstalat toba originala de Africa Twin Nu am argumente concrete, decat subiectivismul, mie mi s-a parut ca nu trage bine cu Laserul si am impresia ca de fapt este pentru Transalp De aceea o si vand Editat August 19, 2013 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Din pacate la mine nu il vei auzi ... ... pai poate ma ajuta Raul sa imi satisfac curiozitatile numai de bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 As vrea sa verific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 As vrea sa verific. daca tot desfaci sa verifici cred ca poti sa schimbi si rulmentii (cilindrici!) + simeringuri - si dupa aia nu mai ai dubii defel. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yu_li_yan Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Salutari! Am spart sticla de la oglinda stanga. Cum as putea sa o "fac la loc" - Se poate monta sticla noua? sau trebuie sa caut alta oglinda in loc. Transalp-ul e XL600V din 1992. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Salutari! Am spart sticla de la oglinda stanga. Cum as putea sa o "fac la loc" - Se poate monta sticla noua? sau trebuie sa caut alta oglinda in loc. Transalp-ul e XL600V din 1992. Iei oglinda noua, e 45 de lei sau faci cum am facut eu. Solutia a fost ca de anii 80 dar daca asta te pasioneaza... Aveam o oglinda in plus, cu plasticul rupt, care nu mai statea in bila. E prima data cand fac asa ceva dar a mers. am incalzit la aragaz marginile de la aia cu geamul bun si am scos usor oglinda am incalzit usor plasticul de la oglinda sparta la aragaz (fara sa topesc nimic) si am bagat usor oglinda buna fara sa indoi sau sa topesc marginile de plastic am mai incalzit putin marginile si le-am apropiat bine de sticla pentru ca erau dilatate prea mult dupa ce am bagat oglinda la loc. Rezultatul e bun, nu se cunoaste diferenta, am lucrat vreo 20 de minute la ea maxim. Am avut norocul ca aveam un geam bun, nu stiu unde gasesti asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Imi poate spune si mie cineva unde se afla mufa de la "pulse generator" de la un XL650V-Y (2000)? E cumva mufa neagra de deasupra de baterie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Enjoy https://docs.google.com/file/d/0BwYQrJT16ogVN3NaNVpld1V3VjA/edit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Multumesc, dar din pacate nu ma ajuta... nu contine decat in doua locuri informatii despre piesa aia, iar eu stiu deja schita tehnica a ei, doar ca nu stiu exact care mufa ii corespunde in realitate (cum arata si unde o gasesc, mai exact). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 am si eu o problema. Dupa aproape 10 000 km a aparut si la mobra mea o problema. Idea este ca la viteza mica (treapta intaia turatie pana in 4000) se aude un sunet foarte ciudat care cred ca vine de la lant ca si cum ar sari sau s-ar bloca. Idea e daca o ridic pe cricul central si invart de roata spate merge bine cam 80% din tura si apoi lantul se intinde foarte tare in partea de sus si este foarte lasat in partea de jos. Lantul nu l-am schimbat pana acum si nu stiu ce varsta are (italianu de la care am luat-o nu cred ca l-a schimbat). Ce as putea sa ii fac fara sa bag banii intr-un lant nou? Mai am loc unde sa il intind cam junate din distanta si nu pare sa fie uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Uzat inegal si niste zale blocate bonus. I-a venit vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate